OM NORDICGOLFERS.COM - NORDENS STØRSTE GOLFSITE

NordicGolfers.com blev grundlagt i 2007 af Jess Krelskov og Christian Mathiassen og er et veletableret golfsite, med et stærkt team bag. Vores mission er at hjælpe golfklubber og hoteller/resorts med at skaffe endnu flere gæster samt gøre det nemmere for skandinaviske golfere at få de bedste priser og tilbud på deres golftur. Hos os er der fokus på det gode samarbejde med vores partnere såvel som med vores kunder.

Ved at opbygge en god database af partnere er NordicGolfers.com blevet markedsledere og vi er i dag den største spiller, når det kommer til det nordiske golfmarked. Vi hjælper mere end 50.000 golfere hvert år, med at booke den perfekte golftur.

Vores styrke er vores store kendskab til golf og vi forsøger at give vores kunder det bedste overblik over golfmarkedet i hele verden. Vores vision er at udvide vores virksomhed, så vi også kan tilbyde det nordiske marked golfrejser i lavsæsonen.

Styrker og kompetencer

 1. Vi er Skandinaviens største golfsite
 2. Mere end 15 års erfaring inden for salg og promovering af golfrejser
 3. 40.000 nyhedsbrevsmodtagere
 4. Over 20.000 venner på Facebook - www.facebook.com/nordicgolfers
 5. Vi hjælper mere end 50.000 golfere med deres golftur hvert år
 6. Samarbejde med internationale turist- og rejsebureauer for at skabe større synlighed
 7. Kundearrangementer for vores partnere med brobygning og fællesskab på tværs af landene
 8. Vi deltager i årlige golf- og rejsemesser - bl.a. Ferie For Alle i MCH, Skandinaviens største feriemesse
 9. Sponsor af golfturneringer
 10. Sponsor af unge golftalenter

Kundefordele

 • Personlig kundeservice på dansk
 • Mere end 1.000 golfbaner, hoteller og resorts i hele Verden
 • Ingen fordyrende mellemled - du får priser direkte fra vores partnere
 • Vi giver dig tre relevante tilbud på golfture - gratis og uforpligtende
 • Vi har mere end 15 års erfaring med salg af golfrejser
 • Hvert år hjælper vi mere end 50.000 golfere med deres golftur
 • Medlem af Rejsegarantifonden (reg. nr. 3356)
 • Vi kan hjælpe med fly og billeje

NORDICGOLFERS MAGASIN 2024

Savner du nye udfordringer eller drømmer du om at spille golf i et caribisk paradis? Vi er din ekspert i golfrejser og vi hjælper dig med at finde dit næste golfeventyr - uanset om du er til hvide sandstrande eller skotsk højland!

Vores golfmagasin for 2024 er delt ud til golfklubber i Danmark, Sverige og Norge samt til udvalgte samarbejdspartnere. Du kan også se vores magasin online og få inspiration til din næste golfrejse!

NORDICGOLFERS.COM - VORES TEAM

Christian Mathiassen
Partner

Som medstifter af NordicGolfers brænder Christian selvfølgelig for golfsporten, med et HCP på 5, og er selv medlem af Royal GC i København.
christian@nordicgolfers.com

Andreas Potoker
Booking Manager

Andreas elsker golf, HCP 17, og står klar til at besvare dine spørgsmål. Andreas giver dig altid den bedste service, fra start til slut, når golfrejsen skal bookes!
andreas@nordicgolfers.com

Jennie Junggren
Booking Manager Sverige

Jennie har mere end 7 års erfaring med salg af golfrejser til Spanien, hvor hun også har boet i over 40 år. Hun elsker at hjælpe med at sammensætte den perfekte golfoplevelse.
jennie@nordicgolfers.com

Peter Vestergaard
CRM & Marketing Manager

Peter har mange års erfaring inden for salg og service og er vores excel-ekspert. Han sørger for optimering af Back Office samt daglig kontakt med vores partnere.
peter@nordicgolfers.com

Jess Krelskov
Partner

Jess er medstifter og er en erfaren golfspiller, med et stabilt HCP på 4,5. Han har rejst over de meste af verden med sin golfbag og elsker at besøge nye golfbaner, hoteller og resorts.
jess@nordicgolfers.com

Mads Hermansen
Booking Manager

Mads startede med at spille golf for 1,5 år siden og spiller i dag i HCP 37. Hans servicegen gør, at du altid er i trykke hænder, når du booker din golfrejse hos ham.
mads@nordicgolfers.com

Harald Sannarnes
Booking Manager Norge

Harald har arbejdet med rejser siden 2005. Han har mange års erfaring med salg og service. Han elsker at spille golf, har HCP 19, og har spillet en del golfbaner i Europa.
harald@nordicgolfers.com

Malthe Nielsen
Sales Director

Malthe startede med at spille golf for godt 2 år siden, men er allerede nede i HCP 15. Han sætter en ære i at give vores gæster den bedste kundeoplevelse.
malthe@nordicgolfers.com

