Lucca Golf SWING TRAINER - Sådan undgår du at slice

Sådan fjerne du effektivt din slice i det golfsving. Lucca Golf SWING TRAINER sætter nye standarder....

Alt omkring golf handler om dit sving. Lucca Golf SWING TRAINER er specielt udviklet til at optimere dine slag og undgår at du slicer, derved opnår du flere fairway hits.

Hvor er det en fornøjelse at se når et nyt produkt på markedet nemt og enkelt kan hjælpe golfspilleren med at slå bedre slag og også hjælpe med ens putteteknink. Lucca Golf SWING TRAINER.

Her på NordicGolfers.com er vi ret sikre på at du med Lucca Golf SWING TRAINER vil blive en bedre golfspiller og få mere glæde af de golfture vi kan hjælpe dig med.

ONLINE BESTILLING AF Lucca Golf SWING TRAINER

Der var det slag igen, et slice…!!

Sådan nogle slag lavede Mike Damkjær, som så mange andre, alt alt for tit - et forfærdeligt slag som sender bolden i en kurve ud til siden. Et slag som 8 ud af 10 spillere kæmper med, til stor frustration.

Det var her, for snart 16 år siden, at Mikes ide til SWING TRAINER’en opstod - der manglede simpelthen noget træningsudstyr der kunne komme de skæve slag til livs. Samt en bedre forståelse hvad der sker i nedsvinget. Med diverse børster og forhåndenværende materialer, fremstillede Mike forskellige versioner af hjælpe anordninger, og trænede med disse hjemme i haven.

Mike begyndte at forstå bedre og bedre hvad det var for et problem, næsten alle golfspillere kæmpede med i deres sving, og hvad der skulle til for at ændre, at man svinger udefra og ind som forårsager, at det ender med et slice/fade.

Mike trænede intensivt med sine “prototyper” og genvandt glæden ved golfspillet, da han blev mærkbar bedre. Han gik fra 22 i handicap ned til 9,6 på blot en sæson. Det som startede med at være en frustration og skæve slag, er i dag blevet til et nyttigt produkt.

To i een træner!

Lucca Golf SWING TRAINER er udviklet, så du både kan træne dine udslag og din putter træning.

På forsiden langs SWING TRAINER’ens fleksible lameller kan du træne dit sving og eliminere et eventuelt udefra og ind sving, hvilket er et stort problem for mange spillere,et sådan sving vil typisk forårsage et slice/fade. Med Lucca Golf SWING TRAINER  forbedrer du din indgangsvinkel til bolden og slår længere, med en mere kontrolleret retning mod det ønskede mål.

På bagkanten af SWING TRAINER’en kan du træne og forbedre din putter-teknik. Det vil gøre dig mere stabil, i de afgørende putts på greenen og reducere de frustrerende tre putts.

Systematisk sving træning

Gentagelser, gentagelser, gentagelser er det, der gør dig til en stabil golfspiller. Svinget skal indarbejdes, så dit flow føles naturligt uden du skal tænke over det. Det opnås med en træning, hvor man målrettet arbejder med sin teknik, og er bevidst om hvad man gør rigtig og hvad der skal korrigeres.    

Målet 

SWING TRAINER'en er udviklet med det formål, at optimere din indgangsvinkel til bolden og give dig instant feedback for hvert slag du træner, indtil dit sving er på det rette plan/linie - med SWING TRAINER kan du træne målrettet og blive bevidst om hvad der skal rettes til i dit nedsving.

ONLINE BESTILLING AF Lucca Golf SWING TRAINER

Sådan bruger du Lucca Golf SWING TRAINER

Placer bolden rigtigt 

Hvis du er højrehåndet placerer du bolden ud for markeringen, ved den tredje lamel fra venstre (fremhævet med en rød ring på billedet).  Er du venstrehåndet placere du bolden ved markeringen ud for den tredje lamel fra højre side.    

For at få optimal træning af dit “nye” sving, skal nedsvinget komme så tæt på lamellerne som muligt. Brug jernet/køllen til at finde den rigtige afstand til SWING TRAINER’en. Placer køllens “tå” ca. 1,5 - 2 cm fra gummi lamellerne som illustreret på billedet. Bolden placeres, så du rammer den med sweet spot/center af slag-fladen.

Putter træning

På greenen har mange golfspillere en tendens til, at skubbe til bolden i stedet for at slå til den. Det betyder, at bolden ofte taber fart og ens putts, får et for tilfældigt udfald.

En god måde at træne en mere kontrolleret afslutning på greenen, er at opbygge en simpel teknik, som du anvender som grundlag for alle dine slag omkring hullet - dette kan SWING TRAINER’en hjælpe dig med, ved brug af de markerede streger der er placeret på SWING TRAINER’ens bagkant.

Placer bolden korrekt

Start med at placere bolden, så den lægger ud for center markeringen. Sørg for at afstanden passer med, at du kan ramme bolden midt på putter jernet (sweet spot) samtidig med, at der er 1-2 cm luft mellem SWING TRAINER’en og “hælen” putter jernet.

Brug opdelingen i felterne som guides til, at du fører putter jernet lige langt på begge sider af bolden/centerlinjen.

Træn i intervaller, så du starter ud med små slag, som du gentager til bolden triller den samme længde hver gang. Derfra arbejder du så stille og roligt udad, med længere og længere bevægelser til du har en sikker forståelse af teknikken.

Vores vurdering

Vi bliver så glade her på redaktionen når vi ser et innovative hjælpemidler som kan forbedre ens golfspil. Når produktet så samtidigt er dansk og udført i et lækkert funktionel design, så bliver det ikke meget bedre.

Vi giver Lucca Golf SWING TRAINER 5/5 stjerne.

ONLINE BESTILLING AF Lucca Golf SWING TRAINER