Fem fede golfpakker i Nordtyskland

Fem fede golfpakker i Nordtyskland

En smuttur over den dansk-tyske grænse, åbner et hav af muligheder for enestående golf. NordicGolfers.com har fundet fem fede nordtyske golfpakker til din næste golfrejse.

Du behøver ikke se langt ud over landegrænserne for at finde din næste golfdestination. I Nordtyskland finder du nogle af de mest attraktive golfresorts for dig, der vil have mulighed for at prøve kræfter med golfbaner i verdensklasse. Hvis du vil kombinere golf og storbyferie, eller besøge Nordtysklands største designeroutlet Neumünster, skal du læse med her.

NordicGolfer.com sidder klar til at guide dig til din næste golftur. Den smukke natur, mange oplevelser og fantastiske golfbaner, er grunden til at vi anbefaler Nordtyskland som destination for dit næste golfophold.


Gut Apeldör Resort

Et af de bedste golfresorts i hele Tyskland, finder du kun 80 km fra den danske grænse. Vi forstår godt hvorfor resortet er et af de mest attraktive golfresorts, når golfturen skal gå til Tyskland. Hos NordicGolfers.com har vi besøgt resortet flere gange, og det er vores største anbefaling, at du tager golfvennerne under armen og besøger Gut Apeldör Resort. Du vil ikke fortryde det, og der er garanti for golf, service og hotel i særklasse.

En golfoplevelse på Gut Apeldör Resort byder på 27 fantastiske huller, der alle er anlagt i kuperede og bølgende terræn integreret i de naturskønne omgivelser. Det topmoderne golfanlæg lægger standarden med deres faciliteter af højeste kvalitet. Derfor forstår vi godt, hvorfor banen har fået kælenavnet “danskerbanen”. Resortets placering tæt på den danske grænse og golf i verdensklasse, er grunden til at der dagligt er danske golf gæster at finde på skønne Gut Apeldör Resort.

Du får med en golfpakke hos NordicGolfers.com mulighed for at bo på et af de større golfanlæg i det nordlige Tyskland. Hele 41 skønne værelser og et lækkert saunaområde giver dig rig mulighed for at kombinere golf og velfortjent afslapning. Det naturlige samlingspunkt er den hyggelige restaurant, hvor du kan nyde et stort udvalg af retter med lokale friske råvarer. Gut Apeldör er et af NordicGolfers.com fortrukne golfresort i Tyskland.

Golfpakker til Gut Apeldör Resort


Hotel Breitenburg

Hvis du elsker golf, vil du elske Hotel Breitenburg i Slesvig-Holsten. Resortet tilbyder den smukke golfbane hos Golf Club Schloss Breitenburg, som er en internationalt anerkendt golfbane med 27 huller, hvor du kan udfordre dig selv og nyde den smukke natur. Golfbanen har tre forskellige sløjfer, som passer til alle golfspillere uanset niveau og erfaring. En golfpakke fra NordicGolfers.com, er oplagt for dig der vil have en oplevelse udover det sædvanlige.

Gæster på Hotel Breitenburg får æren af at bo på et af deres 80 værelser med indretning præget af kvalitetstræ fra Breitenburg skov. Et perfekt miljø til ro og afslapning i charmerende rammer. I jagtværelset kan der nydes en stor morgenbuffet, med alt du skal bruge. Efter din golfrunde venter kulinariske lækkerier i Restaurant Johann. Lokalt vildtkød, friske råvarer og mulighed for både vegetariske og veganske alternativer gør, at der med garanti er noget for enhver smag.

Når du skal på golftur til Hotel Breitenburg, er vi hos NordicGolfers.com sikre på at det bliver en succes. Derfor ved vi med garanti, at deres store spaområde vil begejstre dig. Udover golf og skøn mad, kan du nyde tilværelsen med en afslappende skønhedsbehandling, tyrkisk bad og afslutningsvis nyde udsigten over Breitenburg-kanalen med en dejlig varm kop te.

