COPENHAGEN WINE

Unikke vine til vinglade mennesker i hele Danmark - altid til de rigtige priser.

Copenhagen Wine er NordicGolfers.com's officielle vinpartner. Copenhagen Wine handler først og fremmest om passion for vin og ønsket om at udbrede kendskabet og adgangen til kvalitetsvine - altid til den rigtige pris!

Hos Copenhagen Wine er de top engagerede omkring vin og elsker at dele passionen med dig. Du inviteres ind i deres verden af vin, hvor hver flaske kommer med en historie, og hvor du vil finde nøje udvalgte vine - fra vinproducenter, som de har et indgående kendskab og en tæt relation til. De sikrer dig de bedste oplevelser i vinens smukke verden.

Udgangspunktet er den klassiske vin-verden med Italien, Frankrig og Spanien, og hos Copenhagen Wine finder du i dag et bredt sortiment af vine og producenter.

Som kunde hos Copehagen Wine, bliver du en del af deres vin-fællesskab. De deler deres viden og passion gennem spændende nyhedsbreve, blogindlæg, smagninger og events, hvor du kan lære mere om vin eller nørde din interesse.

Deres sortiment spænder ganske bredt - så uanset om du er en passioneret vinkender eller bare nysgerrig på at lære mere, så er Copenhagen Wine stedet for dig.

Læs mere om Copenhagen Wine

Muligheder med Copenhagen Wine

Hos Copenhagen Wine deler de oplevelser med god vin sammen med dig – hvad enten du køber din vin hos dem, møder dem til vinarrangementer, en winemakers dinner eller på en vinrejse. Du får del i deres passion og ekspertise, og de glæder sig til at hjælpe dig med dine ønsker og spørgsmål.

Hvilken vin bør du vælge til maden, hvad skal serveres til festen, hvilken flaske er god som receptionsgave, hvad passer til julemad og gaver – uanset hvilke vinspørgsmål du har, er de altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Hos Copenhagen Wine er det vigtigste, at du får den helt rigtige vin med hjem. Det kan man få på mange måder. Det kan være, du foretrækker det enkelt med et par klik på deres hjemmeside eller med en snak og rådgivning, så du rammer plet til middagen eller din egen smag.

De tilbyder rådgivning og hjælp til sammensætning af vinkort for restauranter og vinbarer, så det passer perfekt til menuen. Du får et bredt sortiment af nøje udvalgte kvalitetsvine fra producenter som de har indgående kendskab til - Et kendskab de glædeligt deler ud af.