Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Destination
Tilvalg

Din søgning gav
Baner/hoteller

Vis resultater

GOLFDESTINATIONER - GOLFBANER OG GOLFOPHOLD I HELE VERDEN

Er du løbet tør for ideer, når årets golfrejse skal bookes? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt? Uanset hvad kan vi hjælpe dig med at samle inspiration samt at finde din næste store golfoplevelse.

Her på siden kan du gå på opdagelse i nogle af verdens bedste golfdestinationer – nogle mere velkendte end andre. Hver golfdestination har noget unikt at byde på, lige fra autentiske linksbaner i Skotland, golfens moderland, til eksotiske baner, mellem palmetræer og hvide sandstrande i Den Dominikanske Republik. Du kan opleve storslået natur, lækker lokal gastronomi, luksuriøse golfresorts og hoteller samt spændende golfbaner af alle tænkelige typer. Du vil med garanti finde en golfdestination, der falder i din smag og som passer til dine ønsker og behov. Hvem ved, måske finder du en ny favoritdestination!

Uanset hvor din golftur går hen, kan vi hjælpe dig med at indhente gode tilbud og arrangere dit golfophold. Brug denne oversigt, med beskrivelser af de forskellige golfdestinationer, som inspiration; både til golf, overnatning og andre aktiviteter – hos os er det let at planlægge din næste golfrejse!

FÅ TILBUD PÅ DIN NÆSTE GOLFREJSE

Få de bedste tilbud før alle andre » klik her

GOLF PÅ BALI

Golf på Bali er en unik oplevelse! Spil en runde golf med udsigt til Det Indiske Ocean, i en udslukket vulkan eller i junglen. Kombiner hvide sandstrande, spændende kultur og fantastisk natur med golf på fantastiske golfbaner med en ubeskrivelig smuk udsigt.

GOLF PÅ BALI »

GOLF I BULGARIEN

Bulgarien er måske ikke det første land man tænker på, når man skal vælge sin golfdestination, men Bulgarien er, inden for de seneste par år, blevet en mere og mere populær golfdestination. Og du kan faktisk forvente ret meget af din golfrejse til Bulgarien!

GOLF I BULGARIEN »

GOLF PÅ CYPERN

Tag på golfferie til Cypern, Middelhavets mest solsikre ø. Cypern er en forholdsvis ny golfdestination, men byder alligevel på en håndfuld spændende golfbaner på både den tyrkiske og cypriotiske del af øen.

GOLF PÅ CYPERN »


GOLF I DANMARK

Tag til Danmark på din golfferie, og du vil blive overrasket over de mange muligheder der er, når det kommer til at spille golf, da der er usædvanligt mange golfbaner, at vælge imellem, i forhold til landets størrelse.

GOLF I DANMARK »

GOLF I DOM. REPUBLIK

Den Dominikanske Republik er anerkendt som en af Caribiens bedste golfdestinationer. Golfbanerne, kombineret med lækre hoteller, masser af solskinstimer og hvide sandstrande, gør øen til en drømmedestination.

GOLF I DEN DOMINIKANSKE »

GOLF I EGYPTEN

Golf i Egypten er en unik oplevelse! Her får du mulighed for at spille golf på flere golfbaner i topklasse, og samtidig kan du gå på opdagelse blandt nogle af verdens bedst kendte attraktioner og snorkle blandt farvestrålende fisk.

GOLF I EGYPTEN »


GOLF I EMIRATERNE

Emiraterne har på kort tid etableret sig som en seriøs golfdestination, i takt med den enorme økonomiske udvikling. Emiraterne er en ekstraordinær golfdestination og burde være på alle golferes bucket-list!

GOLF I EMIRATERNE »

GOLF I ENGLAND

Med mere end 1.900 golfbaner kan man vist roligt sige at England er et land, som er besat af golf! Uanset om du er på udkig efter links-, park- eller hedbaner, har England et stort og varieret udvalg af golfbane at byde på.

