Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Destination
Tilvalg

Din søgning gav
Baner/hoteller

Vis resultater

GOLFDESTINATIONER - GOLFBANER OG GOLFOPHOLD I HELE VERDEN

Er du løbet tør for ideer, når årets golfrejse skal bookes? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt? Uanset hvad kan vi hjælpe dig med at samle inspiration samt at finde din næste store golfoplevelse.

Her på siden kan du gå på opdagelse i nogle af verdens bedste golfdestinationer – nogle mere velkendte end andre. Hver golfdestination har noget unikt at byde på, lige fra autentiske linksbaner i Skotland, golfens moderland, til eksotiske baner, mellem palmetræer og hvide sandstrande i Den Dominikanske Republik. Du kan opleve storslået natur, lækker lokal gastronomi, luksuriøse golfresorts og hoteller samt spændende golfbaner af alle tænkelige typer. Du vil med garanti finde en golfdestination, der falder i din smag og som passer til dine ønsker og behov. Hvem ved, måske finder du en ny favoritdestination!

Uanset hvor din golftur går hen, kan vi hjælpe dig med at indhente gode tilbud og arrangere dit golfophold. Brug denne oversigt, med beskrivelser af de forskellige golfdestinationer, som inspiration; både til golf, overnatning og andre aktiviteter – hos os er det let at planlægge din næste golfrejse!

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN NÆSTE GOLFREJSE

GOLF I BELGIEN

Belgien har intet mindre end 91 golfklubber at vælge imellem! Belgien er det perfekte valg, hvis du vil prøve noget anderledes; kombiner f.eks. din golfrejse med en tur ind til nogen af de fascinerende byer og imponerende arkitektur.

LÆS OM GOLF I BELGIEN

GOLF I BULGARIEN

Bulgarien er måske ikke det første land man tænker på, når man skal vælge sin golfdestination, men Bulgarien er, inden for de seneste par år, blevet en mere og mere populær golfdestination. Og du kan faktisk forvente ret meget af din golfrejse til Bulgarien!

LÆS OM GOLF I BULGARIEN

GOLF I DANMARK

Tager du til Danmark på din golfferie, vil du nok blive overrasket over de mange muligheder der er, når det kommer til, at spille golf, da der er usædvanligt mange og varierede baner, at vælge imellem, i forhold til landets størrelse.

LÆS OM GOLF I DANMARK


GOLF I DOM. REPUBLIK

Den Dominikanske Republik er anerkendt som en af Caribiens bedste golfdestinationer. Golfbanerne, kombineret med lækre hoteller, masser af solskinstimer og hvide sandstrande, gør øen til en drømmedestination.

LÆS OM GOLF I DOM. REPUBLIK

GOLF I EMIRATERNE

Emiraterne har på kort tid etableret sig som en seriøs golfdestination, i takt med den enorme økonomiske udvikling. Emiraterne er en ekstraordinær golfdestination og burde være på alle golferes bucket-list!

LÆS OM GOLF I EMIRATERNE

GOLF I ENGLAND

Med mere end 1.900 golfbaner kan man vist roligt sige at England er et land, som er besat af golf! Uanset om du er på udkig efter links-, park- eller hedbaner, har England et stort og varieret udvalg af golfbane at byde på.

LÆS OM GOLF I ENGLAND


GOLF I ESTLAND

Golf i Estland er forholdsvist nyt og ukendt for de fleste golfere, men på trods af landets korte historie, findes der flere fantastiske golfbaner, hvor den ene endda er en European Tour bane.

LÆS OM GOLF I ESTLAND

GOLF I FINLAND

Finland er en skjult perle, gemt i det fjerne nord, som bare venter på at blive opdaget! Spil golf til langt ud på natten i de lyse sommernætter, hvor solen næsten ikke går ned, oplev det smukke Nordlys og nyd de klassiske sauner.

LÆS OM GOLF I FINLAND

GOLF I FRANKRIG

Frankrig er hjemsted for Europas ældste golfbane og landet råder over intet mindre end 500 golfbaner. Her finder du stor variation i banerne og Frankrig byder selvfølgelig også på fantastisk gastronomi og vin.

