European Tour Qualifying School kommer til Danmark

European Tour Qualifying School er blevet forstærket med tilføjelsen af fire nye spillesteder i 2021!

Montado Hotel & Golf Resort i Portugal og Australiens Rosebud Country Club får begge deres længe ventede debut i 2021, efter at European Tour Qualifying School blev aflyst i 2020 på grund af COVID-19-pandemien, mens Danmarks Lyngbygaard Golf og Empordà Golf i Spanien begge også er blev tilføjet som nye golfbaner i 2021.

European Tour Qualifying School besøger 14 golfbaner fra september til november og giver spillere - professionelle og amatører - mulighed for at optjene deres plads på European Tour i sæsonen 2022.

Montado Hotel & Golf Resort, Lyngbygaard Golf og Rosebud Country Club debuterer alle i Qualifying School som første runde-spillesteder, hvor sidstnævnte skriver historie som den første australske golfbane på European Tour Qualifying School. Første runde spilles på ni forskellige golfbaner, som udover de 4 nye kommer til at foregå på baner i Østrig, England, Frankrig, Italien og Sverige.

Empordà Golf, som er beliggende i Girona, Spanien, er også i spil på anden runde European Tour Qualifying School, sammen med tre andre spanske golfbaner, efter at have være vært for finalen i 2000, 2002 og 2003.

Mike Stewart, direktør for European Tour Qualifying School Tournament, udtaler: ”Vi er glade for at byde de fire nye golfbaner velkommen til European Tour Qualifying School-familien.

”Tilføjelsen af Montado betyder, at vi styrker vores tilknytning til Portugal, hvor Qualifying School spilles for 11. gang på 12 år, mens vi er glade for at vende tilbage til Danmark for første gang siden 2009, når vi besøger Lyngbygaard Golf.”

”Vi har gode minder fra vores tidligere arrangementer på Empordà Golf, og det er en golfbane, vi ved, er passende som vært for anden runde af European Tour Qualifying School.”

Lumine Golf Club, som har afholdt de foregående tre finaler, vender tilbage som vært for finalen i Qualifying School for fjerde gang.

Tre-trins konkurrencen kulminerer i Lumine fra 12.-17. november 2021, hvor 156 spillere vil konkurrere over seks runder i et forsøg på at sikre et af 25 eftertragtede European Tour-kort.


TURNERINGSOVERSIGT

Første runde

Section A
31. august – 3. september
The Players Club, England
Rosebud Country Club (North Course), Victoria, Australien

Section B
7.-10. september
Arlandastad Golf, Sverige

Section C
14.-17. september
Montado Hotel & Golf Resort, Portugal
15.-18. september
Golfclub Schloss Ebreichsdorf, Østrig

Section D
21.-24. september
Bogogno Golf Resort (Conte Course), Italien
Lyngbygaard Golf, Brabrand, Danmark

Section E
5.-8. oktober
Frilford Heath (Red Course), England
Golf d’Hardelot, Les Pins, Frankrig

Anden runde

4.-7. november
Alenda Golf, Alicante, Spanien
Empordà Golf, Girona, Spanien
Desert Springs Resort, Almeria, Spanien
Las Colinas Golf & Country Club, Alicante, Spanien

Finale

12.-17. november
Lumine Golf Club, Tarragona, Spanien