Norwegian genåbner nogle af de mest populære ruter

Verden begynder gradvist at åbne igen og fra og med 1. juli genåbner Norwegian et udvalg af deres Europæiske ruter.

Fra den 1. juli kan du nu igen rejse sydpå! Efter stor efterspørgsel genåbner Norwegian nu 76 af deres ruter i Skandinavien - der vil bland andet være ruter fra København til populære destinationer som Spanien, Grækenland, Frankrig, Kroatien, Holland, Storbritannien og Polen.

Det er dog fortsat vigtigt at følge rejserådene for den pågældende destination du ønsker at rejse til.

Norwegian har udsendt retningslinjer for, hvordan sikker flyvning under corona-pandemien vil foregå:

  • Rejsende, som er seks år eller ældre, skal benytte mundbind, når de rejser med os, sådan som det er anbefalet af de europæiske luftfartsmyndigheder. Med mundbind bidrager man til at gøre rejsen tryggere, både for sig selv og for sine medpassagerer.
  • Passagerer bedes holde afstand under boarding og deboarding.
  • Passagerer bliver fordelt i kabinen, så de sidder med størst mulig afstand. Midtersæderne er de sidste, der tages i brug. Passagerer, der rejser sammen, vil blive placeret ved siden af hinanden.
  • Der er ingen servering om bord for at mindske kontakte mellem vores rejsende og vores ansatte.
  • Flyene desinficeres grundigt i henhold til strenge retningslinjer, og der er ekstra fokus på kontaktpunkter om bord. Dermed minimeres risikoen for både passagerer og kabinepersonale.
  • Alle Norwegians fly er udstyret med avanceret luftfiltrering, der fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi anvendes på sygehuses operationsstuer. Luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minut, sådan at vores kunder kan følge sig trygge, når de rejser med Norwegian.
  • Undersøgelser viser, at risikoen for at blive smittet ombord er lav. Skulle der opstå mistanke om smitte om bord, er der rutiner og udstyr på plads for at kunne håndtere det.

Jess Krelskov fra NordicGolfers udtaler "Vi ser rigtig meget frem til at kunne sende en masse glade golfgæster ned til de populære golfdestinationer, såsom Sydspanien og Portugal. Vi sætter stor pris på at Norwegian genoptager deres program, da vi mærker en stor efterspørgsel på golfture til udlandet."

Se alle vores golfdestinationer her»