Bo på banen i Bokskogens Golfklubb

Det er nu muligt at bo på golfbane i Bokskogens Golfklubb i Skåne

Har du lyst til at opleve en af Sveriges bedste golfklubber og bo i et hyggeligt hus med 5 værelser lige ved siden af golfbanen? Så skal du besøge Bokskogens Golfklubb i Skåne og booke et ophold på The Inn at Bokskogen.

Bokskogens Golfklubb er en af de mest anerkendte og populære golfklubber i Sverige. Klubben har to 18 hullers golfbaner, Gamla Banan og Kungsbanan, som begge byder på en fantastisk natur- og golfoplevelse. Gamla Banan har været vært for flere store turneringer og er efter en ombygning af greens blevet endnu mere udfordrende og spændende. Kungsbanan er en kuperet golfbane, der giver en enestående udsigt over det skånske landskab.

Hvis du vil have det fulde udbytte af dit besøg i Bokskogens Golfklubb, kan du nu bo på golfbanen i det nyåbnede The Inn at Bokskogen. De 5 værelser er indrettet i en stilfuld og komfortabel stil med alle moderne faciliteter. Her kan du slappe af efter en dag på golfbanen og nyde udsigten over Kungsbanan fra dit vindue.

The Inn at Bokskogen har også en hyggelig lounge, hvor du kan møde andre golfspillere og dele dine oplevelser fra dagen. Du kan også bestille mad og drikke fra golfklubbens restaurant Maderiet, som serverer lækre retter lavet på lokale råvarer. Maderiet har også en stor terrasse, hvor du kan spise din morgenmad eller middag med udsigt over golfbanen.

Bokskogens Golfklubb og The Inn at Bokskogen er det perfekte sted for dig, der elsker golf og natur. Her får du en unik mulighed for at bo på golfbanen og spille to af Sveriges bedste golfbaner. Book dit ophold i dag og glæd dig til en fantastisk golfoplevelse i Skåne.

Læs mere om Bokskogens Golfklubb