Barsebäck Resort - MERE end bare golf i verdensklasse

Barsebäck Resort er meget mere end bare golf i verdensklasse. Her finder du også padel og...

Barsebäck Resort tilbyder overnatning i deres nybyggede moderne huse direkte på golfbanen. Derudover er hotellet også blevet renoveret og sammen med de nye veltrimmet golfbaner, Ocean Course og Pine Course, får du her et golfanlæg i verdensklasse, som sagtens kan måle sig med de bedste fra udlandet.

Hotellets 36 værelser og 18 huse har fået en skandinavisk indretningsstil med mange fine detaljer og materialer, og på væggene hænger fotokunst af Jacob Sjöman. Desuden har anlægget fået nye padelbaner som holder World Padel Tour-standard, et nybygget fitnesscenter og en restaurant med fantastiske smage.

Book Barsebäck her

På NordicGolfers.com er vi meget stolte af Barsebäcks nye "look" og vil gerne dele det med vores gæster og besøgende da vi ved de har virkelig gjort sig umage for at skabe en hyggelig og rolig atmosfære som afspejler det smukke skånske landskab udenfor", siger Jess Krelskov, direktør for NordicGolfers.com.

Barsebäck Resort er kendt for sine to golfbaner, Pine Course og Ocean Course, som har været vært for 13 Europatour-turneringer. Anlægget tilbyder også konferencemuligheder, overnatning i eget hus og forskellige typer af pakkeløsninger.

Book Barsebäck her

Sådan booker du golfophold til Barsebäck Resort via NordicGolfers.com

Barsebäck Resort er et af Europas flotteste og bedste golfanlæg, med to 18-hullers golfbaner som byder på en fantastisk golfoplevelse i skånsk natur. Hvis du vil bo og spille golf på Barsebäck Resort kan du nemt booke golfophold via NordicGolfers.com, som tilbyder prisgaranti og forskellige pakkemuligheder.

NordicGolfers.com er et dansk rejsebureau som specialiserer sig i golfrejser i Norden. Vi har et tæt samarbejde med Barsebäck Resort og kan tilbyde dig de bedste priser og vilkår for din golfrejse. Du kan vælge mellem at bo på hotellet eller i et eget hus, og du får altid morgenmad, middag og greenfee inkluderet i prisen. Du kan også vælge at spille på Ocean Course eller Pine Course, eller hvorfor ikke begge?

For at booke golfophold til Barsebäck Resort via NordicGolfers.com skal du bare følge disse trin:

1. Gå til Barsebäcks Resorts profil her: www.nordicgolfers.com/barsebaeck-resort
2. Vælg det golfpakke som passer dig bedst, afhængig af antal nætter, personer og baner.
3. Klik på "Book nu" og udfyld dine oplysninger og ønsker.
4. Bekræft din booking og betal med kort eller faktura.
5. Pak din golfbag og nyd din golfrejse!

NordicGolfers.com har også en kundeservice som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller ændringer i din booking. Du kan kontakte dem via telefon eller e-mail.

Book dit golfophold til Barsebäck Resort via NordicGolfers.com i dag og glæd dig til en uforglemmelig golfoplevelse i Skåne!

Book Barsebäck her