The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa - Eksklusivt golfresort i Marbella, på Costa del Sol, med en fantastisk 27 hullers golfbane, gourmet og spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

 • 27 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Storbygolf
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 385 EUR
 • Greenfee Fra 69 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golfpakke

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
2 x greenfee
Fri adgang til spaområde

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01.11 - 30.11
01.03 - 01.04
Mellemsæson
14.09 - 31.10
02.04 - 31.05
Højsæson
01.06 - 13.09

Fra 416 EURFra 460 EURFra 550 EUR
Se detaljer

Golfpakke - 4 dage

4 x overnatning
4 x morgenbuffet
2 x greenfee

Vælg mellem: Alcaidesa, Arqueros, Atalaya, Cabopino, La Cañada, Doña Julia, Duquesa, Estepona, El Chaparral, Los Naranjos, La Quinta, Paraiso, San Roque New, Santa Clara, Santa María og Valle Romano

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Special Costa del Golf

7 x overnatning
7 x morgenmad
1 x greenfee Los Naranjos
1 x greenfee La Quinta
1 x greenfee Santa Clara
1 x greenfee Marbella CC


16.11 - 28.02
01.03 - 30.04
01.10 - 15.11
Lejlighed 2 personer598 EUR pr. person681 EUR pr. person
Lejlighed 3 personer571 EUR pr. person655 EUR pr. person
Lejlighed 4 personer554 EUR pr. person638 EUR pr. person
Lejlighed 1 person816 EUR899 EUR
Se detaljer

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa ligger i den exceptionelle smukke ”Golf Valley of Marbella”, på Costa del Sol i Sydspanien, mellem bjerge og hav. Dette eksklusive golf- og sparesort, med en 27 hullers golfbane, spaområde, 2 swimmingpools, stilfulde værelser, og gourmetrestaurant vil garantere dig, et golfophold, som du aldrig vil glemme!

Hvis du er til golf i verdensklasse, spaoplevelser, som fornyer krop og sjæl, og gastronomi, som får selv den største gourmet til at falde på halen, så er dette, det helt rigtige sted for dig!

Banen

La Quinta byder på en 27 hullers golfbane, som er en fantastisk oplevelse, både spilmæssigt og rent visuelt. De mange greens danner en unik ramme mellem Sierra Blanca bjergene og Middelhavet. Banen består af 3 9 hullers sløjfer, A: San Pedro, B: Ronda og C: Guadaiza, som man selv kan sammensætte efter behag, og er designet af den 3 gange Verdensmester, Manuel Piñero.

Vi har hørt, fra flere spillere, at La Quinta skulle have Europas smalleste fairways og efter selv, at have spillet banen, må vi give dem ret. På flere af hullerne føler man, at man skal lægge sin driver ud i et smalt landingsområde. Flere af hullerne kan virke skræmmende fra teeboxen og udover, at være en smal bane, er der også flere par 4 huller, som er utroligt lange, for golfere på alle niveauer. For eksempel er banens sværeste hul et frygtindgydende par 4 hul, som spiller hele 400 meter fra gul tee og 411 meter fra hvid tee.

Rigtig mange af hullerne er en ren nydelse; fairways og greens er enormt velholdte, selvom banen er meget besøgt hele året rundt. Flere af hullerne er rigtig flotte, blandt andet på sløjfe A, hvor de har et par 3 hul, på 136 m fra gul tee, med en lille, smuk sø foran.

La Quinta er bestemt en bane vi kan anbefale, især hvis du også ønsker storby og luksus, da den ligger i nærheden af Marbella og Puerto Banus, men også kun 30 minutters kørsel fra Málaga centrum.

TIP: Efter golfrunden vil vi anbefale, at du tager dig tid til, at nyde en bid mad, eller en cocktail, i klubhuset og dens spektakulære udsigt over banen.

Værelser

Værelserne på La Quinta er rummelige, moderne og lyst indrettet i et middelhavsinspireret design. Alle værelser har egen terrasse, med en betagende udsigt over haven, poolen, golfbanen eller Sierra Blanca bjergene. Samtlige værelser er udstyret med eget badeværelse, hvor du finde tøfler og badekåbe.

