PRESSE/MEDIA NORDICGOLFERS.COM - NORDENS STØRSTE GOLFSITE

SÅDAN GØR DU:

Her er et udvalg af billeder og videoer som du er velkommen til at bruge. Husk at angive korrekt kildeangivelse: NordicGolfers.com

Ønsker du flere billeder, videoer eller vil du modtage vores pressemeddelelser så send os en mail på info@nordicgolfers.com


GØR SOM 19.000 ANDRE - FØLG OS PÅ FACEBOOK

Gå ikke glip af spændende konkurrencer, nyheder og gode tilbud! Følg os på Facebook

FÅ INSPIRATION - FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Få masser af inspiration til din golfrejse og få et indblik i vores hverdag! Følg os på Instagram

ABONNER PÅ VORES YOUTUBE KANAL

Se videoer fra vores partnere og events, interviews og meget mere!
Abonner på vores Youtubekanal


VIDEOARKIV NORDICGOLFERS.COM

Ferie For Alle 2018

Skandinaviens største feriemesse med over 60.000 besøgende. Vi udstillede med en stor stand på 100 m2 sammen med 14 partnere.

Nordea Masters 2017 - Interview

Interview med Per Lindroth, Director of Golf på Barsebäck Resort - Per fortæller lidt om hvad du kan forvente af Barsebäck Resort!


Visit Sweden Video

I samarbejde med VisitSweden og vores søstersite GolfSverige.dk er der produceret en meget smuk video af udvalgte svenske golfbaner. Videoen giver et godt indtryk af hvad der venter dig af golfoplevelser i Sverige.

Made in Denmark 2015 - Interview

Interview da vi udstillede på Europatouren Made In Denmark. Vi besøgte også Öijared Resort, SAND GC, Mauritzberg GC, Körunda Golf Resort og Grönhögen Golf. Produceret i samarbejde med Golfmagasinet.


Besøg på Hills G&SC

Banebesøg hos Hills GC og interview med Nordic Golfers omkring vores søstersite GolfSverige.dk om hvordan det hele startede. Vi kom også forbi Halmstad GK samt Hotel Skansen i Båstad. Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.

Rundtur i Sverige

Nordic Golfers på en rundtur i Sverige, hvor vi var på besøg hos Elisefarm Golf Club, Barsebäck Resort/Barsebäck Golf & Country Club, Ringenäs Resort samt Sankt Jörgen Park.
Programmet er produceret i samarbejder med Golfmagasinet.


Ferie For Alle 2014

Hver år udstiller vi på den store messe i Herning, Ferie For Alle. Messen besøges af ca. 60.000 gæster hvert år. Se interview med os omkring vores søstersite GolfSverige.dk og hør hvorfor golf i Sverige er så populært blandt danskere.

Sand GC Video

En lille videoteaser fra et af vores mange banebesøg i Sverige. Denne gang var vi på besøg hos SAND GC i Jönköping, Småland.
Et fantastisk golfanlæg hvor du kan bo på banen og spille en af de bedste golfbaner.


Inspirationsvideo - Tyskland

Inspirationsvideo når din næste golftur går til Tyskland. Lavet i samarbejde med TV2 regioner. NordicGolfers byder velkommen til god golf i Tyskland.

Schloss Lüdersburg Video

Schloss Lüdersburg er uden tvivl en af vores favoritter når golfturen går til Tyskland. Et af de bedste golfresorts med 2 x 18 hullers golf.


BILLEDARKIV NORDICGOLFERS.COM