OLIVER SUHR - OLIVERS REJSE TILBAGE TIL GOLFEN

NORDICGOLFERS.COM STØTTER OP OM DANMARKS ELITEGOLFERE

NordicGolfers.com støtter op om elitegolfen i Danmark og vi har derfor valgt at være sponsor for en af Danmarks golfhåb, Oliver Suhr, som har kæmpet sig tilbage til sporten, siden en ulykke i 2009. 

Olivers interesse for golf startede tidligt og allerede som 4-årig tog hans far og brødre ham med ud i Rungsted Golfklub. Da han blev lidt ældre, blev han en del af juniorgruppen i RGK og brugte størstedelen af hans fritid i klubben. Efter en studentereksamen på Lyngby Handelsskole kunne Oliver for alvor begynde at fokusere på hans golfspil og i 2007 gik han fra amatør til professionel.

Allerede i 2008, gjorde Oliver sig bemærket i golfens verden. Han blev nr. 3 over hele sæsonen på Nordic League og det gav ham en plads på Challenge touren, som er niveauet højere. Hele 2009 blev brugt på at rejse verden rundt og følge drømmen som professionel golfspiller - lige indtil katastrofen ramte! I september 2009 kørte Oliver i vandrutschebane uden vand og det resulterede i 2 fuldstændig knuste ankler. Flere operationer og en masse genoptræning senere har Oliver kæmpet sig vejen tilbage, takket være hans positive indstilling!

Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for Oliver!

FØLG OLIVER PÅ ECCO TOUREN

FØLG OLIVERS REJSE

Følg Oliver på Instagram og kom med på hans rejse som professionel golfspiller og livet som familiefar!
 

FØLG OLIVER SUHR PÅ INSTAGRAM