Bolig-udland.dk og NordicGolfers.com forlænger samarbejdet med 2 år

Med kyndig hjælp og rådgivning fra Bolig-udland.dk er drømmen om en bolig i Spanien er nu tættere på at gå i opfyldelse

Samarbejdet mellem NordicGolfers.com og Bolig-udland.dk er blevet forlænget med 2 år. Bolig-udland.dk har siden 2005 givet danske boligkøbere en enestående rådgivning. De repræsenterer dig igennem hele processen og er ved din side både før, under og efter dit køb af bolig i Spanien.

Christian A. Boesen, Indehaver & Adm. Direktør udtaler:
Det er os en stor glæde, at det er lykkedes at forlænge samarbejdet med NordicGolfers.com frem til 2023. Det betyder, at vi fortsat kan komme i direkte kontakt med alle de danske golfspillere, som er på udkig efter en feriebolig i Spanien. 

Golf og Spanien hænger rigtig godt sammen for mange danskere, og vi oplever en stadig stigende interesse fra mange golfspillere, der drømmer om en feriebolig, de kan komme ned og bruge aktivt hele året rundt. Golf spilles 365 dage om året i Spanien, og mange af vores kunder udlejer deres bolig, når de ikke selv bruger den.

Jess Krelskov, fra NordicGolfers.com følger op:
I dag samarbejder vi med golfbaner og hoteller i hele Spanien og sender gæster til alle dele af Spanien. Hvis man som golfspillere er blevet nysgerrig på at høre om boliger, så kan vi med vores eksklusive aftale med Bolig-udland.dk, sikre man får dansk kundeservice og adgang til det største udvalg af golfboliger og andre boliger i hele Spanien. Desuden får vi adgang til at vise nyheder og nye projekter frem. Bolig-udland.dk er det oplagte valg for os som boligpartner.

Om Bolig-udland.dk:
Med afdelinger fordelt over hele Spanien fra det nordlige Spanien over Valencia og Alicante til Málaga i syd dækker Bolig-udland.dk ethvert bolig behov.
Læs mere på www.bolig-udland.dk

Om NordicGolfers.com:
NordicGolfers.com er Nordens største golfportal med over 1.000 golfbaner, hoteller og resorts i 39 lande. 40.000 golfere modtager hvert uge vores nyhedsbrev, og på Facebook har vi opbygge en database på over 13.500 venner.

Læs mere om Bolig-udland.dk