GOLF I ENGLAND »

GOLF I FINLAND

Finland er en skjult perle, gemt i det fjerne nord, som bare venter på at blive opdaget! Spil golf til langt ud på natten i de lyse sommernætter, hvor solen næsten ikke går ned, oplev det smukke Nordlys og nyd de klassiske sauner.

GOLF I FINLAND »


GOLF I FRANKRIG

Frankrig er hjemsted for Europas ældste golfbane og landet råder over intet mindre end 500 golfbaner. Her finder du stor variation i banerne og Frankrig byder selvfølgelig også på fantastisk gastronomi og vin.

GOLF I FRANKRIG »

GOLF I GEORGIEN

Den tidligere sovjetrepublik, Georgien, er beliggende mellem Rusland og Tyrkiet ved Sortehavet. Nationen er helt ny på golfscenen og fik sin første golfbane så sent som i 2017, men den holder tilgengæld høj standard.

GOLF I GEORGIEN »

GOLF I GRÆKENLAND

Nogle af Grækenlands bedste golfbaner finder man ved Costa Navarino med Costa Navarino Dunes og Costa Navarino Bay, som er to skønne og varierede golfbaner. Nu har du endnu en grund til at rejse til dette populære ferieparadis!

GOLF I GRÆKENLAND »


GOLF I ITALIEN

Golf i Italien har oplevet et boom igennem de seneste år, og du finder spændende golfbaner i hele landet, dog ligger de tættest i Norditalien. Italien byder på billige golfrejser, velplejede golfbaner, smuk natur, sprøde pizzaer og god vin.

GOLF I ITALIEN »

GOLF I IRLAND

De irske golfbaner hører til blandt de bedste i verden. De er smukt anlagt og designet af de bedste banearkitekter i verden. Oplev den grønne ø med de mange smukke golfbaner, den irske gæstfrihed og få en helt speciel golfoplevelse.

GOLF I IRLAND »

GOLF PÅ KANARIEØERNE

Golf på De Kanariske Øer er en drøm for alle golfere uanset niveau. Få steder i verden kan prale af så gode golfforhold, som du finder på De Kanariske Øer, hvor det milde klima gør, at du kan spille golf hele året rundt.

GOLF PÅ KANARIEØERNE »


GOLF I LITAUEN

Golf i Litauen er forholdsvist nyt, og der findes da også kun 6 golfbaner i landet, men sporten har hurtigt vundet indtog. Litauen er det største af de baltiske lande og har en smuk natur, hvilket du som golfentusiast kan nyde godt af på din golfrunde.

GOLF I LITAUEN »

GOLF I MAROKKO

I Marokko mødes du af en spændende og fremmedartet kultur, dette er både gældende på dit hotel og bylivet, men bestemt også på golfbanen. Bliv ikke overrasket hvis du bliver forstyrret i et afgørende put af, at der kaldes til bøn fra den lokale moské.

GOLF I MAROKKO »

GOLF PÅ MAURITIUS

Golf på Mauritius er en oplevelse uden lige - spil golf på de 8 fantastiske golfbaner smukke omgivelser, overnat på luksushoteller direkte ud til de kridhvide sandstrande og gå på opdagelse på den eksotiske ø i Det Indiske Ocean.

GOLF PÅ MAURITIUS »


GOLF I NORGE

Golf er meget populært i Norge, og antallet af golfbaner vokser konstant, i hele landet. De fleste golfbaner findes i, og omkring, Oslo. Helt specielt er det nord for polarcirklen, hvor du kan spille golf midt om natten med solen i øjnene - En golfoplevelse for livet!

GOLF I NORGE »

GOLF I POLEN

Golf har eksisteret i Polen i mange år, men var under kommunismen forbudt. Selvom det først er inden for de sidste årtier, efter kommunismens fald, at golfsporten er begyndt at blomstre i Polen, har landet mange gode og spændende golfbaner at byde på.

