Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort – Et lækkert luksushotel beliggende ved stranden i det skønne Belek, Tyrkiet, med lækre restauranter, et hyggeligt spaområde samt golf på den fantastiske 45 hullers golfbane Gloria GC

Gloria Golf Resort

 • Luksusophold
 • All Inclusive
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 8.195 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort
inkl. fly
45 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med All Inclusive
4 x greenfee til Gloria GC
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

09.02.2016.02.2023.02.2001.03.2008.03.20
Fra 8.695 DKKFra 8.395 DKKFra 8.195 DKKFra 9.295 DKKFra 9.195 DKK
Se detaljer

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort er et lækkert 5-stjernet golfhotel beliggende ud til stranden i Belek, Tyrkiet, hvor du kommer til at opleve et meget højt serviceniveau, så du kan godt begynde at glæde dig til dit ophold på dette fantastiske golfhotel. Som gæst på Gloria Golf Resort kan du spille golf på den fantastiske 45-hullers golfbane Gloria GC, som ligger i meget kort afstand fra hotellet.

Går din golfrejse til Belek, og søger du et golfophold på et lækkert hotel med mange faciliteter, er Gloria Golf Resort et oplagt valg for dig.

Golfbane

Gloria GC byder på en fantastisk 45 hullers golfbane med to 18 hullers mesterskabsbaner og en af de bedste 9 hullers baner i Europa. Her venter dig der en golfoplevelse ud over det sædvanlige, så du kan godt begynde at glæde dig til din golfferie på Gloria Golf Resort.

Den gamle bane, Old Course, som åbnede i 2005 er designet af Michael Gayon. Banen er en lang, smal bane med mange strategisk placerede hazarder, som du skal navigere mellem og tage med i din spilstrategi for at komme hjem i en god score. Golfbanen er anlagt i den smukke, tætte pinjeskov ved foden af Taurusbjergene. Mange huller på golfbanen ligger så tæt omkranset af træerne, at du føler, at du er alene på banen, hvilket gør at du kommer til at opleve en rolig runde golf, hvor du kan have fuld koncentration på at komme igennem den udfordrende bane.

Den nye bane, New Course, er en kortere, mere åben og tilgivende bane end Old Course, men det betyder ikke at det er en nem bane at spille. Banen er meget varieret, og du kommer til at bruge hver eneste kølle i din taske på din golfrunde. Golfbanen er beliggende i et område med smukke rullende fairways og fantastisk udsigt fra næsten hvert eneste hul. Det der adskiller banen fra de andre baner i Belek, er de dramatisk forhøjede tees, de vanskelige doglegs samt de udfordrende vandhazarder.

9 hullers banen, Verde, er en af de allerbedste 9 hullers baner i Europa, og den snor sig smukt gennem pinjeskoven omkring krystalklare søer og frem til foden af Taurusbjergene. Banen er anlagt, så den formår at presse dig, så du hele tiden udvikler dit golfspil. Uanset hvilket niveau du har, vil du altid kunne nyde godt at denne spændende bane, som både kan spille for sig selv, eller i kombination med de andre baner.

Gloria GC byder på et imponerende træningsområde med en stor driving range og en 18 hullers putting green, hvor du kan træne dit korte spil, inden du går i gang med din golfrunde.

Overnatning

Gloria Golf Resort tilbyder overnatning i lyse og moderne indrettede værelser som indeholder komfortable senge, eget badeværelse, opholdsplads, aircondition, fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har du en lækker balkon, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen og nyde den fantastiske udsigt til resortet og Middelhavet.

Restauranter

Gloria Golf Resort byder på et stort udvalg af restauranter, hvor du både kan nyde lækre buffeter og spændende á la carte restauranter med menuer fra store dele af verden. Ligegyldigt hvilken restauranter du vælger, venter der dig en lækker oplevelse både hvad angår maden, men du kan også glæde dig til at opleve de elegante restauranter og deres fantastiske atmosfære.

Efter din middag kan du med fordel nyde resten af din aften med at se et af de spændende shows, der vises på hotellet flere gange om ugen, eller i en af hotellets mange barer, hvor du kan nyde lidt koldt at drikke, mens du fordøjer dagens golfindtryk.

Spa og wellness

I det lækre spaområde på Gloria Golf Resort kan du slappe af efter en dag på golfbane og bare nyde lidt selvforkælelse. Spaområdet indeholder en lækker indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og det traditionelle tyrkiske bad, som er en fantastisk oplevelse. Hvis du ønsker at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af hotellets dygtige personale. For de aktive findes der også et stort fitnesscenter med et bredt udvalg af træningsmaskiner.

Ønsker du at slappe af i solen, kan du gøre dette ved enten det lækre swimmingpoolområde eller på hotellets strand, hvor du også kan nyde en afkølende svømmetur i Middelhavet.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Er du på jagt efter et lækkert golfophold i Belek på et fantastisk hotel med mange faciliteter og golf på en imponerende golfbane, er Gloria Golf Resort det helt rette valg for din næste golfferie.

Gloria Golf Resort faciliteter

 • 515 værelser
 • 9 restauranter
 • 9 barer
 • Terrasse
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Tyrkisk bad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Natklub
 • Underholdning
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Gloria Golf Resort

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Gloria Golf Resort

Anmeldelser

10.0 (1 anmeldelser)

Gloria Golf Resort

af
Super ophold med godt vejr og gode baner ( dog lidt langsomme greens)
Vis flere

Kort

Gloria Golf Resort
Belek Mah. Turizm Cad. 12
07500 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.