Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

AMBASSADØRKORPS | NORDICGOLFERS.COM

Over årene har vi på NordicGolfers.com udviklet et venskab med nedenstående fantastiske ambassadører. Dette Dream Team er med til at hjælpe os med vores udvikling samt hjælpe golfspillere til bedre golfoplevelser som hjælpe golfklubber og hoteller med at få flere gæster.

NORDICGOLFERS.COM'S FANTASTISKE AMBASSADØRER

Marcus Helligkilde - Professionel golfspiller
Marcus er Danmarks nye golfhåb, der sluttede 2021-sæsonen som nummer 1 på Challenge Touren. Han startede med at spille golf for snart 20 år siden i Smørum GK med sin farfar.
Læs mere om Marcus her


Oliver Suhr - Professionel golfspiller
Allerede i 2008, gjorde Oliver sig bemærket i golfens verden. Han blev nr. 3 over hele sæsonen på Nordic League og det gav ham en plads på Challenge touren. Læs mere om Oliver her


Lis Locht - HCP 22,0
Hjemmeklub: Varde GK. Har siden 1993 spillet golf med sin mand i Varde GK, hvor hun også arbejdede som kontorleder frem til sin pension. Lis har spillet 125 baner i Danmark og drømmer om at nå at spille samtlige.


Frank Pedersen - HCP 22,4
Hjemmeklub: Mollerup GC. Nyder livet med golf og det sociale samvær der medfølger. Har rejst i store dele af verden for at spille golf, og er El Presidente for Gentlemen Golfers Social Club - en golfglad gruppe på 20 personer.


Jens Anker Tvedebrink - HCP 14,3
Hjemmeklub: Silkeborg Ry GK. Blev introduceret til golf via sit arbejde som pressefotograf. Har via sit job været på mange golfrejser og arrangerer i dag også selv rejser. Har spillet mere end 220 forskellige golfbaner hovedsageligt i Europa.


Carsten Svej - HCP 6,6
Hjemmeklub: Royal Golf Club. Har spillet golf i snart 25 år og har Costa del Sol som sin favoritdestination uden for Danmark. Carsten er altid klar på at planlægge den næste golftur.


Johnny Fledelius - HCP 12
Har spillet over 30 forskellige golfbaner i Danmark. "Jeg elsker at spille golf og har flere gange være i Tyskland som er en af mine favoritdestinationer."

Mogens Thomsen - HCP 34,9
Hjemmeklub: Hobro GK. Bruger golfen som en afslappende hobby, hvor han nyder naturen. Arbejder som medieproducent, hvor han gennem årene har lavet en lang række film, foto og turneringsdækninger for golfbaner.


Nicolai Hvitfeldt Trolle - HCP +1,6
Hjemmeklub: Great Northern. Spiller på Eliten i GN og er en del af Midage Landsholdet, hvor han har deltaget i EM både for hold og individuelt. Spiller elite ranglister og kategori til Ecco Tour.


Kasper Skytte Nielsen - HCP 12,2
Hjemmeklub: Samsø GK. Har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!


Pernille Jakobsen & Lars Buus Jensen
HCP 25 & 19,5

Hjemmeklub: Simons GC. Har spillet golf siden 2002 og er begge passionerede golfere. Har spillet mange baner i Sverige, Portugal, Spanien samt Mallorca, som er deres vinter hide away.


Per Svensson - HCP 21,5
Hjemmeklub: Hammel GK og Lyngbygaard GK. Har spillet ca. 55 baner i Danmark og ca. 40 baner i primært Spanien og Portugal, men også bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Dubai, USA samt Grønland. Har arrangeret golfture gennem 10 år.


Jacob Ousted - HCP 6,2
Hjemmeklub: Greve Golfklub. Jacob har spillet golf i 25 år og har gennem årene besøgt mange lande, bl.a. Sydafrika, Mauritius, USA og Canada. Han har altid golfsættet med, når han rejser.