GOLF I POLEN »

GOLF I PORTUGAL

Golf i Portugal er en golfoplevelse, som du aldrig vil glemme; fantastiske golfbaner i smukke omgivelser, et mildt klima hele året rundt og en varm gæstfrihed. Portugal er kåret til Verdens Bedste Golfdestination 4 år i streg!

GOLF I PORTUGAL »


GOLF I SKOTLAND

Skotland har en lang tradition for golf, som kan dateres tilbage til 1500-tallet! Skotland er hjemsted for nogle af de bedste golfbaner i verden, men byder også på en enestående natur, hvor du kan spille ægte linksbaner.

GOLF I SKOTLAND »

GOLF I SLOVAKIET

Slovakiet er et forholdsvis nyt golfrejsemål, men du finder alligevel over 20 golfbaner i landet, hvor de fleste er centreret omkring Bratislava. Her venter dig nogle fantastiske golfoplevelser!

GOLF I SLOVAKIET »

GOLF I SLOVENIEN

Golfbanerne i Slovenien er blandt de smukkeste i hele Europa. Golfsæsonen strækker sig fra marts til november og landet er en uudforsket golfdestination, som helt sikkert har en masse gode golfoplevelser at byde på!

GOLF I SLOVENIEN »


GOLF I SPANIEN

Golfrejser i Spanien tilbyder mere værdi for pengene og her kan du spille hele året rundt. Du kan med garanti finde et sted, hvor både golfbaner, hotel, byliv og ikke mindst klimaet passer godt til dit temperament.

GOLF I SPANIEN »

GOLF I SVERIGE

Golf er en sport, som er under stor udvikling, i det meste af Sverige, og i Sydsverige alene findes der mere end 145 golfbaner! Sverige kan byde på en stor variation af golfbaner, på grund af landets mangfoldige natur.

GOLF I SVERIGE »

GOLF I SYDAFRIKA

Golf i Sydafrika er en uforglemmelig golfoplevelse med et væld af fantastiske golfbaner og imponerende golfresorts. Oplev den imponerende natur med det fantastiske dyreliv med både løver, elefanter og leoparder.

GOLF I SYDAFRIKA »


GOLF I THAILAND

Thailand har længe været en favoritdestination, når der skal bookes badeferie, med landet byder også på lidt af hvert som golfdestination, med over 250 golfbaner fordelt ud over landet.

GOLF I THAILAND »

GOLF I TJEKKIET

Tjekkiet er ikke en ny golfdestination; tværtimod har landet en lang historie med golf. Tjekkiet tiltrækker mange golfspillere på grund af et mildt klima, smuk natur og de mange golfbaner, som alle har hver deres særpræg.

GOLF I TJEKKIET »

GOLF I TYRKIET

I Belekområdet, mellem byerne Antalya og Alanya, kan du opleve et sandt golfmekka; golfbaner af høj standard og et skønt klima. Man finder ikke så høj standard til pengene andre steder i verden!

GOLF I TYRKIET »


GOLF I TYSKLAND

Golfrejser til Tyskland er lige med golfbaner i absolut topklasse! Landet byder på fantastiske golfbaner, som typisk ligger i forbindelse med smukke gamle slotte, som er med til, at gøre, at dit golfophold bliver helt enestående.

GOLF I TYSKLAND »

GOLF I UNGARN

Ungarn giver den perfekte kombination af golf, kulturelle oplevelser, spa og wellness og gastronomi i topklasse. Tæt på internationale lufthavne finder du diverse golfbaner, beliggende i et varieret og naturligt miljø.

GOLF I UNGARN »

GOLF I ØSTRIG

I 2005 blev Østrig udnævnt til “Undiscovered Golfdestination of the Year“ og har siden da været blandt de førende golfdestinationer. Uanset om du er til hyggegolf eller en sportslig udfordring, finder du det i Østrig.

GOLF I ØSTRIG »