Trelleborgs Golfklubb har flere slags bunkers

NordicGolfers.com ambassadør Jens Anker Tvedebrink har på sin golftur til Sverige spillet Trelleborgs Golfklubb

Der er ikke tale om bjergbestigning, når man har valgt at spille Trelleborgs Golfklubb. Golfbanen er ganske flad med få træer og buske, der er kig til Østersøen med færgerne til Tyskland, Polen og Litauen udover flere lystsejlere fra alle 18 golfhuller.

Med beliggenheden tæt ved havet er vinden ofte meget i spil - som en lokal spiller sagde inden runden: I får kun 5 huller i modvind, resten i ryg- og sidevind, men solen skinner.

Klubben er fra 1963 og et monument indgår i klublogoet, som har samme farver som Ukraines flag med blå himmel og gul bund. Monumentet er rejst i 1768 til minde om kong Carl XII’s landgang fra Stralsund den 23. december 1715.

Der er gratis baneguide med mange afstandsmål med i greenfee på Skr. 500,- / 550,-. Baneguiden har en masse flotte tegninger af fugle og fauna, som man kan møde på golfbanen.                           

På grund af uheldig gødskning og manglende regn er der tilladt lejeforbedring indenfor en køllelængde.

Golfbanen har 12 huller med vand enten som søer eller vandløb, man skal over eller passe på i siderne. Der er ca. 30 bunkers med sand i og derudover nok en halv snes af beton fra krigens tid, hvor svenskerne anlagde en 500 km lang forsvarslinje på den sydsvenske kyst fra Halland over Skåne til Blekinge mod angreb fra Nazityskland.

En nem bane at gå, husk at bruge baneguiden mht. forhindringer og husk at (side)vinden kan have ret stor indflydelse på spillet.

Læs mere om Trelleborgs Golfklubb