NordicGolfers.com indgår samarbejde med The Gecko Tour

Den nye og forbedrede 2018/19 Gecko Tour er her – nu til en mere overkommelig pris!

Dette års Gecko Tour, som afholdes på nogle af Andalusiens bedste golfbaner, byder på billigere tilmeldingsgebyrer, ingen medlemsskabsgebyrer og WAGR-point.

Gecko Touren er tilbage for 8. år i træk med et fantastisk program og en mere overkommelig prisstruktur for spillere under udvikling. Denne sæson vil byde på 20 events, hvoraf 6 af dem vil være et 3-dages arrangement, og 14 turneringer over 2 dage. 2005 US Open Champion Michael Campbell er dette års ambassadørfor Gecko Touren, som fortsat er stærkt engageret og tro mod sin grundlægningsfilosofi, om at tilbyde en overkommelig og yderst konkurrencedygtig turneringsoplevelse, afholdt på topbaner, til elite amatører og professionelle spillere fra hele Europa og verden over, i vintermånederne.

Gecko Touren har ændret deres model, som svar på behovet for at levere et ægte, revolutionerende golfprodukt, som skaber et springbræt for spillerne. Derfor har de truffet beslutningen om dramatisk at reducere omkostningerne ved tilmelding.

Gecko Touren i korte træk:

  • 20 arrangementer på nogle af Andalusiens bedste golfbaner
  • Ingen medlemsskabsgebyrer
  • Max. Handicap er 4
  • Tilmeldingsgebyr fra kun 150 EUR for et 2-dages arrangement
  • Minimum præmiesum på 500 EUR til vinderen af hver turnering
  • Professionelle golfere vil blive tildelt OOM points for hver turnering. De 30 bedste professionelle spillere i OOM, i den næstsidste turnering, vil dyste om en præmiesum på 20.000 EUR i finalen
  • Reducerede priser på indkvartering og billeje gennem tourens samarbejdspartnere

Se turneringsoversigten

Få inspiration til din næste golftur til Spanien