PGA Catalunya Resort har skiftet navn til Camiral Golf & Wellness

Et af Spaniens aller bedste golfresorts; PGA Catalunya har renoveret og videreudviklet golfresortet og er nu blevet til Camiral Golf & wellness.

PGA Catalunya går ind i en ny æra og bliver til Camiral Golf & Wellness. Her kan du spille golf, cykle i bjergene, slappe af i det fantastiske wellnesscenter og spise på 5 udsøgte restauranter – alt sammen uden at træde uden for golfresortet.

Udover navneskiftet har resortet også renoveret bl.a. mesterskabsbanen og lavet en tilbygning af et nyt wellness center. Camiral Golf & Wellness har investeret et svimlende millionbeløb der overstiger 14 millioner euro i resortet.

Mere end 1.000.000 euro er blevet investeret i videreudviklingen af golfen på resortet. Bl.a. er der blevet lavet nye bæredygtighedsforanstaltninger, der har reduceret vandforbruget på Stadium Course med 25%. I mere end 20 år har netop denne bane, konsekvent været i top-10 over de bedste golfbaner i hele Europa, derfor er det også superfedt at golfresortet videreudvikler deres golfbaner, så du som gæst altid får det bedst mulige golfspil, på både Stadium Course såvel som Tour Course.

Golfresortet vil også bygge en 3-hektar, stort naturlig sø, der vil blive benyttet til en lang række forskellige vandsports, såvel som en 700 km² stor pool, med tilhørende bar og restaurant.

Den velkendte ECCO tour, blev endnu engang afholdt på golfresortet. De 2 golfbaner var vært for den nordiske tour, som endte med 2 danske golfspillere i top-3.

Den fantastiske golf du finder på Camiral Golf & Wellness, er selvfølgeligt den drivende faktor til, hvorfor vi golfspillere elsker dette resort. Dog, med alle de andre aktiviteter, wellness center og lækre restauranter så er resortet meget mere end blot et golfresort. Det er sted for alle. Du er garanteret en sublim golfferie, når Camiral Golf & Wellness er din golfdestination.

Læs mere og book din golfrejse til Camiral Golf & Wellness