Schloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss EdesheimSchloss Edesheim

Schloss Edesheim

Schloss Edesheim - Et super skønt 4-stjernet hotel beliggende i en 5 hektar stor park med vinmarker og springvand - en ren oase af fred og nydelse når golfturen går til det sydlige Tyskland

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Slot
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 429 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Schloss Edesheim

Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
Schloss Edesheim
125 km fra Frankfurt

Golfpakke 1

3 x overnatning
3 x stor morgenbuffet
2 x 3-retters gourmetmiddag
2 x greenfee*
1 x golfgave
Fri tilgang til sauna

HCP krav 54

*Vælg mellem: GC Dreihof in Essingen, Golfgarten Deutsche Weinstrasse og GC Pfalz

Se detaljer

Schloss Edesheim

Hotel Schloss Edesheim er et 4-stjernet overnatningssted, beliggende i en 5 hektar stor park med vinmarker og springvand. Hotellet er en oase af fred og nydelse. En unik historisk atmosfære, kombineret med den personlige service, sikrer dig et uforglemmeligt ophold. Nyd middelhavslivsstilen i den elegante atmosfære af Schloss Edesheim.

Edesheim er en charmerende vin-landsby indlejret i et fortryllende bakkelandskab ved foden af Pfalz Skov og direkte på den tyske vinrute. Beliggende langt fra de store trafikerede veje, lige i hjertet af et naturskønt frugt- og vindyrkende region, tilbyder Edesheim dig alt, hvis du søger efter fred og idyllisk ro. I nabo-områderne, vil du finde de maleriske vinbyer Rhodt og St. Martin med deres talrige rustikke vinstuer.

Golf

Med et golfophold på Schloss Edesheim har du hele 3 fantastiske golfbaner at vælge imellem: GC Dreihof in Essingen, Golfgarten Deutsche Weinstrasse og GC Pfalz. GC Dreihof tilbyder en 27-hullers bane, på kanten af Pfalz Skov, i det maleriske landskab, omgivet af verdensberømte vinmarker. Golfgarten Deutsche Weinstrasses 27-hullers bane ligger cirka 136 meter over havets overflade, på solrige Haardtrand. Med 1.800 solskinstimer om året, er det en af de mest stabile regioner i Tyskland. Omgivet af skove, enge og marker, og tæt på vinmarkerne, vil du finde GC Pflaz 18-hullers mesterskabsbane.

Værelserne

Når du overnatter på Schloss Edesheim vil du bo i værelser, eller suites, som er rummelige og individuelt indrettet. Alle værelser og suiter er udsøgt møbleret med italienske designermøbler i Biedermeier-stil og tilbyder en enestående udsigt over de maleriske omgivelser.

Med marmorbadeværelser, TV, mini-bar, hårtørrer og telefon på værelset er der intet du kommer til at mangle. Skulle du have andre ønsker er du altid velkommen til at kontakte personalet.

Restaurant

Tilbring uforglemmelige timer i den stilfulde atmosfære i Schloss Edesheims gourmet restaurant. I den elegante restaurants hyggelige lokaler eller på den parklignende terrasse i slotsgården kan du virkelig slappe af og give plads til forkælelse.

Gæster bliver præsenteret en unik atmosfære, fremhævet med flotte vægmalerier og en gammel pejs. Hver aften, undtagen søndag og mandag, tilbydes der en gourmetmenu, som skiftes hver måned, med tiltalende kreationer på højeste niveau.

Mandag og søndag, ved middagstid, behøver man ikke at undvære gastronomiske overraskelser fra slottets køkken. Du kan nyde lette, krydrede middelhavsretter og lokale retter, som udelukkende tilbydes fra gourmetmenuen.

Hele oplevelsen rundes af med den opmærksomme og behagelig service fra personalet, der ser til at gæsterne forkæles med Palatine (dels fra egen vingård "Schloss Edesheim") og italienske kvalitetsvine fra slottets egen vinkælder.

Schloss Edesheim faciliteter

 • 39 værelser
 • Gourmetrestaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage
 • Terrasse
 • Have
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Schloss Edesheim

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Schloss Edesheim

Anmeldelser

10.0 (1 gæsteanmeldelser)

Charmerende Hotel, placeret midt i vinmarkerne

af
Efter en overnatning hos Hotel Schloss Edesheim, er det en klar anbefaling🙏 Det er et ⭐️⭐️⭐️⭐️4-stjernet overnatningssted, beliggende i en 5 hektar stor park med vinmarker og springvand. 🍇 Der er 3 lækre golfbaner at vælge i mellem⛳️
Hotellet er hundevenligt & fungerer rigtig godt til en overnatning, hvis man eksempelvis er på vej fra Danmark til Spanien og vil nå en runde golf undervejs🏌🏼‍♀️
Jeg overnattede i en af deres suiter, hvor der var pejs og dejligt stort badeværelse.
Gik en lang aftentur i byen og jeg må sige, at Edesheim er en charmerende vin-landsby, med åbne vin-barer og boder med vin-smagning rundt omkring i den lille by. Vinstokkene er placeret ved siden af husene i byen og man føler faktisk at man er i "vin-lunden" konstant - så skønt :)
Vis flere

Kort

Schloss Edesheim
Luitpoldstraße 9
67483 Edesheim

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Schloss Edesheim

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!