Sand Valley Golf Resort – Polens bedste golfbane

Polen oplever et sandt golfeventyr i disse år og ingen steder er den positive udvikling mere synlig end hos Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort er Polens prestige golfprojekt, og ambitionsniveauet er derfor meget højt, hvilket gæster fra NordicGolfers.com nyder godt af. Flere anerkendte golfmagasiner og rejseportaler, herunder World Golf Awards 2022, har udråbt golfresortet som nr. 1 i Polen, hvilket er en stor anerkendelse i et land, hvor golfsporten oplever et sandt boom i disse år.

Sand Valley Golf Resort er beliggende i den meget flotte og uspolerede natur, der er kendetegnende for området udenfor Gdansk, og her finder du også resortets fantastiske 18 hullers mesterskabsbane. De 18 huller er udfordrende og varierende i sværhedsgrad. 6 af de 18 huller er par 3 huller, så golfere på flere niveauer kan være med. Sand Valley Golf Resort har med sin driving range, putting green og øvebunker også optimale træningsbetingelser for golfere på alle niveauer, der ønsker at træne og forbedre deres spil. Kvaliteten på Sand Valley er bare i top.

Hvad angår overnatning, restauranter og socialt liv er Sand Valley Golf Resort ligeledes i europæisk topklasse. Golfresortet har luksuriøse villaer med privat jacuzzi, sauna og pool, hvor design og interiør udstråler kvalitet. Enhver livsnyder vil lægge mærke til, at der er kræset for hver en detalje. Gastronomisk tilbyder restauranten retter af høj kvalitet, hvoraf mange er inspireret af det skandinaviske køkken. Hertil kommer vin og øl af højeste kvalitet.

Sand Valley Golf Resort ligger tæt på Gdansk lufthavn, hvilket gør det ideelt forbundet til hele Europa, herunder Skandinavien. Golfresortet er tilmed behjælpelige med transfer til og fra lufthavnen.

Sand Valley Golf Resort er ofte vært for store turneringer, og så sent som i april 2023 var Ecco Touren forbi. Se Oliver Suhrs video fra besøget på resortet nedenfor.

Book din golftur til Sand Valley Golf Resort