VELKOMMEN TIL NORDICGOLFERS.COM - NORDENS STØRSTE GOLFSITE

Vi er glade for at byde dig velkommen ind i vores dedikerede golfunivers, hvor vores passion for golf møder den spændende verden af rejser. Siden Jess Krelskov og Christian Mathiassen startede virksomheden i 2007 har vi fungeret som bindeleddet mellem tusindvis af golfspillere og fantastiske golfbaner, golfhoteller og golfresorts over hele verden.

Vi samarbejder i dag med over 800 golfbaner, hoteller og resorts i 30 lande, hvilket betyder, at du altid får det bedste udvalg af golfrejser, og vi har altid en 100% prisgaranti. NordicGolfers.com er mere end bare et golfrejsebureau. Vores stærke team deler alle en fælles passion for golf og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du har brug for hjælp til din golfrejse. Vores ekspertise er bred, og uanset om du ønsker en kør-selv-ferie til nærområdet eller en golfrejse sydpå med fly, har NordicGolfers.com altid noget, der passer til dine ønsker og behov. Vi er stolte over at være medlemmer af Rejsegarantifonden #3356, hvilket sikrer, at du altid kan føle dig tryg, når vi tager os af alt fra flyreservationer og hotelbookinger til golftider, billeje og mere.

Vores mål er at skabe golfrejser, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne og giver minder for livet. NordicGolfers.com er din foretrukne rejsespartner, og sammen med dig vil vi skabe uforglemmelige golfoplevelser.

”Vi startede med at spille golf for mange år siden og bruger i dag vores viden til at skabe golfoplevelser for dig. Vores hobby og passion for golfsporten gennem 30 år er blevet til NordicGolfers.com i dag”

”Vores mål er at skabe golfrejser, der ikke kun opfylder men overstiger forventningerne og giver minder for livet”

Jess Krelskov
Partner og co-founder af NordicGolfers.com

Jess er passioneret omkring golfen og har sammen med Christian været en nøglefigur i at opbygge NordicGolfers.com til at være blandt de største spiller på det nordiske golfmarked. Med mere end 20 års erfaring inden for salg og promovering af golfrejser, har han bidraget til at skabe et stærkt team. Jess ser det som sin fornemmeste opgave at hjælpe dig med den perfekte golftur, uanset om turen går til nærområdet eller fjerne eksotiske golfdestinationer.
jess@nordicgolfers.com

Christian Mathiassen
Partner og co-founder af NordicGolfers.com

Christian brænder for at du som golfspiller får den perfekte golftur. Han har desuden rejst over det meste af verden med sin golfbag, hvor han er altid på udkig efter nye golfbaner, hoteller og resorts som han kan præsentere for dig. At skabe en platform hvor golfspillere og hoteller, resorts og golfbaner kan finde hinanden samt at retænke måden man køber golfrejser på, har altid været hans og Jess's drivkraft i NordicGolfers.com.
christian@nordicgolfers.com

Fordele ved at bruge NordicGolfers.com

Prisgaranti

Hos NordicGolfers.com er du garanteret den bedste pris, når du booker din golfrejse. Vi får prisen direkte fra vores partner – uden fordyrende mellemled.
Prisgaranti på din golfrejse

Din pakkerejse er sikker hos os

Vi er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnr 3356. På den måde er din pakkerejse sikret, når du vælger at benytte os til din næste golftur.
Få tilbud på din golftur

Gratis rådgivning

Ønsker du at booke en golftur eller har du spørgsmål til en allerede booket tur, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 2441 2240.
Skriv direkte til kundeservice

50.000 benytter os hvert år

Mere end 50.000 golfspillere bruger hvert år vores service. Uanset om I er 2 eller 50 personer, så kan I trygt benytte os til jeres næste golftur.
Find din næste golfpakke her

NORDICGOLFERS MAGASIN 2024

Savner du nye udfordringer eller drømmer du om at spille golf i et caribisk paradis? Vi er din ekspert i golfrejser og vi hjælper dig med at finde dit næste golfeventyr - uanset om du er til hvide sandstrande eller skotsk højland!

Vores golfmagasin for 2024 er delt ud til golfklubber i Danmark, Sverige og Norge samt til udvalgte samarbejdspartnere. Du kan også se vores magasin online og få inspiration til din næste golfrejse!

NORDICGOLFERS.COMTELEFONTID:
Kirsten Kimers Vej 20
2300 København S
Danmark
Mandag - Fredag 10:00 - 15:00
Tlf: +45 2441 2240

Centro Nordico
Carretera de Mijas, KM 4.5
29651 Mjias, Málaga
Spanien
info@nordicgolfers.com
www.nordicgolfers.com

GØR SOM 21.000 ANDRE - FØLG OS PÅ FACEBOOK

Gå ikke glip af spændende konkurrencer, nyheder og gode tilbud! Følg os på Facebook

FÅ INSPIRATION - FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Få masser af inspiration til din golfrejse og få et indblik i vores hverdag! Følg os på Instagram

ABONNER PÅ VORES YOUTUBE KANAL

Se videoer fra vores partnere og events, interviews og meget mere!
Abonner på vores Youtubekanal