High-end golfophold i Tyrkiet

Regnum Carya Golf Resort & Spa er det perfekte hotel for dig, der drømmer du om et luksuriøst golfophold i Belek, Tyrkiet

Regnum Carya Golf Resort & Spa er et femstjernet luksushotel i Belek, en af de mest populære golfdestinationer i Tyrkiet. Hotellet er et paradis for golfspillere, der vil opleve luksus, komfort og service på højeste niveau i det smukke kystområde. I 2024 er Regnum Carya Golf Resort & Spa hovedsponsor ved NordicGolfers.com's turneringer.

Golfbaner

Hotellet har sin egen 18 hullers golfbane, Carya Golf Club, som er den første og eneste fuldt oplyste golfbane i Europa. Golfbanen er designet af den berømte banearkitekt Peter Thomson, og har et spændende layout, der snor sig gennem en smuk pinjeskov på tværs af bølgende sandskråninger med hvide sandbunkers, som du hele tiden skal tage dig i agt for på din golfrunde. Det spændende mix af et varieret terræn og de mange strategisk placerede hazarder, gør golfbane til en oplevelse, som du sent vil glemme.

Under dit ophold på Regnum Carya Golf Resort & Spa kan du også spille en af Beleks andre populære golfbaner, National Golf Club, der er designet af Ryder Cup-spilleren David Feherty i samarbejde med de tidligere professionelle golfer David Jones. Golfbanen, der har været vært for flere store turneringer, snor sig igennem en skov af eukalyptus- og fyrretræer, hvor de imponerende, og til tider sneklædte, Taurusbjerge danner en fantastisk baggrund.

Et luksuriøst golfresort - hele vejen igennem

Regnum Carya Golf Resort & Spa er indrettet til at gøre dit ophold så komfortabelt som overhovedet muligt. Alt spiller bare! Fra de rummelige, lyse værelser med en dellig balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til enten Middelhavet eller den smukke natur, til de mange fremragende restauranter, hvor alle sanser forkæles. Luxury All Inclusive konceptet sikrer at du aldrig gå sulten, eller tørstig, i seng. Bliv forkælet i det stor spaområde, slap af ved en af de mange udendørs pool eller tag en svømmetur i Middelhavet.

Regnum Carya Golf Resort & Spa er et hotel, der har alt, hvad du kan ønske sig af en golfrejse. Hotellet har en fremragende golfbane, luksuriøse værelser, udsøgte restauranter, et fantastisk spaområde og mange andre faciliteter og aktiviteter. Hotellet har også en privilegeret beliggenhed, kun 25 km fra Antalya Lufthavn og tæt på mange andre golfbaner og seværdigheder i Belek. Det er et sted, hvor du kan opleve en unik kombination af luksus, komfort og service. Book dit ophold på Regnum Carya Golf Resort & Spa via NordicGolfers.com i dag, og glæd dig til en fantastisk golfoplevelse.

Book din golfrejse til Regnum Carya Golf Resort & Spa