Ultimativ luksus i Tyrkiet

Drømmer du om at opleve det bedste af hvad Tyrkiet har at byde på?

De to luksushoteller Maxx Royal Belek Golf Resort og Voyage Belek Golf & Spa er nok det bedste Tyrkiet har at byde på, når du booker en golfrejse. De to hoteller ligger begge i kystbyen Belek, der er kendt som Tyrkiets golfmekka. Her ligger de mange golfbaner side om side, med Middelhavet på den ene side og de høje Taurus-bjerge på den anden. Som om det ikke var nok med to af de bedste hoteller i Belek, får du også adgang til Tyrkiets bedste golfbane, Montgomerie Maxx Royal Golf Club, når du besøger et af de to hoteller.

Maxx Royal Belek Golf Resort er et imponerende 5-stjernet golfresort, der byder på overnatning i luksuriøse værelse, et utal af lækre restauranter, et fantastisk spaområde og en eminent 18 hullers golfbane - det fås bare ikke bedre i Belek.

Voyage Belek Golf & Spa lad ikke meget tilbage at ønske. Luksushotellet byder på smukke, lyse værelser, utallige lækre restauranter, et imponerende spaområde og en fantastisk beliggenhed helt ud til stranden.

Skal din næste golfrejse gå til Tyrkiet, og vil du gerne have en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan vi varmt anbefale Maxx Royal Belek Golf Resort og Voyage Belek Golf & Spa.

Få tilbud på din golfrejse til Tyrkiet