To store aktører i samarbejde

To af de største aktører i den danske golfindustri har indgået et strategisk samarbejde for 2021

To af de største aktører i den danske golfindustri har indgået et strategisk samarbejde for 2021.

Det er GolfExperten og NordicGolfers.com, der giver deres brugere adgang til hinandens produkter. Samarbejdet skal gøre det nemmere for den enkelte golfspiller at handle alt, hvad der angår golfudstyr, tilbehør og golfrejser. Konkret består samarbejdet i, at de to aktører får adgang til hinandens kundedatabaser og dermed får direkte adgang til mange nye kunder.

– GolfExperten er det helt rigtige valg for os som partner inden for golfudstyr og tilbehør. Med deres fysiske butikker og online synlighed ser vi en god synergi i at hjælpe deres kunder og medlemmer af deres fordelsklub med at arrangere golfture, siger Jess Krelskov, partner i Nordic Golfers.

– Vi har gennem de sidste par år set, hvordan NordicGolfers.com har udviklet sig til at være den største danske aktør inden for golfrejser. Partnerskabet giver os en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med en masse golfspillere via NordicGolfers.com’s online kanaler, siger Kim D. Jacobsen fra GolfExperten.

GolfExperten er Danmarks største butikskæde inden for golfudstyr og beklædning med en fordelsklub på over 70.000 medlemmer, mens NordicGolfers.com samarbejder med over 1.000 golfbaner og hoteller i 35 lande med en database på over 40.000 medlemmer.


Historien er leveret af Frits Christensen, der er redaktør af GOLFavisen og GOLFmagasinet. Han har en fortid som mangeårig sportsredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, men har de seneste 10 år skrevet om golf i både JP, Golfavisen og Golfmagasinet – og er bl.a. forfatter til bogen fra 2010: ”Tiger Woods – Storhed og fald.”