LÆS OM GOLF I FRANKRIG


GOLF I GRÆKENLAND

Grækenlands bedste golfbaner finder man ved Costa Navarino med Costa Navarino Dunes og Costa Navarino Bay, som er to skønne og varierede golfbaner. Nu har du endnu en grund til at rejse til dette populære ferieparadis!

LÆS OM GOLF I GRÆKENLAND

GOLF I HOLLAND

Hvad angår golf er Holland en ny og uopdaget golfdestination, men landet har mange spændende og udfordrende golfbaner, som kan måle sig med mange af de store kendte internationale golfbaner.

LÆS OM GOLF I HOLLAND

GOLF I IRLAND

Irske golfbaner er blandt de bedste i verden, smukt anlagt og designet af de bedste banearkitekter i verden. Oplev den grønne ø med de smukke golfbaner, den irske gæstfrihed og få en helt speciel golfoplevelse.

LÆS OM GOLF I IRLAND


GOLF I ITALIEN

Golf i Italien har oplevet et boom igennem de seneste år, og du finder spændende golfbaner i hele landet, dog ligger de tættest i Norditalien. Italien byder på billige golfrejser, velplejede golfbaner, smuk natur, sprøde pizzaer og god vin.

LÆS OM GOLF I ITALIEN

GOLF PÅ KANARIEØERNE

Golf på De Kanariske Øer er en drøm for alle golfere uanset niveau. Få steder i verden kan prale af så gode golfforhold, som du finder på De Kanariske Øer, hvor det milde klima gør, at du kan spille golf hele året rundt.

LÆS OM GOLF PÅ KANARIEØERNE

GOLF I KROATIEN

Kroatien er en ny og spændende golfdestination på det europæiske golfkort. Den gæstfri atmosfære, spændende historie og den lækre gastronomi er alt sammen med til at gøre golfferien ekstra skøn i denne funklende perle i Østeuropa.

LÆS OM GOLF I KROATIEN


GOLF I LITAUEN

Golf i Litauen er forholdsvist nyt, og der findes da også kun 6 golfbaner i landet, men sporten har hurtigt vundet indtog. Litauen er det største af de baltiske lande og har en smuk natur, hvilket du som golfentusiast kan nyde godt af på din golfrunde.

LÆS OM GOLF I LITAUEN

GOLF I MAROKKO

I Marokko mødes du af en spændende og fremmedartet kultur, dette er både gældende på dit hotel og bylivet, men bestemt også på golfbanen. Bliv ikke overrasket hvis du bliver forstyrret i et afgørende put af, at der kaldes til bøn fra den lokale moské.

LÆS OM GOLF I MAROKKO

GOLF I NORGE

Golf er meget populært i Norge, og antallet af golfbaner vokser konstant, i hele landet. De fleste golfbaner findes i, og omkring, Oslo. Helt specielt er det nord for polarcirklen, hvor du kan spille golf midt om natten med solen i øjnene - En golfoplevelse for livet!

LÆS OM GOLF I NORGE


GOLF I POLEN

Golf har eksisteret i Polen i mange år, men var under kommunismen forbudt. Selvom det først er inden for de sidste årtier, efter kommunismens fald, at golfsporten er begyndt at blomstre i Polen, har landet mange gode og spændende golfbaner at byde på.

LÆS OM GOLF I POLEN

GOLF I PORTUGAL

Golf i Portugal er en golfoplevelse, som du aldrig vil glemme; fantastiske golfbaner i smukke omgivelser, et mildt klima hele året rundt og en varm gæstfrihed. Portugal er kåret til Verdens Bedste Golfdestination 4 år i streg!

LÆS OM GOLF I PORTUGAL

GOLF I RUSLAND

Stort land - lille golfnation! For bare 10 år siden var golf i Rusland stadig nyt og ikke en seriøs professionel sport, men forbeholdt rige diplomater. Men tingene er ved at ændre sig og Rusland er så småt ved at sætte sit præg, som golfdestination.

LÆS OM GOLF I RUSLAND


GOLF I SCHWEIZ

Man forbinder måske ikke umiddelbart Schweiz med golf, og selvom landet har få golfbaner er de alle i særdeles god stand og ligger i smuk alpinsk natur - En attraktiv golfdestination for alle golfere, der er på udgik efter en ekstraordinær golfoplevelse.

