Nyt samarbejde på Bornholm

NordicGolfers.com er ny sponsor for golfturneringer på Bornholm

Sidste match i NordicGolfers.com-serien blev spillet den 19. september på Old Course med NBR som sponsor. Det var en Major med storslået afslutning på Nordbornholms Røgeri, hvor der var fiskebuffet og præmieoverrækkelse.

NordicGolfers.com tog over

Der var fortættet spænding på Nordbornholms Røgeri da alle var færdige med spisning og det meste af præmieoverrækkelsen var overstået. Man var nemlig nået til det punkt på dagsordenen, hvor der skulle trækkes to rejsegavekort, som var udloddet blandt de der gennem sæsonens ti udvalgte matcher havde optjent lodder. Profilrejser havde måttet trække sig, da deres golfsektion, på grund af Corona, er lukket ned. Heldigvis for alle de mange deltagere sprang NordigGolfers.com til og tog over med to gavekort til ophold med golf i Nordtyskland. Første heldige udtrukne blev Jørn Ole Riis og den anden blev Jean Martin Pedersen. De havde henholdsvis 15 og 13 lodder i tromlen blandt de ca. 700 lodder.

Super bag-ni

Dagens vinder i A-rækken blev Tobias Thisen med 65 nettoslag. De sidste 9 huller gik han i 3 under par. Nummer to blev Cai W. Lyng med 68 slag foran Henrik Friis også med 68 slag. Nummer fire og fem blev Kim Westh og Jakob Friis med 69 slag. Emil Rasmussen fik sjettepladsen med 72 slag.
Bedste bruttoscorer hos damerne gik til Ruth Gjerding med 91 slag og hos herrerne til Kim Westh med 74 slag.

Tæt kamp i stableford

B og C-rækken spillede stableford og i B-rækken vandt Svend Erik Hansen med 36 point foran Jean Martin Pedersen også med 36 point. Der var ligeledes 36 point til Jan Steinlein på fjerdepladsen foran Hans Erik Holm, som sandelig også fik 36 point. Niels Jørn Nalle Pedersen fik 35 point på femtepladsen. Sidsre præmie gik til Jesper Stoltz Nielsen med 34 point.

Agnete O´Nieill vandt C-rækken med 41 point foran Bente Madsen også med 41 point. Nummer tre blev Anne Bodil Christensen med 39 point. Rolf Laugesen fik 38 point på fjerdepladsen foran Harald Schultz med 36 point. Sidste præmie i C-rækken gik til Mathias Lund Bonne med 35 point.
Svaneke øl til de præcise

Tættest på flaget på hul 4 gik til Rolf Laugesen 4,00m, Jean Martin Pedersen 6,95m og Kim Westh med 3,23m

På hul 13 var det Harald Schultz 3,36m, Svend Erik Hansen 1,10 og Torben Danielsen med 2,54 m fra hullet.

Læs mere om Nordbornholms Golfklub