Camilla Elling
Booking Manager

Camilla har gennem mange år arbejdet med salg og service, og hun sætter en ære i at give sine kunder den bedste oplevelse, når golfrejsen skal bookes.
camilla@nordicgolfers.com

Magnus Mørk
Commercial Assistant Trainee

Magnus har spillet golf i et halvt år og spiller i HCP 17. Han hjælper både med administrative opgaver og sidder klar, hvis du har brug for hjælp til din næste golftur.
magnus@nordicgolfers.com

NORDICGOLFERS.COMTELEFONTID:
Kirsten Kimers Vej 20
2300 København S
Danmark
Mandag - Fredag 10:00 - 15:00
Tlf: +45 2441 2240

Centro Nordico
Carretera de Mijas, KM 4.5
29651 Mjias, Málaga
Spanien
info@nordicgolfers.com
www.nordicgolfers.com

NORDICGOLFERS.COM'S FANTASTISKE AMBASSADØRER

Marcus Helligkilde - Professionel golfspiller
Marcus er Danmarks nye golfhåb, der sluttede 2021-sæsonen som nummer 1 på Challenge Touren. Han startede med at spille golf for snart 20 år siden i Smørum GK med sin farfar.
Læs mere om Marcus her


Oliver Suhr - Professionel golfspiller
Allerede i 2008, gjorde Oliver sig bemærket i golfens verden. Han blev nr. 3 over hele sæsonen på Nordic League og det gav ham en plads på Challenge touren. Læs mere om Oliver her


Lis Locht - HCP 22,0
Hjemmeklub: Varde GK. Har siden 1993 spillet golf med sin mand i Varde GK, hvor hun også arbejdede som kontorleder frem til sin pension. Lis har spillet 125 baner i Danmark og drømmer om at nå at spille samtlige.


Frank Pedersen - HCP 22,4
Hjemmeklub: Mollerup GC. Nyder livet med golf og det sociale samvær der medfølger. Har rejst i store dele af verden for at spille golf, og er El Presidente for Gentlemen Golfers Social Club - en golfglad gruppe på 20 personer.


Jens Anker Tvedebrink - HCP 14,3
Hjemmeklub: Silkeborg Ry GK. Blev introduceret til golf via sit arbejde som pressefotograf. Har via sit job været på mange golfrejser og arrangerer i dag også selv rejser. Har spillet mere end 220 forskellige golfbaner hovedsageligt i Europa.


Carsten Svej - HCP 6,6
Hjemmeklub: Royal Golf Club. Har spillet golf i snart 25 år og har Costa del Sol som sin favoritdestination uden for Danmark. Carsten er altid klar på at planlægge den næste golftur.


Johnny Fledelius - HCP 12
Har spillet over 30 forskellige golfbaner i Danmark. "Jeg elsker at spille golf og har flere gange være i Tyskland som er en af mine favoritdestinationer."

Mogens Thomsen - HCP 34,9
Hjemmeklub: Hobro GK. Bruger golfen som en afslappende hobby, hvor han nyder naturen. Arbejder som medieproducent, hvor han gennem årene har lavet en lang række film, foto og turneringsdækninger for golfbaner.


Nicolai Hvitfeldt Trolle - HCP +1,6
Hjemmeklub: Great Northern. Spiller på Eliten i GN og er en del af Midage Landsholdet, hvor han har deltaget i EM både for hold og individuelt. Spiller elite ranglister og kategori til Ecco Tour.


Kasper Skytte Nielsen - HCP 12,2
Hjemmeklub: Samsø GK. Har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!


Pernille Jakobsen & Lars Buus Jensen
HCP 25 & 19,5

Hjemmeklub: Simons GC. Har spillet golf siden 2002 og er begge passionerede golfere. Har spillet mange baner i Sverige, Portugal, Spanien samt Mallorca, som er deres vinter hide away.


Per Svensson - HCP 21,5
Hjemmeklub: Hammel GK og Lyngbygaard GK. Har spillet ca. 55 baner i Danmark og ca. 40 baner i primært Spanien og Portugal, men også bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Dubai, USA samt Grønland. Har arrangeret golfture gennem 10 år.


Jacob Ousted - HCP 6,2
Hjemmeklub: Greve Golfklub. Jacob har spillet golf i 25 år og har gennem årene besøgt mange lande, bl.a. Sydafrika, Mauritius, USA og Canada. Han har altid golfsættet med, når han rejser.


GØR SOM 20.000 ANDRE - FØLG OS PÅ FACEBOOK

Gå ikke glip af spændende konkurrencer, nyheder og gode tilbud! Følg os på Facebook

FÅ INSPIRATION - FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Få masser af inspiration til din golfrejse og få et indblik i vores hverdag! Følg os på Instagram

ABONNER PÅ VORES YOUTUBE KANAL

Se videoer fra vores partnere og events, interviews og meget mere!
Abonner på vores Youtubekanal

VIDEO | OM NORDICGOLFERS.COM

VIDEO | TURNERINGER

VIDEO | REFERENCER

SAMARBEJDSPARTNERE