Golfpakker til Hotel Breitenburg

 

 


Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand

Tæt på stranden og den tysk-danske grænse ligger Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand. Et 36-hullers golfresort i absolut topklasse med spa og lækker mad. Overnatning i lækre nyrenoverede værelser direkte ved klubhuset, og golfbaner af allerhøjeste klasse gør, at vi her hos NordicGolfers.com giver vores største anbefaling til et ophold på Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand nær Lübeck,

Resortet råder over en nordbane og en sydbane med hver 18 skønne golfhuller. Nordbanen er den mest krævende, her møder du lumske bunkere, brede fairways og skøn natur. Har du spillet denne golfbane, har du oplevet det bedste ved golf! Sydbanen er en lettere og kortere golfbane, der egner sig til nyere golfspillere, men helt sikkert også ville være en mulighed for de mere erfarne til at præstere en god score, måske endda ramme en af dine golfmilepæle. Man kan også vælge at spille Hohwachter Bucht, der ligger 50 kilometer nord for golfresortet

Du bor lige ved golfbanen, og i klubhuset finder du Restaurant Wildfang, hvor du kan nyde din morgenmad med udsigt over golfanlægget. Efter en dag med golf i særklasse, er der garanteret afslapning i deres skønne wellnessafdeling, Landhaus. Her finder du indendørs pool, bio sauna, finsk sauna, dampbad, saltgrotte og afslapningsrum. Et ophold på Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand er oplagt for større grupper, hvor Players Lodge er oplagt til en hyggelig familiekomsammen eller teambuilding med arbejdet.

Golfpakker til Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand


Steigenberger Golfresort

Det ideelle ophold for dig, der vil kombinere golf og storbyferie, ligger lige uden for Hamborg. Steigen- berger Golfresort er luksus i naturreservatet Alstertal. Et ophold i Nordtyskland er efter vores mening en nødvendighed at prøve for enhver golfspiller, og Steigenberger Golfresort er noget du helt sikkert vil elske.

Du spiller på deres egen 27 hullers mesterskabsbane, som den berømte golfarkitekt David Krause har designet, med vandudfordringer der kan give problemer for selv den bedste golfspiller gør, at du uanset niveau skal holde hovedet koldt, på den flotte golfbane. Golfanlægget har træningsfaciliteter i topklasse med rig mulighed for at finpudse sit golfspil før en fantastisk golfrunde.

Overnatning hvor det hele spiller. Sauna, indendørs pool og fitnesscenter. Kulinariske oplevelser hvor udvalget og kvaliteten er i top. En golftur til Steigenberger Golfresort er der ikke meget at sætte en finger på. Skal du på weekendtur med vennerne, eller skal din næste storbyferie kombineres med golf i verdensklasse? NordicGolfers.com er svaret - Vi glæder os til at hjælpe dig afsted på din næste golfoplevelse.

Golfpakker til Steigenberger Golfresort


Gut Kaden Resort

Gut Kaden Resort ligger kun 30 km nord for Hamborg og er et af de mest populære golfresorts i Nordtyskland blandt vores gæster. Det forstår vi godt. Gut Kaden Resort har en fantastisk golfbane, der ligger i det smukkeste landskab i Holstein. Gut Kaden Resort tilbyder et golfophold, som altid er et hit hos vores kunder.

Gut Kaden Resort har en golfbane fordelt over tre 9 hullers sløjfer. Her taler vi om en golfbane, der hele 7 gange har været vært for “The European Tour Deutsche Bank Players´s Championship”. En verdensklasse golfoplevelse med smukke træbeplantninger og med et hav af bunkers og vandhazarder. Du har mulighed for at spille golfbanen fra meget forskellige udslagslængder, hvilket gør at den kan tilpasses til lige præcis din ønskede sværhedsgrad.

Resortet har 40 moderne og rummelige værelser, så uanset hvor mange I skal afsted, vil Gut Kaden Resort skabe rammerne for en fantastisk tur. I den hyggelige restaurant har køkkenchef Johann Alt i mere end 10 år leveret fantastiske gastronomiske oplevelser til Gut Kadens gæster. Vi anbefaler at du, efter en dejlig dag på golfbanen, gør brug af deres tilbud massage, herunder blandt andet hawaiian Lomi Lomi og Hot Stone massage.

Golfpakker til Gut Kaden Resort