Robinson Quinta da Ria: Et golfparadis i Portugal

Golfferie på Algarvekysten i Portugal, der byder på både luksus, natur og udfordringer på golfbanerne

Hvis du er på udkig efter en golfferie i Portugal, der byder på både luksus, natur og udfordring, så er Robinson Quinta da Ria det perfekte valg for dig. Dette 4-stjernede resort ligger mellem to golfbaner i Vila Nova De Cacela, en lille by på Algarvekysten, omgivet af et uberørt naturreservat og med udsigt over Atlanterhavet.

Robinson Quinta da Ria har alt, hvad du kan ønske dig af en golfferie: to 18 hullers mesterskabsbaner, Quinta da Ria og Quinta de Cima, der er designet af den berømte arkitekt Rocky Roquemore, en driving range, en putting green, en pro shop og en golfakademi, hvor du kan forbedre dit spil med professionelle instruktører. Golfbanerne er varierede og udfordrende, med smukke landskaber, søer, bunkers og træer, der kræver præcision og strategi.

Men Robinson Quinta da Ria er ikke kun for golfentusiaster. Resortet har også et stort udvalg af faciliteter og aktiviteter for hele familien, såsom en udendørs pool, en indendørs pool, en solterrasse, en spa, et fitnesscenter, en tennisbane, en volleyballbane, en fodboldbane, en børneklub, en teenklub, en natklub, en biograf, en boghandel og meget mere. Du kan også nyde den smukke sandstrand, der ligger kun 10 minutters gang fra resortet, eller tage en gratis shuttlebus til den private strandklub, hvor du kan slappe af i solen eller prøve forskellige vandsport.

Robinson Quinta da Ria tilbyder også en all inclusive-pakke, der inkluderer en buffet morgenmad, frokost og middag med et stort udvalg af internationale og lokale retter, samt en bistro-linje, en sen morgenmad, eftermiddagskager og en gallaaften en gang om ugen. Du kan også nyde ubegrænsede drikkevarer, snacks, frugt og is hele dagen, samt deltage i forskellige underholdningsprogrammer, shows, fester og temaaftener.

Hvis du vil opleve Robinson Quinta da Ria, så er det nemt og billigt at booke en golfpakke til dem med NordicGolfers.com, det største nordiske golfsite, der har mere end 20 års erfaring med at arrangere golfrejser til hele verden. NordicGolfers.com tilbyder dig de bedste priser, prisgaranti, fleksible rejseperioder, samt personlig service og rådgivning. Du kan vælge mellem forskellige golfpakker, der passer til dit budget og dine behov, eller du kan skræddersy din egen golfrejse med valgfri fly, hotel, golfbaner, starttider, transport og ekstra services.

Så hvad venter du på? Tag kontakt til NordicGolfers.com i dag og book din drømmegolfferie til Robinson Quinta da Ria i Portugal, Algarve. Du vil ikke fortryde det!

Book din golfferie på Robinson Quinta da Ria