Vores nye ambassadør Kasper Skytte Nielsen har besøgt Gut Kaden Resort

Læs alt om hans besøg på det tyske golfresort

Gut Kaden - Golf und Land Club er et golfanlæg, som du helt sikkert skal have med på listen, når du planlægger din næste golfferie til Nordtyskland. Gut Kaden - Golf und Land Club er at finde i top-50 blandt Tysklands bedste golfbaner.

Både nybegyndere, spillere med lavt hcp og mellemgolfere vil nyde oplevelsen på Gut Kaden, der bl.a. har været hjemsted for flere European Tour turneringer, herunder Deutsche Bank – SAP Open og Deutsche Bank Players’ Championship.

Lee Westwood har banerekorden i 61 slag og blandt tidligere turneringsvindere kan nævnes Lee Westwood, Hendrik Stenson, Bernhard Langer, Padraig Harrington og sågar Tiger Woods.

Den tidligere flotte herregård er nu hjemsted for Gut Kaden Golf and Country Club. Med de nænsomt restaurerede bygninger betragtes det som en af de smukkeste herregårde i Holstein.

Gut Kaden er et 27 hullers golfanlæg - fordelt på en A, B og C sløjfe, med flere teesteder, som kan tages i brug. Det er uden tvivl en meget populær golfbane, og Gut Kaden er et af de mest populære resorts i Nordtyskland.

Golfbanen spreder sig over 180 ha med en smuk bestand af gamle træer og floden Pinnau, som bugter sig afsted og skaber en fantastisk kulisse. Floden løber gennem alle tre 9-hullers sløjfer og danner vandhazarder i form af søer og åer, både på langs og på tværs af fairways.

Alle 27 huller er relativt flade til let kuperet og spilles på velplejede fairway og greens hele året. Den europæiske PGA yder konsulentbistand til chefgreenkeeper Christian Schultz, så ekspertise og opmærksomhed på detaljer er synlig overalt på stedet.

Chefgreenkeeper Christian Schultz påpeger, at et af de vigtigste elementer på Gut Kaden er de mange vandhazarder, og det forholdsvis store antal af bunkers: Bane A har 25, bane B har 54 og bane C har 35 bunkers.

A og B sløjfen ligger side om side, mens C-sløjfen ligger lidt for sig selv. Alle tre sløjfer har samme standard, men C-sløjfen er lidt mere åben end de to øvrige sløjfer.

Som gæst på Gut Kaden kan du bo i et af de 40 moderne og rummelige dobbeltværelser i det elegante gæstehus. Alle værelser er rummelige, 30 m2, og nydeligt møbleret, så der er hermed god plads til at nyde og slappe af efter golfrunden.

På øverste etage af værelsesfløjen er der mulighed for at gøre gratis brug af fitness- og saunafaciliteter.

I den hyggelige restaurant står Johann Alt, køkkenchefen gennem mere end 10 år, klar til at forkæle dig med en bred vifte af fantasifulde gastronomiske oplevelser. Der bliver serveret alt lige fra en stor lækker morgenbuffet til hjemmelavede lokale specialiteter. Når vejret tillader det, kan man sidde ude på den hyggelige terrasse og nyde et måltid mad eller en forfriskning efter golfrunden.

Gut Kaden golfresort ligger kun 30 km nord for Hamborg og er det perfekte valg, hvis du vil kombinere din golfferie med en storbyferie. Ydermere er der kun 25 min. kørsel til Hamborg lufthavn.

Bemærk, at det er en god ide at bestille ophold, greenfee osv. i god tid i forvejen, da golfbanen er meget populær, specielt i weekenderne.

Book dit golfophold på Gut Kaden Resort


Artiklen er skrevet af vores ambassadør, Kasper Skytte Nielsen, der har hjemmebane i Samsø Golfklub og har hcp 12,2. Kasper har spillet golf siden slut 90'erne og har spillet 60-70 golfbaner i Danmark. Har primært spillet i Tyskland og Sverige, men har også spillet i Polen, England, Spanien + Mallorca, samt på Trinidad & Tobago!