Kaya Hotels - Et golfeventyr i Belek

De to luksushoteller Kaya Belek Hotel og Kaya Palazzo Golf Resort i Belek er nogle af de mest populære hoteller hos skandinaviske gæster, der rejser til Tyrkiet for at spille golf

Belek i Tyrkiet er blevet et yndet rejsemål for skandinaviske golfspillere, og det er ikke uden grund. Denne idylliske region tilbyder en perfekt blanding af udfordrende golfbaner, luksuriøse hoteller og en gæstfri kultur, der gør enhver golfferie mindeværdig.

Kaya Belek Hotel: Komfort og klasse

Kaya Belek Hotel er kendt for sin imponerende beliggenhed ved havet og tilbyder en privat strand på 300 meter. Med faciliteter som udendørs pools, et opvarmet indendørs bassin og et spa-center, er det et ideelt sted for golfspillere, der ønsker at kombinere sporten med afslapning og velvære. Værelserne er moderne indrettede og inkluderer alle nødvendige bekvemmeligheder, hvilket sikrer et behageligt ophold efter en dag på golfbanen.

Kaya Palazzo Golf Resort: Luksus og legendarisk golf

Kaya Palazzo Golf Resort er en anden perle i Belek, som tilbyder en luksuriøs oplevelse med en 200 meter lang privat strand og adgang til en fremragende golfbane. Resortet er udstyret med elegante værelser, flere swimmingpools og vandrutsjebaner, hvilket gør det til et paradis for både voksne og børn. Golfbanen er designet af den berømte David Jones og giver en uforglemmelig spiloplevelse i hjertet af Middelhavets natur.

Hvorfor vælge Belek?

Belek er ikke kun hjemsted for nogle af de mest prestigefyldte golfbaner i Tyrkiet, men også for en varm velkomst, der får skandinaviske besøgende til at føle sig hjemme. Med et klima, der tillader golf året rundt, og en række hoteller, der forstår at forkæle golfentusiaster, er det ikke svært at se, hvorfor Belek er et foretrukket valg.

For skandinaviske golfspillere, der søger en flugt fra den kolde nordiske vinter, tilbyder Belek en varm velkomst og en golfoplevelse, der er svær at matche. Kaya Belek Hotel og Kaya Palazzo Golf Resort står klar til at gøre din næste golfferie til en uforglemmelig oplevelse.

Få tilbud på din golfrejse til Tyrkiet