Besøg på Modry Las Golf Resort i Polen

Vores ambassadør Kasper Skytte Nielsen har besøgt det polske golfresort Modry Las Golf Resort

Ideen til Modry Las Golf Resort opstod i 1993, hvor en privatinvestor opkøbte et større jordområde for at tage vare på den naturlige fauna i et stort skovområde. Modry Las åbnede dog først i 2009, hvor den anerkendte golfbanearkitekt og sydafrikanske golfikon, Gary Player, afslørede sit mesterværk.

Modry Las er flere gange blevet kåret til Polens bedste golfbane og er på listen blandt top 100 golfbaner i Europa.

Gary Player har selv udtalt følgende om Modry Las:  “a classy golf course carved in a beautiful, natural landscape with mature pine forests, spring fed lakes and fields of wildflowers – just an incredible setting”.

Golfbanen Modry Las har 18 meget varierende golfhuller. De brede fairways bølger sig afsted, og man kan godt hive driveren frem på de fleste huller uden at blive straffet nævneværdig. Fairways er rigtig gode, mens roughen kan være tung og saftig.

Greens er generelt store og bløde. De ruller jævnt og ens på alle 18 huller. Det er muligt at slå bolden ind tæt på hullet, men de ondulerede greens giver ikke mange lette putts. Stort set alle greens har ”run off” områder, så det gælder om at være præcis i sine approach slag greens.

Et par store søer betyder, at der er vand i spil på 9 ud af de 18 huller. Flere gange har man slag hen over vandet og på andre huller spilles der op langs med vandet.

Modry Las er i sommeren 2018 ved at ligge sidste hånd på et splinternyt klubhus. I klubhuset vil der være restaurant med sportsbar, lounge-område, stor pro-shop med dertilhørende golf-simulator, stort panoramavindue med udsigt over søen Radun, 11 luksuriøse suiter, omklædningsfaciliteter, samt stor udendørs terrasse med udsigt direkte til 18 green.

På Modry Las finde der små arkitekttegnede Cottages eller Garden Suites. Begge overnatningsmuligheder ligger gemt lidt af vejen bag en mindre trælund. Hytterne er udstyret med tv, wi-fi og der findes udendørs grill på fællesarealet. For Garden suites vedkommende er der udsigt ud over en sø med 16 green i baggrunden.

De 3 Cottage er på 50 kvm og beregnet til fire personer - der er to soveværelser, et badeværelse, køkken al-rum, samt en mindre overdækket terrasse. De 6 Garden suites er beregnet til to personer og har en dobbeltseng og et toilet.

Læs mere og book dit ophold på Modry Las Golf Resort


Artiklen er skrevet af vores ambassadør, Kasper Skytte Nielsen, der har hjemmebane i Samsø Golfklub og har hcp 12,2. Kasper har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!