LÆS OM GOLF I SCHWEIZ

GOLF I SKOTLAND

Skotland har en lang tradition for golf, som kan dateres tilbage til 1500-tallet! Skotland er hjemsted for nogle af de bedste golfbaner i verden, men byder også på en enestående natur, hvor du kan spille ægte linksbaner.

LÆS OM GOLF I SKOTLAND

GOLF I SLOVAKIET

Slovakiet er et forholdsvis nyt golfrejsemål, men du finder alligevel over 20 golfbaner i landet, hvor de fleste er centreret omkring Bratislava. Her venter dig nogle fantastiske golfoplevelser!

LÆS OM GOLF I SLOVAKIET


GOLF I SLOVENIEN

Golfbanerne i Slovenien er blandt de smukkeste i hele Europa. Golfsæsonen strækker sig fra marts til november og landet er en uudforsket golfdestination, som helt sikkert har en masse gode golfoplevelser at byde på!

LÆS OM GOLF I SLOVENIEN

GOLF I SPANIEN

Golfrejser i Spanien tilbyder mere værdi for pengene og her kan du spille hele året rundt. Du kan med garanti finde et sted, hvor både golfbaner, hotel, byliv og ikke mindst klimaet passer godt til dit temperament.

LÆS OM GOLF I SPANIEN

GOLF I SVERIGE

Golf er en sport, som er under stor udvikling, i det meste af Sverige, og i Sydsverige alene findes der mere end 145 golfbaner! Sverige kan byde på en stor variation af golfbaner, på grund af landets mangfoldige natur.

LÆS OM GOLF I SVERIGE


GOLF I SYDAFRIKA

Golf i Sydafrika er en uforglemmelig golfoplevelse med et væld af fantastiske golfbaner og imponerende golfresorts. Oplev den imponerende natur med det fantastiske dyreliv med både løver, elefanter og leoparder.

LÆS OM GOLF I SYDAFRIKA

GOLF I THAILAND

Thailand har længe været en favoritdestination, når der skal bookes badeferie, med landet byder også på lidt af hvert som golfdestination, med over 250 golfbaner fordelt ud over landet.

LÆS OM GOLF I THAILAND

GOLF I TJEKKIET

Tjekkiet er ikke en ny golfdestination; tværtimod har landet en lang historie med golf. Tjekkiet tiltrækker mange golfspillere på grund af et mildt klima, smuk natur og de mange golfbaner, som alle har hver deres særpræg.

LÆS OM GOLF I TJEKKIET


GOLF I TUNESIEN

Golf i Tunesien er ved at blive et trækplaster for golfere fra hele verden, da landet byder på perfekte forhold for et fantastisk golfophold. I Tunesien finder du golfbaner i verdensklasse samt et perfekt klima til at spille golf. 

LÆS OM GOLF I TUNESIEN

GOLF I TYRKIET

I Belekområdet, mellem byerne Antalya og Alanya, kan du opleve et sandt golfmekka; golfbaner af høj standard og et skønt klima. Man finder ikke så høj standard til pengene andre steder i verden!

LÆS OM GOLF I TYRKIET

GOLF I TYSKLAND

Golfrejser til Tyskland er lige med golfbaner i absolut topklasse! Landet byder på fantastiske golfbaner, som typisk ligger i forbindelse med smukke gamle slotte, som er med til, at gøre, at dit golfophold bliver helt enestående.

LÆS OM GOLF I TYSKLAND


GOLF I UNGARN

Ungarn giver den perfekte kombination af golf, kulturelle oplevelser, spa og wellness og gastronomi i topklasse. Tæt på internationale lufthavne finder du diverse golfbaner, beliggende i et varieret og naturligt miljø.

LÆS OM GOLF I UNGARN

GOLF I USA

Golf i USA er en oplevelse for livet! Velkommen til landet hvor alt er større og vildere og hvor nogle af verdens bedste golfbaner findes. Her er alle muligheder for at få dit livs bedste golfrejse.

LÆS OM GOLF I USA

GOLF I ØSTRIG

I 2005 blev Østrig udnævnt til “Undiscovered Golfdestination of the Year“ og har siden da været blandt de førende golfdestinationer. Uanset om du er til hyggegolf eller en sportslig udfordring, finder du det i Østrig.

LÆS OM GOLF I ØSTRIG