Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort – Et imponerende golfresort beliggende i Belek med Tyrkiets allerbedste 18 hullers golfbane, et lækkert spa og fantastiske restauranter

Maxx Royal Belek Golf Resort

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.053 EUR
 • Greenfee Fra 81 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort

Golfpakke

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
5 x greenfee Montgomerie GC, Faldo GC, Titanic GC og Kaya GC
Transport til og fra lufthavn

Prisen er pr. person

01.09-13.09 14.09-24.0906.10-18.1019.10-31.1001.11-14.1109.01-29.02
2051 EUR1925 EUR1725 EUR1536 EUR1601 EUR1053 EURDb.vær
3412 EUR3185 EUR2355 EUR2072 EUR2458 EUR1211 EUREnk.vær
Se detaljer

Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort er et 5-stjernet golfresort beliggende i Tyrkiets golfmekka, Belek, med den nok allerbedste golfbane i hele Tyrkiet. Det imponerende golfresort byder på overnatning i luksuriøse værelse, et utal af lækre restauranter, et fantastisk spaområde og en eminent 18 hullers golfbane. Du kan godt begynde at glæde dig til dit ophold på dette unikke golfresort!

Går din golfrejse til Belek, og ønsker du at opleve den bedste golfbane i Tyrkiet, er Maxx Royal Belek Golf Resort alle pengene værd.

Golfbane

Som gæst på Maxx Royal Belek Golf Resort har du mulighed for at spille på Tyrkiets allerbedste golfbane, Montgomerie GC, som er en fantastisk 18 hullers golfbane. Golfbanen er designet i samarbejde med den skotske golfspiller Colin Montgomerie, og banen er anlagt, så du kan prøve at spille på en fantastisk bane med en professionel kant. Dette gør, at du altid vil blive udfordret, når du spille denne bane, ligegyldigt hvilket niveau, du har.

Den 104 hektar store golfbane er anlagt i et naturskønt område, og fairway bevæger sig gennem Beleks smukke fyrreskove og tager de naturlige hazarder i brug sammen med de mange store søer, som spiller en fremtrædende rolle på banen. For at komme hjem i en god score, kræver det at du har en god spilforståelse fremfor styrke, hvilket gør at banen giver selv golfere med lavt hcp udfordringer. 

Montgomerie GC har gennem årene været vært for flere store turneringer og er flere gange blevet kåret til Tyrkiets bedste golfbane, hvilket bevidner om at der venter dig en helt fantastisk oplevelse på denne spændende golfbane.

Hvis du først kommer i gang med din golfrunde op ad eftermiddagen, skal du ikke være nervøs for, at du ikke kan nå at afslutte den, da de sidste 9 huller på banen er fuldt oplyste, så du stadig kan spille golf selv efter mørkets frembrud.

Montgomerie GC byder på et stort træningsområde med en stor driving range, bunkers og greens, hvor du kan træne dit korte spil inden din golfrunde.

Overnatning

De elegante og rummelige værelser på Maxx Royal Belek Golf Resort er indrettet i naturfarver med en smuk kombination af moderne og klassiske møbler. Her venter der dig en fantastisk oplevelse, hvor du kan slappe af i de store værelser og bare nyde dit ophold på dette elegante golfresort. På værelserne venter der dig store, komfortable senge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Efter en dag på golfbanen, kan du slappe af på din egen lækre balkon eller terrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt til enten Middelhavet, golfbanen eller den skønne natur, der omgiver resortet.

Restauranter

På Maxx Royal Belek Golf Resort kan du både nyde dine måltider i de lækre buffetrestauranter og i de elegante á la carte restauranter, hvor du kan nyde lækre gourmetretter fra store dele af verden. Ligegyldigt hvilken restaurant du vælger, venter der dig en fantastisk oplevelse for alle sanser.

Du kan med fordel afslutte din aften i en af hotellets mange barer, hvor du kan nyde en kold drik under åben himmel og nyde godt af det milde klima, mens du ser tilbage på dagens golfoplevelser.

Spa og wellness

Aven Royal Spa er Maxx Royal Belek Golf Resorts lækre spaområde, hvor du kan slappe af i elegante omgivelser efter en dag på golfbanen. Her finder du en stor indendørs swimmingpool, jacuzzi, saunaer, dampbad samt det traditionelle tyrkiske bad, som er en fantastisk oplevelse, som vi varmt kan anbefale. Ønsker du at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af resortets veluddannede personale.

Ønsker du at slappe af i solen, kan du gøre dette ved en af Maxx Royal Belek Golf Resorts mange swimmingpools eller på den lækre private strand, hvor du også kan nyde en afkølende svømmetur i Middelhavet. 

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Skal du på golfferie til det skønne Belek, og er du på jagt efter et imponerende golfresort og en fantastisk golfbane, er Maxx Royal Belek Golf Resort det helt rette valg for dig.

Maxx Royal Belek Golf Resort data om banen

18 huller
Par 72
5912 meter fra hvid tee
5684 meter fra blå tee
5297 meter fra grøn tee
4995 meter fra rød tee
4493 meter fra orange tee

Maxx Royal Belek Golf Resort faciliteter

 • 512 værelser
 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • 15 restauranter
 • 15 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Natklub
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Maxx Royal Belek Golf Resort

81 EUR sæson A
126 EUR sæson B
136 EUR sæson C

Sæson ASæson BSæson C
01.06 - 24.0901.01 - 31.0101.02 - 30.04
01.05 - 31.0506.10 - 30.11
01.12 - 31.12

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Maxx Royal Belek Golf Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Maxx Royal Belek Golf Resort

Anmeldelser

10.0 (1 anmeldelser)

Det mest fantastiske golf hotel i belek

af
Vi har netop tilbragt en uge på Maxx Royal i belek. Hotellet er det mest fantastiske, med en uovertruffen service og palette af muligheder. Alt fra super restauranter, over dejlige barer til biografer, butikker, spa, wellness mm.
Alt pakket ind i super service og smilende betjening. Vil du have det. Feste af det bedste, er det maxx Royal du skal vælge.
Læg dertil golf på montgomerie, faldo og sultan så er ugen komplet. Glæder os allerede til næste år .
Vis flere

Kort

Maxx Royal Belek Golf Resort
Iskele Mevkii
07500 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.