Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek – Et luksuriøst 5-stjernet golfresort i fantastiske Belek i Tyrkiet med en spændende 27 hullers golfbane, lækre restauranter og et imponerende spaområde

Titanic Deluxe Golf Belek

 • 27 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 621 EUR
 • Greenfee Fra 65 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

Golfpakke

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
3 x greenfee til Titanic GC
Transport til og fra lufthavn

Prisen er pr. person

01.09-21.0922.09-31.1001.11-20.1102.01-14.0215.02-31.0301.04-27.04
961 EUR809 EUR767 EUR621 EUR767 EUR823 EURDb.vær
1269 EUR1026 EUR963 EUR719 EUR963 EUR1047 EUREnk.vær
Se detaljer

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek ligger skjult i det smukke skovområde i Belek, tæt på Middelhavet og med en fantastisk 27 hullers golfbane. Hotellet er designet så det passer perfekt ind i den fantastiske natur, der omgiver golfresortet. Indenfor på hotellet oplever du unikt designede værelser og en fantastisk atmosfære, hvor personalet gør alt, for at gøre din golfferie bliver så uforglemmelig som muligt.

Går din næste golfrejse til Tyrkiet og det fantastiske Belek, er Titanic Deluxe Golf Belek det helt oplagte valg for dig.

Golfbaner

Golfbanen på Titanic Deluxe Golf Belek er den første og eneste 27 hullers mesterskabsbane i Belek. Her har du mulighed for at spille 3 forskellige 18 hullers kombinationer ved at kombinere de 3 unikke baner, så du finder den bane, der passer dig allerbedst.

Da golfbanen blev anlagt, har banedesignerne forsøgt at indarbejde så mange af områdets naturlige træk i designet som muligt, så søer, klitter og floderne, der findes naturligt i området, bruges som naturlige forhindringer på banen. Flere tees er anlagt på toppen af klitterne, for at give dig en perfekt udsigt over banen, mod de imponerende bjerge i baggrunden og til Middelhavet. Golfbanen tilbyder 4 forskellige tees, så alle golfere kan finde den længde af banen, der passer dem bedst.

Når du er færdig med din golfrunde, er Titanic Deluxe Golf Beleks træningsområde det perfekte sted at forfine dine golfkundskaber. Driving rangen har 40 teesteder, hvor du kan træne dit lange spil, mens du kan træne dit korte spil på de mange chipping- og putting greens. 

Overnatning

De lyse og rummelige værelser på Titanic Deluxe Golf Belek er indrettet til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Værelserne indeholder store, komfortable senge, et lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har du en hyggelig balkon, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen, mens du nyder den fantastiske udsigt til enten havet, skove, golfbanen eller bjergene.

Restauranter

Titanic Deluxe Golf Belek byder på en overdådig buffetrestaurant og flere à la carte restauranter, hvor du finder et stort udvalg af internationale retter, men også lækre tyrkiske specialiteter. 

Om morgenen serveres en stor morgenbuffet, som indeholder alt hvad hjertet begærer, så du har rigeligt med energi til dagens udfoldelser på golfbanen. 

De mange restauranter, gør at du kommer til at opleve en stor variation i dine måltider på Titanic Deluxe Golf Belek, så ikke to dage bliver ens. Du kan blandt andet vælge at spise lækre pastaretter i den italienske restaurant, eller opleve en fantastisk tyrkisk middag på terrassen i den tyrkiske restaurant. Ligegyldigt hvilken restaurant du vælger, venter der dig en stor oplevelse, og altid lækre retter lavet af friske, lokale råvarer for at give dig den bedste smagsoplevelse.

Bliver du lækkersulten i løbet af dagen, findes der også flere snackbarer, hvor du kan få et let og lækkert måltid mad, som du kan nyde i skyggen på en af hotellets mange terrasser.

Som afslutning på en begivenhedsrig dag, kan du med fordel slappe af i en af hotellets mange barer, hvor du kan nyde en kop tyrkisk kaffe eller en lækker drink sammen med hotellets andre gæster.

