Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Destination
Tilvalg

Din søgning gav
Baner/hoteller

Vis resultater

GOLF I THAILAND - STORE GOLFOPLEVELSER I DET EKSOTISKE KONGERIGE

Thailand er et eksotisk kongerige, beliggende i hjertet af det sydøstlige Asien, som er kendt for tropiske strande, overdådige royale paladser, urgamle ruiner og udsmykkede templer med statuer af Buddha. Hovedstaden Bangkok er en ultra-moderne metropol, med noget for enhver smag: gamle templer, thaimassage, tuk-tuks, kickboxing, byliv og eklektiske markeder, som stimulerer alle sanser.

Thailand har længe været en favoritdestination, når der skal bookes badeferie, med landet byder også på lidt af hvert som golfdestination, med over 250 golfbaner fordelt ud over landet. De fleste af golfbanerne er designet med mange vandhazarder og strategisk placerede bunkers, som sikrer at du skal bruge god teknik, for at få en god score.

Diversiteten af Thailand, som golfdestination, samt det brede udvalg af golfbaner overalt i hele landet, er hovedfaktorer når det kommer til at tiltrække det store antal af golfturister til Thailand. Thailand har noget for enhver smag, lige fra strandresorts i syden, til bjergområderne i nord eller de pulserende byer, Bangkok og Pattaya. Alle golfbanerne ligger i områder der er let tilgængelige områder, med hurtig og praktisk transport.

Thailand er en golfdestination for dig, som er ude efter en eksotisk golfrejse til en golfdestination fyldt med smukke golfbaner, masser af historie, god mad og service i topklasse.

Hjerteligt velkommen til Golf i Thailand!

Få 3 tilbud på din golfrejse til Thailand

GOLF I HUA HIN - GOLFBANER, RESORTS OG HOTELLER

Golfpakke inkl. fly

Skønt boutiqueresort I Khao Takiab ca. 5 km syd for Hua Hin centrum. Resortet er bygget i Kong Rama den Femte-stil og ligger direkte på stranden.

Hua Hin

Fra 15.995 DKK
læs mere
Golfpakke inkl. fly

Skønt luksushotel i centrum af Hua Hin med et stort og flot poolområde, direkte adgang til stranden, lækker gastronomi og masser af aktiviteter.

Hua Hin centrum

Fra 16.495 DKK
læs mere
Wannara Hua Hin
Golfpakke inkl. fly

Et super turistklassehotel i hjertet af Hua Hin kun få hundrede meter fra stranden og i kort afstand til Thailands ældste golfbane, Royal Hua Hin.

Hua Hin

Fra 11.995 DKK
læs mere

GOLF I BANGKOK - GOLFBANER, RESORTS OG HOTELLER

4-stjernet kvalitetshotel i centrum af Bangkok midt på den berømte Silom gade, med adgang til masser af restauranter, shopping muligheder og natteliv.

Bangkok

Fra 995 DKK
læs mere

Et suverænt 5-stjernet hotel i Sathornområdet. Det er ikke en overdrivelse at sige at Eastin Grand har en helt unik placering i Bangkok.

Bangkok

Fra 1.395 DKK
læs mere

GOLFVIDEO THAILAND

VORES KUNDER SIGER:

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.

Lars Seiler Hansen

Bruger jer altid

Når jeg skal søge golfbaner og golfophold, så bruger jeg altid NordicGolfers.com
- for det virker!

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!