Camiral Golf & Wellness

Besøg på Camiral Golf & Wellness - Nordspansk resort når det er bedst

NordicGolfers.com slog et smut forbi et af verdens bedste golfresorts, Camiral Golf & Wellness i det nordlige Spanien. 36 hullers golfanlæg venter....

Jeg har oplevet mange golfresorts rundt i verden, men sjældent et golfresort så komplet og ligetil som Camiral Golf & Wellness i det nordlige Spanien i regionen Costa Brava udtaler Jess Krelskov direktør i NordicGolfers.com.

Camiral Golf og wellness, tidligere kendt som PGA Catalunya, er kronjuvelen i ferieparadiset Costa Brava, omgivet af et spektakulært landskab med maleriske udsigter over Spaniens bedste golfanlæg. Resorten ligger kun en kort køretur fra to internationale lufthavne, Barcelona og Girona, og tilbyder elegance, stil og golf i verdensklasse.

Se golfpakker her

Camiral Golf & Wellness har to golfbaner i verdensklasse, Stadium Course og Tour Course, som rangerer blandt de bedste i Europa. Stadium Course har været vært for Spanish Open tre gange og er et fast sted for European Tour-turneringer. Med sine veludstyrede, højteknologiske træningsfaciliteter og sin fantastiske naturskønne beliggenhed er det den perfekte golfrejse. Tour Course er en mere tilgængelig og sjov bane, der passer til alle niveauer af golfspillere.

Ud over golf kan gæsterne på Camiral Golf & Wellness nyde et holistisk wellness-center, der tilbyder ren afslapning under behandlingerne og langvarige fordele for sindet, kroppen og sjælen. Beliggende i de catalanske skove med forførende massage, teknologiledede behandlinger, et topmoderne fitnesscenter og eksperter til rådighed for at skræddersy dit ophold efter dine behov er wellness-centret meget mere end et spa.

Camiral Golf og Resort har også et femstjernet hotel, Hotel Camiral, som er det perfekte sted for luksuriøse ferier med din familie, partner eller venner. Hotellet har 145 rummelige værelser og suiter med moderne design, højkvalitets bekvemmeligheder og subtil integration med naturen. Hotellet har også flere restauranter, der serverer lækker mad fra det lokale og internationale køkken samt barer og lounger, hvor du kan slappe af med en drink eller en kop kaffe.

Derudover finder du også LAVIDA Hotel på golfanlægget. LAVIDA Hotel er et moderne hotel – smukt designet og med adgang til de ekstraordinære faciliteter på Camiral Golf & Wellness. Overnat direkte på golfbanen i moderne og stilfuldt indrettede værelser, som alle har udsigt til golfbanen. Nyd en lækker middag i Bella’s Restaurant, hvor du får en moderne kulinarisk oplevelse. Efter dagens golfrunde kan du slappe af op LAVIDA Hotels indbydende terrasse eller tage en kølende svømmetur i den udendørs swimmingpool.

Hvis du vil opleve den lokale charme ligger Camiral Golf og Resort kun få minutter fra maleriske landsbyer med brostensbelagte gader, stenmure og tårne samt en af de mest forbløffende kystlinjer i Europa. Du kan også udforske den historiske by Girona eller den livlige metropol Barcelona, som begge har meget at tilbyde i form af kultur, kunst, arkitektur og shopping.

Camiral Golf og Resort er resultatet af mere end 20 års arbejde, der fortsætter med at levere på - og går ud over - visionen hos dens grundlæggere. Det er et miljøbevidst projekt, der respektfuldt ligger inden for et land på 300 hektar tykke skove kun få minutter fra Costa Brava. Det ejes af den irske entreprenør Denis O'Brien, som også ejer Quinta do Lago i Portugal.

Camiral Golf og Resort er mere end bare en golfanlæg - det er et sted at spille golf, cykle bjerge, smage vin, zip-line, nyde familieliv og slukke. Det er et sted hvor du kan leve godt, spille godt, spise godt og mødes godt. Det er et sted hvor du kan opleve din drømmeferie.

Se golfpakker her



Denne nyhed er leveret af Jess Krelskov, stifter og medejer af NordicGolfers.com.
Jess har rejst over det meste af verden og har et indgående kendskab til golf og med et HCP på 4.5 kan han hjælpe golfspillere på alle niveauer med inspiration til den perfekte golftur.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ham på jess@nordicgolfers.com