Spa og wellness

Titanic Deluxe Golf Belek byder på et luksuriøst spaområde, BeFine Spa, som er indrettet i en spændende kombination af Fjernøstens mystik og moderne osmannisk arkitektur. Her venter der dig en fantastisk oplevelse, hvor du virkelige kommer til at slappe af og samle ny energi.

Spaområdet indeholder flere indendørs swimmingpools, herunder en saltsvandspool, hvor du kan mærke effekten af de mange mineraler på din krop. Derudover kan du slappe af i den lækre jacuzzi, de forskellige saunaer og dampbade. Ønsker du en speciel oplevelse, kan det anbefales at prøve det traditionelle tyrkiske bad, som er en spaoplevelse, du sent vil glemme. Derudover kan du bestille lækre massage- og skønhedsbehandlinger, hvis du virkelig ønsker at forkæle dig selv.

Som afslutning på din spaoplevelse, kan du nyde roen i det lækre afslapningsområde, inden du vender tilbage til den hektiske hverdag.

Ønsker du at slappe af under solens stråler, byder Titanic Deluxe Golf Belek på hele 9 udendørs swimmingpools, hvor du kan nyde en afkølende svømmetur. Derudover findes der også et vandland på resortets område, hvor du kan fornøje dig med en tur i vandrutsjebanerne.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Er du på jagt efter et luksuriøst golfophold i Tyrkiet med en spændende golfbane med 27 huller, er Titanic Deluxe Golf Belek det perfekte match for dig.

Titanic Deluxe Golf Belek data om banen

The River banen
9 huller
Par 36
3096 meter fra hvid tee
2942 meter fra gul tee
2751 meter fra blå tee
2500 meter fra rød tee

The Forest banen
9 huller
Par 36
3036 meter fra hvid tee
2874 meter fra gul tee
2698 meter fra blå tee
2499 meter fra rød tee

The Mediterranean
9 huller
Par 36
3028 meter fra hvid tee
2857 meter fra gul tee
2661 meter fra blå tee
2497 meter fra rød tee

Titanic Deluxe Golf Belek faciliteter

 • 594 værelser
 • 27 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Proshop
 • 5 restauranter
 • 13 barer
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Indendørs swimmingpool
 • Udendørs swimmingpool
 • Vandland
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Titanic Deluxe Golf Belek

18 huller
99 EUR sæson A
89 EUR sæson B
65 EUR sæson C

9 huller
69 EUR sæson A
59 EUR sæson B
49 EUR sæson C

Buggy 18 huller
30 EUR sæson A + B
20 EUR sæson C

Sæson ASæson BSæson C
01.10 - 24-1104.05 - 31.0525.11 - 15.02
16.02 - 03.0501.09 - 30.0901.06 - 31.08

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Titanic Deluxe Golf Belek

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Titanic Deluxe Golf Belek

Anmeldelser

8.7 (3 anmeldelser)

Perfekt

af
Super lækkert ophold. Men var rigtig ked af at der stort set var byggeplads overalt på hotellet. Det kunne man måske godt lige have sagt. Dejlige værelser og super service.

God oplevelse og rigtig fint serviceniveau

af
Selvom opholdet var lidt udenfor sæsonen, hvilket betød, at ikke alle faciliteter og resturanterne havde åbnet. Men der var stadig rigeligt, at give sig til.

Hotellet er super gearet til golfophold. Service på hotellet og på banen var helt i top.
Fine store og pæne værelser, hvor der ikke manglede noget i den gratis minibar.
Kæmpe buffe, med mange forskellige valg muligheder, så ingen går sulten i seng.

Det der trækker ned, er at der skal betales ekstra for at spise i a'la carte resturanterne, samt at i all-inclusive, er der kun en slags, rød og hvidvin, 1 slags øl mm.

men alt i alt en rigtig dejlig oplevelse og god 27 hullers bane

Titanic Deluxe

af
Vi oplevede kun super god service og havde ingen problemer. Hotellet levede ikke helt op til vores forventninger, men det var på ingen måde dårligt.
Vis flere

Kort

Titanic Deluxe Golf Belek
Uckumtepesi Besgoz Caddesi 72
07525 Serik/Antalya

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.