Golfrejsen du aldrig glemmer

Und dig selv en fantastisk golfrejse til Aphrodite Hills Golf & Spa Resort, og giv dig selv en golfoplevelse du aldrig vil glemme

Tag på golfferie til middelhavets mest solrige ø, og nyd livet med en golfkølle i hånden. Der skal aldrig særligt meget overtalelse til når snakken går på Cypern, for dette lille ø paradis leverer bare gang på gang. Fantastisk mad, dejligt vejr, en venlig lokalbefolkning, en spændende kulturarv og selvfølgeligt fantastisk golf - Det skuffer aldrig.

Når det så er sagt, så kan det faktisk blive en smule bedre. Bo på Aphrodite Hills Golf & Spa Resort, og få en 5-stjernet luksuriøs oplevelse, som du aldrig glemmer. Med en udsigt ud over kærlighedsgudinden Aphrodites fødested, så er der i den grad budt på en guddommelig golfferie, der er de græske guder værd.

På din golfrejse til Aphrodites Hills Golf & Spa Resort vil du komme til at spille på en af middelhavets bedste golfbaner, som af banearkitekten Cabell B. Robinson anser, som værende hans største bedrift. Mesterskabsbanen har været vært for The European Tour”, så der er i den grad et helt igennem fantastisk spil golf i vente, på din golfrejse til Aphrodite Hills Golf & Spa Resort.

På Aphrodite Hills Golf & Spa Resort, er der så mange forskellige kulinariske madoplevelser, at det næsten er svært at vælge. De forskellige restauranter du finder på golfresortet, strækker sig fra lækre lokale retter til internationale gourmetoplevelser, som du kan nyde mens aftensolens sidste solstråler reflekteres i middelhavet smukke blå bølger.

Aphrodite Hills Golf & Spa Resort er tilegnet til golfspillerne der ønsker en golfferie udover det sædvanlige, og som de aldrig vil glemme.

Er det dig? Så kan du booke din golfferie herunder

APHRODITE HILLS GOLF & SPA RESORT