Katti byder velkommen på Strandgatan 32 i Trelleborg

NordicGolfers.com ambassadør Jens Anker Tvedebrink har været på tur i Sverige, hvor han overnattede på Dannegården Hotell Trelleborg

Der er gode grunde til at besøge Sverige som golfdestination med mange spændende golfbaner og en lav svensk kronekurs. Tag kontakt til NordicGolfers.com for at få nogle gode tilbud - vi valgte at besøge det sydligste Sverige.

På Strandgatan 32 i Trelleborg ligger Dannegården med 26 personligt indrettede og forskellige værelser klar til et afslappende ophold mellem golfrunderne.

Kattis og hendes personale er klar til at byde velkommen i den meget personligt ombyggede skibsredervilla fra 1910, hvor der også findes en såkaldt hotellboutique.

Har man gået en runde formiddagsgolf på en af de mange golfbaner i området (vi spillede Söderslätt, Trelleborg, PGA National Links og Bedinge på turen) og er tilbage på Dannegården midt på eftermiddagen, kan det anbefales at tage et ophold i poolen med et glas rosé inden en tur i den udendørs jacuzzi og endelig et skønt ophold i den store sauna.

Middagen kan nydes i de spændende indrettede lokaler, hvor kokkenes legen med forskellige menuer af sæsonrelaterede råvarer giver en god mæthed.

En oplagt mulighed for overnatning i Sydsverige evt. på vej til Bornholm over Ystad og når man ønsker at spille nogle af Sveriges sydligste golfbaner tæt på Øresundsbroen.

Book dit besøg på Dannegården Hotell Trelleborg