Hard Rock Hotel Marbella: Et golfparadis ved Middelhavet

Hvis du som golfspiller elsker sol, strand og musik, så er Hard Rock Hotel Marbella det perfekte sted for dig. Det 5-stjernede hotel ligger i hjertet af Puerto Banús, en af de mest populære golfdestinationer i Spanien. Hotellet har en privilegeret beliggenhed, kun få skridt fra Playa Nueva Andalucía, og tæt på mange andre golfbaner og seværdigheder i Costa del Sol.

Hard Rock Hotel Marbella er mere end et hotel, det er en oplevelse. Hotellet har 383 værelser og suiter, der er indrettet med rock'n'roll memorabilia, moderne faciliteter og mange med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet har også fire restauranter, hvor du kan nyde lækre retter af både lokal og international køkken, samt fire barer, hvor du kan slappe af med en drink eller en cocktail i en livlig og afslappet atmosfære. Hotellet har også et wellness- og spaområde, hvor du kan forkæle dig selv med en række behandlinger og massage, samt et fitnesscenter, hvor du kan holde dig i form. Hotellet har også et åbent teater, hvor du kan se live shows og koncerter af berømte kunstnere, samt en natklub, hvor du kan danse til den bedste musik.

Men det, der gør Hard Rock Hotel Marbella til et paradis for golfspillere, er den perfekte beliggenhed i forhold til at besøge de mange golfbaner på Costa del Sol. Vælg mellem flere golfbaner i topklasse, der til fulde matcher det 5-stjernede hotel.

Book dit golfophold på Hard Rock Hotel Marbella