Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel – Et fantastisk 5-stjernet golfresort i Tyrkiets golfmekka, Belek, få minutters gang fra stranden og Antalya GCs 36 hullers golfbane

Sirene Belek Hotel

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 685 EUR
 • Greenfee Fra 46 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Sirene Belek Hotel

35 km fra Antalya

Golfpakke

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
3 x greenfee til Antalya GC Pasha banen
2 x greenfee til Antalya GC PGA Sultan banen
Transport til og fra lufthavnen

Prisen er pr. person

01.09-26.0917.10-31.1001.11-23.1124.11-01.1215.02-29.0201.03-31.03
1045 EUR1005 EUR970 EUR685 EUR865 EUR935 EURDb.vær
1325 EUR1152 EUR1107 EUR720 EUR935 EUR1061 EUREnk.vær


I perioden 27.09 - 16.10 er der kun 4 greenfee på samme bane inkluderet i prisen

Se detaljer

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel ligger ud til det smukke Middelhav blandt Beleks mange golfbaner. Hotellet er et 5-stjernet luksushotel med mange faciliteter, som 6 restauranter, 6 barer, en stor udendørs swimmingpool, et lækkert spaområde og golf på Antalya GCs spændende 36 hullers golfbane.

Skal du til Tyrkiet på golfrejse, og søger du et fantatisk golfresort med mange faciliteter, er Sirene Belek Hotel det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Som gæst på Sirene Belek Hotel kan du spille golf på Antalya GCs 2 fantastiske 18 hullers golfbaner, som ligger lige udenfor døren af hotellet. Begge golfbaner er designet af den tidligere professionelle golfspiller David Jones, og er en sand test af dine færdigheder på golfbanen, så der venter dig en fantastisk golfoplevelse.

PGA Sultan banen er med sit hcp på 71, den letteste af banerne, med lad dig ikke snyde af dette, da selv øvede golfere stadig kan komme i problemer på banen. På banen finder du flere krystalklare søer, som bruges som hazarder på banen, og som du skal tage dig i agt for sammen med de velplacerede bunkers. Golfbanen har gennem årene været vært for flere store turneringer og er også hjemsted for den tyrkiske PGA, hvilket bare bevidner om at dette virkelig er en udfordrende bane af høj kvalitet.

Pasha banen er det perfekte supplement til PGA Sultan banen, da de sammen giver en fantastisk golfoplevelse. Du bliver mødt af en spændende blanding af brede fairways, åbne bugter, udfordrende dog-legs samt mange velplacerede bunkers, som giver banen sit eget særpræg. Banen kræver virkelig en god spilforståelse og snarrådighed for at kunne komme hjem i par, så du kan godt begynde at glæde dig til at spille denne spændende bane.

Over alt fra golfbanerne ved Sirene Belek Hotel har du en fantastisk udsigt til den nærliggende skov og de imponerende, sneklædte Torosbjerge i baggrunden.

Golfklubben har et godt træningsområde med en stor driving range samt flere greens og bunkers, hvor du kan træne dit korte spil, inden du starter din golfrunde.

Overnatning

På Sirene Belek Hotel har du flere valgmuligheder for overnatning. Du kan enten vælge at overnatte i de flotte hotelværelser eller i en lækker villa. Ligegyldigt hvilken overnatningsmulighed du vælger, venter der dig overnatning i luksuriøse omgivelser, hvor der er gjort alt for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt. Værelserne og villaer er indrettet med komfortable senge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har værelserne en hyggelig balkon, hvor du kan slappe af og nyde den imponerende udsigt efter en dag på golfbanen.

Restaurant

På Sirene Belek Hotel venter der dig fantastiske smagsoplevelser på hotellets mange restauranter. Hotellet byder på 2 buffetrestauranter, med et spændende udvalg af lækre retter, både lokale og interntionale, samt 4 à la carte restauranter, hvor du også kan nyde lækre retter af stor variation. Nyd dine måltider indenfor i de hyggelige og flot indrettede restauranter eller udenfor på de lækre terrasser, hvor du kan nyde dine måltider under åben himmel med en fantastisk udsigt til området.

Om aftenen kan du nyde lidt koldt at drikke i en af hotellets 6 barer eller slappe af mens du nyder godt at den spændende underholdning, som finder sted flere aftener om ugen på hotellet.

Spa og wellness

Trænger du til at slappe af efter en dag på golfbanen, kan du med fordel gøre dette i Sirene Belek Hotels lækre spaområde, hvor du har mulighed for at tage en svømmetur i den store indendørs swimmingpool, nyde varmen i saunaerne og dampbadet, eller lade dig forkæle med et traditionelt tyrkisk bad, som virkelig er en spændende og lækker oplevelse. Derudover kan du nyde en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af hotellets dygtige personale.

Ønsker du i stedet at nyde godt af det gode vejr og solens stråler, kan du slappe af ved den lækre udendørs swimmingpool eller gå de få minutters gang til hotellets private strand, hvor du kan tage en svømmetur i det lækre Middelhav.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Går din næste golfrejse til Tyrkiets golfmekka, Belek, er Sirene Belek Hotel med sine fantastiske faciliteter det oplagte valg for dig.

Sirene Belek Hotel data om banen

Pasha banen
18 huller
Par 72
5731 meter fra hvid tee
5360 meter fra gul tee
4911 meter fra rød tee
4326 meter fra blå tee

PGA Sultan banen
18 huller
Par 71
6477 meter fra sort tee
5958 meter fra gul tee
5575 meter fra hvid tee
5003 meter fra rød tee

Sirene Belek Hotel faciliteter

 • 426 værelser
 • 6 restaurant
 • 6 barer
 • Terrasse
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Tyrkisk bad
 • Sauna
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Sirene Belek Hotel

Pasha banen
46 EUR sæson A
71 EUR sæson B

Sæson ASæson B
01.01 - 02.0219.02 - 10.06
11.06 - 31.0801.09 - 24.11
25.11 - 31.12

PGA Sultan banen
71 EUR sæson A
85 EUR sæson B
95 EUR sæson C

Sæson ASæson BSæson C
01.01 - 18.0219.02 - 10.0601.09 - 24.11
11.06 - 31.0825.11 - 31.12

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Sirene Belek Hotel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Sirene Belek Hotel

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Sirene Belek Hotel
Yeni Mah., Üçkum tepesi caddesi 18
07500 Kadriye

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.