GOLFRESORTS | BO PÅ BANEN

Golfhoteller, hytter og kroophold har selvfølgelig deres charme, men vi ved allesammen at der ikke findes noget bedre end at vågne op på sit hotelværelse, åbne gardinerne og så kunne kigge direkte ud på golfbanen! Golfresorts, hvor du bor direkte på banen, er uden tvivl et populært valg blandt vores golfgæster og de findes heldigvis i alle afskygninger - så der findes noget for enhver, uanset om det er pris, kvalitet eller golfbanen man lægger vægt på.

Der findes ikke mange ægte golfresorts i Danmark, men dem der findes er helt bestemt et besøg værd! HimmerLand og Lübker Golf & Spa Resort er blandt favoritterne, men der findes også andre perler, såsom Enjoy Resorts på Rømø eller Benniksgaard Golf & Hotel i Sønderjylland.

I Tyskland er muligheden for at bo på et golfresort mangfoldige. Flere og flere golfbaner tilbyder i dag, at man kan bo på selve golfbanen, enten på et fantastisk slot, resort eller hotel. De svenske golfresorts får det til at krible i fingrene på enhver dansk golfspiller! Når golfturen går til Sverige, så er der flere og flere, som vælger at bo direkte på golfbanen; enten på et nybygget hotel, på et slot eller på en hyggelig svensk herregård.

» Golfresorts i Danmark
» Golfresorts i Tyskland
» Golfresorts i Sverige