Det spanske ø paradis - Mallorca

Mallorca er en absolut yndlings golfdestination for mange golfere verden over. Læs denne artikel og måske du også bliver ligeså betaget af denne fantastiske ø

Det spanske ø-paradis, har i årtier tiltrukket golfspillere fra hele verden. Det altid gode vejr, muliggør det at tage på ferie hertil og spille golf, selv når Danmark går kolde december i møde. Selvom Mallorca er et populært feriested, skal der også lægges vægt på den store mængde fantastiske golf, der er at finde på ferieøen. Du kan spille golf på hele 23 golfbaner, så uanset hvor lang du ønsker din golfferie skal være, vil der altid være en ny golfbane du kan prøve. På din golfferie til Mallorca vil det mallorcanske køkken kokkerere smagfulde gastronomiske lækkerier til dig, efter en dejlig dag på golfbanen, som du jo lige kan skylle ned med et glas lækkert lokal vin.

Det smukke landskab på Mallorca skriger efter at blive set. Smukke oliven og mandeltræer, som pynter de solbeklædte golfbaner er en almindelighed på en række af golfbanerne. Naturen på golfbanerne og på resten af øen, er præget af alt fra fantastiske frodige bjergkæder til fredfyldte sletter og pragtfulde strande. Med Mallorcas 300 solskinsdage om året, kan du altid skifte det triste danske vejr ud med en golfrejse til dette smukke paradis. Den alsidige flora på Mallorca, giver både golf spillet, såvel som hele opholdet en helt fantastisk atmosfære.

Når du ikke er på golfbanen, har Mallorca tonsvis af andet at byde på. Den mallorcanske kultur er helt enestående. Grundet Mallorcas strategiske placering i Middelhavet, har øen i igennem århundreder været besøgt af forskellige kulturer og civilisationer. Igennem tiden er der blevet efterladt en rig kulturarv, som er helt unik. På øens mange museer, kunstudstillinger, gamle fæstninger og slotte, kan du være vidne til Mallorcas fantastiske historie og opleve Mallorca, som øen var, for flere århundreder siden.

Mallorca er et rent og skært paradis for golfspillere. Så hvis du ønsker en totaloplevelse på din golfrejse, så er Mallorca et sikkert valg – Mallorca leverer altid.

LÆS MERE OG BOOK DIN GOLFTUR TIL MALLORCA