Es Racó d'Artà - vores nye luksushotel på Mallorca

Hos NordicGolfers.com har du mange muligheder for at vælge lige præcis det hotel, der matcher dine behov for dit golfophold på Mallorca. Es Racó d'Artà bør være blandt dine favoritter

Leder du efter en autentisk, tilbagetrukket og betagende indkvartering på Mallorca, så søg ikke længere: Es Racó D’Artà er ikke et typisk luksushotel eller indkvarteringssted, men en ø hvor du er afskærmet for støj og trafik, og i stedet oplever ro og transformation midt i den skønneste mallorcanske natur. 

Es Racó d'Artà er et autentisk mallorcansk hotel, der er tro mod middelhavsøens arkitektur, design og æstetik. Hotellet spreder sig ud over et stort areal og består i sin enkelthed af en lav hovedbygning, hvor bl.a. suiterne har til huse. I nabobygningen har du restauranten og på den anden side af hovedbygningen, finder du spa og wellness, mens du spredt ud over den store grund ser forskellige stenhuse, der tilbyder flere former for luksuriøs indkvartering.

”The Finca” har en lang historie, der går helt tilbage til det 13. århundrede og har været ejet af forskellige landbrugsfamilier igennem generationer. I 1970’erne slog turistboomet for alvor igennem på øen, og med nye ejere besluttede man sig for at omlægge til hotelvirksomhed. I dette hjørne af Mallorca er man stolt over sin historie, kulturen og ikke mindst naturen, hvilket i særdeleshed gør sig gældende for Es Racó d'Artà, der arbejder ud fra to søjler: Bæredygtighed og design.

Es Racó d'Artà ønsker, at gæsterne føler sig hjemme og samtidig hensat til en tidløs boble, hvor der er tid til refleksion, fordybelse og ro. Fra du parkerer vil roen sænke sig over dig, og du vil føle dig hensat til gamle og idylliske dage, hvor støj og stress var et fremtidsfænomen. Rundt omkring dig ser du oliventræer og vinmarker, og alle de omkringliggende huse er af sten og jordfarvet, hvormed de nærmest er kamufleret og ét med naturen. Indvendig er de hvidkalket, og der er tale om lyse og rummelige værelser, hvor jordfarver i forskellige variationer dominerer. Al materiale er organisk og nøje udvalgt, så det er tro mod hotellets filosofi om bæredygtighed, design og tradition.

Es Racó d'Artà ønsker at ære sin kultur og forfædre, hvorfor du i Restaurant ”Beni Axir” vil opleve gastronomiske retter inspireret af et køkken, der strækker sig hele vejen rundt om Middelhavet og med mange tusinde år på bagen. Alle råvarer og ingredienser er lokale og økologiske, hvormed friskheden og smagen vil sende dine smagsløg på en magisk rejse.

Es Racó d'Artà tager spa's betydning ”Sanum per Aquam”: ”Rask takket være vand” bogstaveligt, idet deres behandlinger fokuserer på helse via vand. Der forefindes derfor forskellige type bassiner og pools i spaafdelingen til brug for de mangeartede behandlinger. Igen er alle anvendelige produkter økologiske.

Herudover er der meget fokus på yoga, meditation og mindfulness, som du kan melde dig til på daglig basis. Der arrangeres også gå- og cykelture rundt på Es Racó d'Artàs store ejendom, hvor du krydser olivenlunde og vinmarker. Naturen i og omkring Es Racó d'Artà er overvældende og betagende, hvor du end bevæger dig hen.

Der forefindes naturligvis en lækker swimmingpool på ejendommen, hvor du kan slappe af og tage en afslappende svømmetur.

Få kilometer fra Es Racó d'Artà finder du flere golfbaner, bl.a. Capdepera Golf, som ligger ca. 5 km fra Es Racó d'Artà og er en naturskøn golfbane med en god blanding af forholdsvis lette golfhuller i dalen og mere udfordrende i bakkerne. Glæd dig især til hul 15, der ligger på en bakketop med en smuk panoramaudsigt helt ud til kysten. Golfhullet er blevet kåret til det smukkeste golfhul på Mallorca.

Pula Golf ligger ligeledes i nærheden og har en 18 hullers mesterskabsbane, der er blev redesignet af ingen ringere end José María Olazábal. Golfbanen er udfordrende og krævende, men samtidig en sjov oplevelse for alle golfere uanset niveau og har mange smukke udsigtspunkter.     

Club de Golf de Son Servera er nabo til Pula Golf og er den næstældste golfbane på Mallorca med mere end 50 år på bagen. I 2012 fik klubben udvidet til de nuværende 18 huller og har etableret sig som en af de mest populære golfbaner på Mallorca.

Club de Golf Alcanada er en mesterskabsbane designet af den verdenskendte Robert Trent Jones Jr. Her spiller du en smuk og udfordrende golfbane med en helt enestående udsigt over Middelhavet.

Igen i 2023 er Club de Golf Alcanada vært for den afsluttende turnering på Challenge Touren ”Road to Mallorca”. Et større kvalitetsstempel kan en golfbane ikke få.

Samtlige Mallorcas golfbaner kan bookes gennem NordicGolfers og ligger indenfor 1 time i bil fra Es Racó d'Artà. Alene det bør bevirke, at Racó d'Artà er oplagt som base for din næste golfferie på Mallorca.

Book dit ophold på Es Racó d'Artà HER