Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

Bliv ambassadør for NordicGolfers.com

AMBASSADØRKORPS | NORDICGOLFERS.COM

Over årene har vi på NordicGolfers.com udviklet et venskab med nedenstående fantastiske ambassadører. Dette Dream Team er med til at hjælpe os med vores udvikling samt hjælpe golfspillere til bedre golfoplevelser som hjælpe golfklubber og hoteller med at få flere gæster.

Bliv medlem af vores ambassadørkorps

HVORDAN BLIVER MAN AMBASSADØR?

Hos NordicGolfers.com sætter vi stor pris på de af vores brugere, som giver det ekstra. Derfor vil vi også gerne anerkende dem og vise vores taknemlighed ved at tilbyde dem muligheden for at blive ambassadører for NordicGolfers.com.

Rollen som ambassadør er med til at hjælpe os med vores udvikling, hjælpe golfspillere til bedre oplevelser samt at hjælpe golfklubber og hoteller med at få flere gæster. Til gengæld får du gode fordele i form af golftøj fra J. Lindeberg, greenfees og gavekort.

Mener du at du er den perfekte kandidat til vores ambassadørkorps? Send os gerne en mail med dine kontaktoplysninger og hvorfor du gerne vil være ambassadør for NordicGolfers.com. Så kontakter vi dig og får en uddybende snak.

VORES AMBASSADØRER

Johnny Fledelius - HCP 12
Har spillet over 30 forskellige golfbaner i Danmark. "Jeg elsker at spille golf og har flere gange være i Tyskland som er en af mine favoritdestinationer."


Jørgen Villy Jarsskov - HCP 7,4
Hjemmeklub: Viborg GK. Har besøg golfbaner i udlandet, på Sjælland og Jylland. Favorit golfdestinationer er Portugal og Tyskland.


Niklas Wass Holm - HCP 3,3
Hjemmeklub: Ørnehøj GK. Passioneret golfspiller, der blev fanget af golfsporten som 17-årig til Danmarks Golfdag. Har spillet omkring 45 forskellige baner her i Danmark.


Per Svensson - HCP 21,5
Hjemmeklub: Hammel GK og Lyngbygaard GK. Har spillet ca. 55 baner i Danmark og ca. 40 baner i primært Spanien og Portugal, men også bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Dubai, USA samt Grønland. Har arrangeret golfture gennem 10 år.


Nalle Pedersen - HCP 15,8
Hjemmeklub: Nordbornholms GK. Har selv rejst og arrangeret golfture til både Sydspanien, Portugal, Sverige, Østrig og Tyskland. Har været rejseguide for Ældre Sagen Rejser DK.


Frank Pedersen - HCP 22,4
Hjemmeklub: Mollerup GC. Nyder livet med golf og det sociale samvær der medfølger. Har rejst i store dele af verden for at spille golf, og er El Presidente for Gentlemen Golfers Social Club - en golfglad gruppe på 20 personer.

Oliver Suhr - Professionel golfspiller
Allerede i 2008, gjorde Oliver sig bemærket i golfens verden. Han blev nr. 3 over hele sæsonen på Nordic League og det gav ham en plads på Challenge touren. Læs mere om Oliver her


Morten Vejlmark - HCP 7,5
Hjemmeklub: Odense Eventyr Golf. Har spillet golf i mere end 28 år og har lavet sin første HIO den 28. maj 2020!


Ib Larsen - HCP 27,6
Hjemmeklub: Blåvandshuk GK. Har gennem årene lavet mange dejlige gruppeture til Tyskland, Tjekkiet, Spanien, Thailand og Danmark.


Kasper Skytte Nielsen - HCP 12,2
Hjemmeklub: Samsø GK. Har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!


Emilie Kamradt - HCP 11,3
Hjemmeklub: Dragør GK. Rejser flere gange om året til Sydspanien for at spille golf, men har også spillet golf i Sverige og Portugal, samt på vejen syd på gennem Europa.