Restaurant & Bar

På La Quinta er der noget for alle sanser; den middelhavsinspirerede Sunsa Restaurant byder dig inden for, med deres varme indretning, med masser af naturlige elementer og en afslappende atmosfære. Sunsa giver dig en perfekt kombination af lokale ingredienser og sunde opskrifter, som giver dig en fantastisk kulinarisk oplevelse, med både regionale og internationale retter, fremstillet af friske, autentiske og lokale råvarer og som er baseret på essensen af velvære.

Bar Aljama er det ideelle sted, at nyde en velsmagende kop te, kaffe eller en drink, med dens varme og indbydende atmosfære. Aljama er enestående og elegant dekoreret i maurisk stil og har et imponerende sortiment af drikkevarer; specielt deres cocktailmenu, med egne cocktails, er bemærkelsesværdig.

Du finder også en poolbar, El Mirador, hvor du kan nyde lette retter, is og et bredt udvalg af drikkevarer. På golfbanen finder du Hoyo 9, som er en autentisk oase for golfspillere. Det er det ideelle sted, at tage en lille, velfortjent pause, med en forfriskende drink, mens du nyder du nyder den smukke udsigt over banen.

Spa & Wellness

The Westin La Quinta Golf, Resort & Spa byder på et 1.500 m2 stort spaområde i maurisk stil og omfatter fitnesscenter, middelhavssauna, auromatiske dampbade, Hammam, Hydromassage og vandterapi, 8 behandlingsrum og et loungeområde, hvor gæster kan nyde en kop detox-te. Forny krop og sjæl efter en runde golf, så du er klar til endnu en dag på banen i syden sol.

Transport - Costasol Deluxe Transport

Book din private transport med Costasol Deluxe Transport, som tilbyder den perfekte transportpakke for golfere, med transfer fra lufthavnen til golfbanen eller hotellet og tilbage igen, til en meget lav og fast rate.

Ideelt for golfgrupper på 4-20 personer! Chaufføren vil møde dig i lufthavnen med et skilt, med dit navn på, så i uden problemer kan finde hinanden. Under transport vil der være WiFi, USB-porte, Bluetooth, vand og velkomstdrinks tilgængeligt og trailer til golfudstyret er inkluderet. Chaufføren tracker flyet, så de er informeret hvis flyet er forsinket eller lander før tid.

Læs mere om Costasol Deluxe Transport

The Westin La Quinta Golf Resort Data om banen

Banearkitekt: Manuel Piñero

San Pedro & Ronda
18 huller
Par 70
4483 meter fra rød tee
5152 meter fra gul tee

San Pedro & Guadaiza
18 huller
Par 71
4807 meter fra rød tee
5603 meter fra gul tee

Ronda & Guadaiza
18 huller
Par 71
4600 meter fra rød tee
5341 meter fra gul tee

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa faciliteter

 • 170 værelser
 • 27 hullers golfbane
 • Gourmetrestaurant
 • 3 Barer
 • Klubhus
 • Driving range
 • Spaområde
 • Sauna
 • 2 swimmingpools
 • Aromatisk dampbade
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Yoga
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre


Greenfee The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Lavsæson 18.11 - 28.02
69 EUR

Mellemsæson 01.03 - 30.09
80 EUR

Højsæson 01.10 - 17.11
90 EUR

BOOK TEE TIME

Få tilbud til The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Anmeldelser

10.0 (2 anmeldelser)

Splendid course

af
What a pleasure returning to LaQuinta Golf. The course was in very good condition as usual, speedy greens, and well maintained in general. The service and atmosphere in LaQuinta is always remarkable. I love coming back to this course as often as I can.

Et af Costa del Sols bedste golfanlæg

af
3 x 9 huller venter dig i de mest unikke og skønne omgivelser. Virkeligt et golfanlæg i rigtig god kvalitet. Et klubhus der oser af god stemning, atmosfære og afslappethed. Her får du et golfanlæg med tilhørende hotel direkte på banen i absolut bedste kvalitet. Vel et af Costa del Sols bedste golfanlæg.
La Quinta Golf Resort & Spa kan jeg varmt anbefale.
Vis flere

Kort

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa
Urbanización La Quinta s/n
29660 Marbella

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.