Golf Experten - Hele Danmarks golfbutik

NordicGolfers.com har indgået et samarbejde med Golf Experten, som er Danmarks største butikskæde indenfor golfudstyr og beklædning. Som ny golfspiller har du brug for golfkøller, golfbags til opbevaring og golfbolde. Som udgangspunkt er du godt kørende med disse tre ting - herefter kan du altid udvide din golfgarderobe med lækkert golftøj, seje golfsko, golfvogne og features hertil. Alt dette kan du finde hos Golf Experten.

Det er ikke kun online, du kan købe dit golfudstyr. Golf Experten har 8 fysiske placeret i Jylland, på Fyn og Sjælland. De fysiske butikker og webshoppen arbejder sammen, så du kan afhente bestilte varer i butikkerne. Har du fortrudt dit køb, eller var det ikke det helt rigtige, kan du også returnere den i en af de fysiske butikker inden for 14 dage, så sparer du porto og en tur på posthuset. Butikkerne har også et stort sortiment, så du kan afprøve, mærke og se produkterne før du køber.

Historien bag Golf Experten

Golf Experten A/S blev stiftet i 1993 af Kim Johansen. Han åbnede den første golfbutik under navnet Århus Golf Center i en baggård i Højbjerg, Aarhus. Det var året hvor Colin Montgomery vandt sin første Order Of Merit. Der var kun 93 baner i Danmark, og det var 3 år før Thomas Bjørn vandt sin første turnering, som langsomt var med til at kickstarte en voksende interesse for golfsporten i Danmark.

Det er i sandhed lang tid siden og golfsporten i Danmark har rykket sig en hel del – det samme har Golf Experten. I 1997 blev Århus Golf Center til Golf Experten og de kommende år åbnede butikker i Gentofte og Esbjerg. De 3 første butikker er nu lukkede, men imellem tiden er Tilst (2006), Aalborg (2007), Hørsholm (2007), Greve (2011), Kolding (2012) og Herning (2012) kommet til. I oktober 2018 overtog Golf Experten konkurrenten Pro Golf Scandinavia og dennes 6 butikker + webshop. Efter sammenlægningen har Golf Experten nu 8 butikker, idet Odense og Herlev er nye lokationer.

I løbet af de mange år har Golf Experten serviceret rigtigt mange danske golfspillere – nybegyndere såvel som garvede. Heldigvis vender rigtigt mange af kunderne tilbage. Relationen med de gode loyale kunder er Golf Expertens eksistensberettigelse, og kunderne forsøger de derfor naturligvis at passe rigtig meget på. Blandt andet ved at registrere dem i deres gratis Fordelsklub, som har mere end 70.000 medlemmer, som alle modtager en række services – senest en meget attraktiv bonusordning.

Besøg Golf Expertens hjemmeside

MotoCaddy M7 Remote DHC

MotoCaddy M7 Remote er en fantastisk nyhed fra britiske MotoCaddy. El-vognen kan fjernstyres, så din gåtur bliver så afslappende så muligt og din energi kan bruges på golfspillet.

Se pris og bestil her

MotoCaddy Pro 3000 Laser Rangefinder

Motocaddy Pro 3000 kikkert er hurtig, nøjagtig og nem at bruge. Den tilbyder en rækkevidde på op til 1188 meter (1300 yards) og nøjagtighed til mindre end en 0,9m.

Se pris og bestil her

Titleist Pro V1

De mest populære golfbolde er blevet endnu bedre. Den nye Pro V1 tilbyder total performance med længde, meget lavt spin, penetrerende boldflugt og endnu mere Drop-and-Stop kontrol.

Se pris og bestil her


Garmin S62

Garmin Approach S62 Golfur er videreudviklingen af det populære S60 Golfur. Med en endnu større skærm og flere nye funktioner er det måske mest det avancerede golfur på markedet.

Se pris og bestil her

Ecco S-Three golfsko

Fantastisk lækker golfsko fra ECCO med Gore-Tex som sikrer åndbar vandtæthed. Lavet i soft calm nappa-læder, 100% vandtæt og meget slidstærk og holdbar. Uden spikes.

Se pris og bestil her

FootJoy HyperFLX handske

Hyperflex handsken er håndlavet med det førsteklasses læder for en tour-performance følelse, blødhed og greb i alt slags vejr. Den atletiske inspirerede konstruktion giver et perfekt fit.

Se pris og bestil her


Sun Mountain H2NO paraply

Sun Mountain H2NO paraplyen med det ergonomiske handtag og dobbelt baldakin og stærk i vindmodstand og ekstremt holdbar. Har desuden UPF30 ultraviolet beskyttelsesfaktor.

Se pris og bestil her

Bagboy T-650 Rejsecover

Med Bagboy T-650 får du et praktisk rejsecover, der yder maksimal beskyttelse af dit golfudstyr under rejsen. Coveret er ekstremt rummeligt og udstyret med forstærkede hjørner.

Se pris og bestil her

Big Max Aqua Sport 3 vognbag

Aqua Sport 3 er det perfekte valg for golfere, der kræver det bedste af en vognbag. Aqua Sport 3 tilbyder de bedste vandtætte materialer i et sporty design med 9 vandtætte lommer.

Se pris og bestil her