Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

AMBASSADØRKORPS | NORDICGOLFERS.COM

Over årene har vi på NordicGolfers.com udviklet et venskab med nedenstående fantastiske ambassadører. Dette Dream Team er med til at hjælpe os med vores udvikling samt hjælpe golfspillere til bedre golfoplevelser som hjælpe golfklubber og hoteller med at få flere gæster.

NORDICGOLFERS.COM'S FANTASTISKE AMBASSADØRER

Marcus Helligkilde - Professionel golfspiller
Marcus er Danmarks nye golfhåb, som kæmper om et af de eftertragtede kort til Europa Touren. Han startede med at spille golf for snart 20 år siden i Smørum Golfklub med sin farfar.
Læs mere om Marcus her


Oliver Suhr - Professionel golfspiller
Allerede i 2008, gjorde Oliver sig bemærket i golfens verden. Han blev nr. 3 over hele sæsonen på Nordic League og det gav ham en plads på Challenge touren. Læs mere om Oliver her


Johnny Fledelius - HCP 12
Har spillet over 30 forskellige golfbaner i Danmark. "Jeg elsker at spille golf og har flere gange være i Tyskland som er en af mine favoritdestinationer."


Jens Anker Tvedebrink - HCP 14,3
Hjemmeklub: Silkeborg Ry GK. Blev introduceret til golf via sit arbejde som pressefotograf. Har via sit job været på mange golfrejser og arrangerer i dag også selv rejser. Har spillet mere end 220 forskellige golfbaner hovedsageligt i Europa.


Jørgen Villy Jarsskov - HCP 7,4
Hjemmeklub: Viborg GK. Har besøg golfbaner i udlandet, på Sjælland og Jylland. Favorit golfdestinationer er Portugal og Tyskland.


Per Svensson - HCP 21,5
Hjemmeklub: Hammel GK og Lyngbygaard GK. Har spillet ca. 55 baner i Danmark og ca. 40 baner i primært Spanien og Portugal, men også bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Dubai, USA samt Grønland. Har arrangeret golfture gennem 10 år.


Frank Pedersen - HCP 22,4
Hjemmeklub: Mollerup GC. Nyder livet med golf og det sociale samvær der medfølger. Har rejst i store dele af verden for at spille golf, og er El Presidente for Gentlemen Golfers Social Club - en golfglad gruppe på 20 personer.


Nalle Pedersen - HCP 15,8
Hjemmeklub: Nordbornholms GK. Har selv rejst og arrangeret golfture til både Sydspanien, Portugal, Sverige, Østrig og Tyskland. Har været rejseguide for Ældre Sagen Rejser DK.

Mogens Thomsen - HCP 34,9
Hjemmeklub: Hobro GK. Bruger golfen som en afslappende hobby, hvor han nyder naturen. Arbejder som medieproducent, hvor han gennem årene har lavet en lang række film, foto og turneringsdækninger for golfbaner.


Mette Juul Kramer - HCP 4,6
Hjemmeklub: Samsø GK. Har spillet golf siden teenageårene og spillet i Elitedivisionen for flere sjællandske klubber. Har været manager og presseansvarlig for professionelle golfere.


Niklas Wass Holm - HCP 3,3
Hjemmeklub: Ørnehøj GK. Passioneret golfspiller, der blev fanget af golfsporten som 17-årig til Danmarks Golfdag. Har spillet omkring 45 forskellige baner her i Danmark.


Kasper Skytte Nielsen - HCP 12,2
Hjemmeklub: Samsø GK. Har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!


Morten Vejlmark - HCP 7,5
Hjemmeklub: Odense Eventyr Golf. Har spillet golf i mere end 28 år og har lavet sin første HIO den 28. maj 2020!


Kim Meyer - HCP 15,1
Hjemmeklub: Breinholtgård GK. Passioneret golfer, der har spillet 2/3 af alle danske golfbaner. Er tidligere officer i forsvaret, der i dag er en frivillig ildsjæl i hjemmeklubben og organisator af golfaktiviteter og golfrejser.


Pernille Jakobsen & Lars Buus Jensen
HCP 25 & 19,5

Hjemmeklub: Simons GC. Har spillet golf siden 2002 og er begge passionerede golfere. Har spillet mange baner i Sverige, Portugal, Spanien samt Mallorca, som er deres vinter hide away.