Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa – Et lækkert luksushotel i skønne Belek. Her bor du på et fantastisk hotel med mange faciliteter og spiller golf på nogle af Tyrkiets bedste golfbaner

Voyage Belek Golf & Spa

 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 8.095 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa
inkl. fly
45 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
2 x greenfee Montgomerie GC
2 x greenfee Titanic GC eller Kaya GC
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

09.02.2016.02.2023.02.2001.03.2008.03.20
Fra 8.095 DKKFra 8.795 DKKFra 8.695 DKKFra 9.195 DKKFra 9.095 DKK
Se detaljer

Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa er et lækkert 5-stjernet luksushotel beliggende ud til stranden i Tyrkiets golfmekka, Belek. Her venter der dig en golfferie i verdensklasse med golf på fantastiske golfbaner og overnatning på et lækkert hotel med mange faciliteter.

Går din golfrejse til Tyrkiet, og søger du et lækkert hotel og en fantastisk og afvekslende golfoplevelse, er Voyage Belek Golf & Spa det helt rettet golfhotel for dig. 

Golfbaner

Som gæst på Voyage Belek Golf & Spa har du mulighed for at spille golf på nogle af Tyrkiets allerbedste golfbaner, Montgomerie GC og Titanic GC.

Montgomerie GC er en fantastisk 18 hullers golfbane, som er designet i samarbejde med den skotske golfspiller Colin Montgomerie, og banen er anlagt, så du kan prøve at spille på en fantastisk bane med en professionel kant. Dette gør, at du altid vil blive udfordret, når du spille denne bane, ligegyldigt hvilket niveau, du har.

Den 104 hektar store golfbane er anlagt i et naturskønt område, og fairway bevæger sig gennem Beleks smukke fyrreskove og tager de naturlige hazarder i brug sammen med de mange store søer, som spiller en fremtrædende rolle på banen. For at komme hjem i en god score, kræver det at du har en god spilforståelse fremfor styrke, hvilket gør at banen giver selv golfere med lavt hcp udfordringer. 

Montgomerie GC har gennem årene været vært for flere store turneringer og er flere gange blevet kåret til Tyrkiets bedste golfbane, hvilket bevidner om at der venter dig en helt fantastisk oplevelse på denne spændende golfbane. Hvis du først kommer i gang med din golfrunde op ad eftermiddagen, skal du ikke være nervøs for, at du ikke kan nå at afslutte den, da de sidste 9 huller på banen er fuldt oplyste, så du stadig kan spille golf selv efter mørkets frembrud.

Titanic GC er den første og eneste 27 hullers mesterskabsbane i Belek. Her har du mulighed for at spille 3 forskellige 18 hullers kombinationer ved at kombinere de 3 unikke baner, så du finder den bane, der passer dig allerbedst.

Da golfbanen blev anlagt, har banedesignerne forsøgt at indarbejde så mange af områdets naturlige træk i designet som muligt, så søer, klitter og floderne, der findes naturligt i området, bruges som naturlige forhindringer på banen. Flere tees er anlagt på toppen af klitterne, for at give dig en perfekt udsigt over banen, mod de imponerende bjerge i baggrunden og til Middelhavet. Golfbanen tilbyder 4 forskellige tees, så alle golfere kan finde den længde af banen, der passer dem bedst.

Overnatning

Værelserne på Voyage Belek Golf & Spa er rummelige og moderne indrettede i lyse farver, som gør, at du med det samme føler dig godt tilpas og kan nyde dit golfophold fuldt ud. Værelserne er indrettet med komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Desuden har du en lækker balkon, hvor du kan slappe af efter dagens golfoplevelser og nyde den fantastiske udsigt til enten Middelhavet eller hotellets smukke have.

Restauranter

Voyage Belek Golf & Spa byder på et fantastisk udvalg af lækre restauranter, fra de lækre buffetrestauranter med et overdådigt udvalg af spændende retter fra hele verden, til de elegante og intime á la carte restauranter, hvor du kan nyde en lækker middag i stearinlysets skær i en hyggelig atmosfære.

Afslut dagen på en af hotellets mange hyggelige barer med lidt koldt at drikke og del dine oplevelser fra dagens golfrunde med hotellets andre gæster.

Spa og wellness

Efter en spændende dag på golfbanen kan du med fordel slappe af i Voyage Belek Golf & Spas lækre spaområde. Her finder du en lækker indendørs swimmingpool, jacuzzi, saunaer og det traditionelle tyrkiske bad, som er en fantastisk oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Ønsker du yderligere forkælelse, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af hotellets dygtige personale.

Ved de udendørs swimmingpools kan du slappe af i solen og nyde en afkølende svømmetur. Vil du hellere bade i havvandet, kan du gøre dette ved Voyage Belek Golf & Spas lækre private strand.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Er du på jagt efter et golfophold i Belek på et lækkert hotel med mange faciliteter og golf på nogle af områdets bedste golfbaner, er Voyage Belek Golf & Spa det perfekte match for dig.

Voyage Belek Golf & Spa faciliteter

 • 559 værelser
 • 14 restauranter
 • 14 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Natklub
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Voyage Belek Golf & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Voyage Belek Golf & Spa

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Voyage Belek Golf & Spa
Iskele Mevkii
07506 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.