Spar penge på din golfferie i Sverige eller Tyrkiet

Hvis du drømmer om at spille golf i udlandet, har du nu en god chance for at gøre det billigere end normalt....

Denne nyhed er leveret af Jess Krelskov, stifter og medejer af NordicGolfers.com.
Jess har rejst over det meste af verden og har et indgående kendskab til golf og med et HCP på 4.5 kan han hjælpe golfspillere på alle niveauer med inspiration til den perfekte golftur.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ham på jess@nordicgolfers.com


Hvis du drømmer om at spille golf i udlandet, har du nu en god chance for at gøre det billigere end normalt. Både den svenske og den tyrkiske valuta er nemlig faldet i værdi i forhold til den danske krone.

Det betyder, at du kan få mere for dine penge, når du køber mad, drikke og andre ting på din ferie. Men det gælder også for golfbanerne, som du kan spille på til en lavere pris.

Men hvor skal du så tage hen? Det har vi spurgt Jess Krelskov fra NordicGolfers.com om. Han er ekspert i golfrejser og har et stort udvalg af golfbaner, hoteller og resorts i hele verden.

Sverige: Tæt på og billigt

Et oplagt valg er vores naboland Sverige, som har over 145 golfbaner i Sydsverige alene. Her kan du opleve den smukke svenske natur, de flotte strande og de spændende golfbaner, som byder på noget for enhver smag.

•  Sverige er et godt valg, fordi den svenske krone er faldet meget, og fordi Sverige har et lavere prisniveau end Danmark. Du kan spare omkring 10 procent på din golfferie i Sverige lige nu, siger Jess Krelskov.

Han tilføjer, at Sverige også har en lavere moms på mange af de ting, man bruger penge på under sin ferie, som for eksempel mad, drikke og overnatning.

Golfophold Sverige

Tyrkiet: Eksotisk og luksuriøst

Hvis du vil have en mere eksotisk oplevelse, kan du overveje at tage til Tyrkiet. Her er den tyrkiske lira faldet med hele 30 procent i forhold til den danske krone.

Det skyldes blandt andet politisk usikkerhed og høj inflation i landet. Men det betyder også, at du kan få meget mere for dine penge som turist.

•  Tyrkiet er en spændende destination, fordi du kan få en luksuriøs golfrejse til en meget lav pris. Du kan spare omkring 50 procent på flere varer i Tyrkiet lige nu, siger Jess Krelskov.

Han anbefaler at tage til Belekområdet mellem Antalya og Alanya, hvor du kan finde et sandt golfmekka med golfbaner af høj standard, kort afstand mellem banerne og et vidunderligt klima året rundt.

Golfophold Tyrkiet

Book din golfferie med NordicGolfers.com

Uanset om du vælger Sverige eller Tyrkiet – eller et helt tredje land – kan du booke din golfferie med NordicGolfers.com. De har et stort udvalg af golfbaner, hoteller og resorts i hele verden, og de kan hjælpe dig med at finde det bedste tilbud.

•  Vores styrke er vores store viden om golf, og vi stræber efter at give vores kunder det bedste overblik over golfmarkedet i hele verden. Vores vision er at udvide vores forretning, så vi også kan tilbyde golfrejser i lavsæsonen til skandinaviske golfspillere, siger Jess Krelskov.

Han tilføjer, at NordicGolfers.com er medlem af Rejsegarantifonden og har prisgaranti på alle deres rejser.

Så hvis du vil spare penge på din næste golfferie, skal du ikke tøve med at kontakte NordicGolfers.com. De vil glæde sig til at hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse.

Se det store udvalg af golfpakker her