Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort – Et lækkert luksushotel helt ud til stranden i Belek, Tyrkiet. Nyd de lækre faciliteter efter en dag på den fantastiske 45 hullers golfbane, Gloria GC

Gloria Serenity Resort

 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 8.695 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort
45 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med All Inclusive
4 x greenfee til Gloria GC
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

09.02.2016.02.2023.02.2001.03.2008.03.20
Fra 9.095 DKKFra 8.795 DKKFra 8.695 DKKFra 9.595 DKKFra 9.495 DKK
Se detaljer

Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort er beliggende i det skønne tyrkiske golfmekka Belek helt ud til stranden. Her finder du et 5-stjernet luksushotel med mange, lækre restauranter og barer, et fantastisk spa og golf på en imponerende 45 hullers golfbane kun få minutter fra hotellet.

Går din næste golfrejse til Tyrkiet, og ønsker du et luksuriøst ophold og golf på et fantastisk golfanlæg, er Gloria Serenity Resort det helt rette valg for dig.

Golfbane

Gloria GC byder på en fantastisk 45 hullers golfbane med to 18 hullers mesterskabsbaner og en af de bedste 9 hullers baner i Europa. Her venter dig der en golfoplevelse ud over det sædvanlige, så du kan godt begynde at glæde dig til din golfferie på Gloria Serenity Resort.

Den gamle bane, Old Course, som åbnede i 2005 er designet af Michael Gayon. Banen er en lang, smal bane med mange strategisk placerede hazarder, som du skal navigere mellem og tage med i din spilstrategi for at komme hjem i en god score. Golfbanen er anlagt i den smukke, tætte pinjeskov ved foden af Taurusbjergene. Mange huller på golfbanen ligger så tæt omkranset af træerne, at du føler, at du er alene på banen, hvilket gør at du kommer til at opleve en rolig runde golf, hvor du kan have fuld koncentration på at komme igennem den udfordrende bane.

Den nye bane, New Course, er en kortere, mere åben og tilgivende bane end Old Course, men det betyder ikke at det er en nem bane at spille. Banen er meget varieret, og du kommer til at bruge hver eneste kølle i din taske på din golfrunde. Golfbanen er beliggende i et område med smukke rullende fairways og fantastisk udsigt fra næsten hvert eneste hul. Det der adskiller banen fra de andre baner i Belek, er de dramatisk forhøjede tees, de vanskelige doglegs samt de udfordrende vandhazarder.

9 hullers banen, Verde, er en af de allerbedste 9 hullers baner i Europa, og den snor sig smukt gennem pinjeskoven omkring krystalklare søer og frem til foden af Taurusbjergene. Banen er anlagt, så den formår at presse dig, så du hele tiden udvikler dit golfspil. Uanset hvilket niveau du har, vil du altid kunne nyde godt at denne spændende bane, som både kan spille for sig selv, eller i kombination med de andre baner.

Gloria GC byder på et imponerende træningsområde med en stor driving range og en 18 hullers putting green, hvor du kan træne dit korte spil, inden du går i gang med din golfrunde.

Overnatning

På Gloria Serenity Resort har du mulighed for at overnatte i luksuriøse værelser, store suiter eller din egen lækre villa. Ligegyldigt hvilken mulighed du vælger, venter der dig en fantastisk oplevelse. Alle de lyse og rummelige værelser, suiter og villaer er indrette med komfortable dobbeltsenge, lækre badeværelser, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har du en hyggelig terrasse eller balkon, hvor du efter en dag på golfbanen kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt og den tyrkiske varme.

Restauranter

Gloria Serenity Resort byder på et stort udvalg af forskellige restauranter, hvor du kan nyde lækre måltider fra hele verden. Du starter din dag med en stor morgenbuffet med et overdådigt udvalg, så du er fuld af energi til dagens oplevelser på golfbanen. Udover buffetrestauranten byder Gloria Serenity Resort også på en tyrkisk-, en fransk-, en japansk- samt fiske- og steakrestaurant, hvor kan nyde lækre måltider i de hyggelige og elegante restauranter, mens du nyder udsigten til det lækre hotel og de smukke omgivelser.

Slut din dag af med at bliver underholdt af et af de mange shows, der vises næsten hver aften på hotellet, eller slap af i en af de hyggelige barer med lidt koldt at drikke, mens du ser tilbage på dagens oplevelser på golfbanen

Spa og wellness

I Gloria Serenity Resorts store spaområde kan du slappe af og samle ny energi efter en lang dag på golfbanen. Her finder du en lækker indendørs swimmingpool, jacuzzi, saunaer, dampbad og det traditionelle tyrkiske bad, som er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. Derudover kan du forkæle dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling eller træne i det lækre fitnesscenter med en fantastisk panoramaudsigt til det smukke resort.

Ønsker du at nyde godt at den tyrkiske sol og varme, kan du slappe af ved det smukke swimmingpoolområde eller på den private strand. Hvis det bliver for varmt, kan du tage en afkølende svømmetur i det lækre Middelhav.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Er du på udkig efter en golfferie til Belek på et lækkert hotel med golf på en af de bedste golfbaner, er Gloria Serenity Resort et perfekt match for dig.

Gloria Serenity Resort faciliteter

 • 369 værelser
 • 9 restauranter
 • 7 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Natklub
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Gloria Serenity Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Gloria Serenity Resort

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Gloria Serenity Resort
Turizm Cad. 12B
07506 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.