Norrköping Söderköping Golfklubb: En golfoplevelse for alle

Norrköping Söderköping Golfklubb i Östergötland er en af Sveriges største golfklubber

Norrköping Söderköping Golfklubb ligger i Östergötland, cirka 15 kilometer fra Norrköping og 25 kilometer fra Söderköping og er en af de største og mest populære golfklubber i Sverige.

Klubben har to 18 hullers og en 9 hullers golfbane, som ligger i et meget naturskønt og fredfyldt område. Norrköping Söderköping Golfklubb tilbyder golf, glæde og fællesskab for spillere på alle niveauer.

Klinga: En udfordrende parkbane
Klinga er en parkbane med mange vandhuller og bunkers, som kræver præcision og en klar spillestrategi for at komme rundt i en god score. Golfbanen er designet af den berømte golfarkitekt Peter Nordwall og åbnede i 1992. Klinga spiller til par 73 og har en længde på 5.728 meter fra gul tee. Golfbanen har også udmærkede træningsfaciliteter bl.a. i form af driving range og putting green samt et flot klubhus med restaurant og golfshop.

Hylinge: En naturskøn skovbane
Hylinge er en skovbane beliggende i let kuperet terræn med smalle fairways , hvor det igen drejer sig om at være præcis fra tee for at få en god score. Golfbanen er designet af den anerkendte golfarkitekt Jan Sederholm og åbnede i 1987. Hylinge spiller til par 72 og har en længde på 5.515 meter fra gul tee.

Hylinge 9 hullers: En perfekt golfbane for begyndere
Til anlægget hører også en 9 hullers golfbane, der er kort og forholdsvis let. Golfbanen er ideel for nybegyndere eller spillere, som vil øve deres korte spil.

På anlægget findes gode træningsfaciliteter i form af driving range, putting green m.m.
I det tilhørende klubhus findes en lækker restaurant samt golfshop.

Norrköping Söderköping Golfklubb har også to padelbaner, der kan benyttes af greenfeespillere. Padel er på rekordtid er blevet en meget populær sport i både Danmark og Sverige, og mange golfspillere har taget sporten til sig.

Norrköping Söderköping Golfklubb er bestemt et besøg værd og begge golfbaner bør spilles for at få helhedsoplevelsen ud af dit besøg, hvormed et kortere eller længere ophold varmt kan anbefales. Klubben har 8 pladser til rådighed for gæster med campingvogne og autocamper, og du kan benytte dig af fri adgang til toiletter, bad og omklædning.

Læs mere om Norrköping Söderköping Golfklubb