J.Lindeberg forlænger samarbejdet med PGA-superstjernen Viktor Hovland

2009 markerede begyndelse på et sensationelt partnerskab, hvor Hovland klatrede op ad den officielle verdensrangliste i golf med imponerende fart. Faktisk har Hovland, blot 24 år gammel, allerede vundet 6 professionelle sejre, heraf tre på PGA-turen. J.Lindeberg er beæret over at forlænge sit flerårige partnerskab med Hovland, mens han fortsætter sin professionelle rejse.

"Jeg er glad for, hvor min karriere har bragt min hen indtil videre, og jeg er spændt på, hvad der kommer i fremtiden, inklusiv mit udvidede partnerskab med J.Lindeberg"
- Viktor Hovland

"Vi er stolte over, at Viktor vælger at repræsentere vores brand og ser frem til at fortsætte med at følge hans rejse. Udover at dele vores skandinaviske oprindelse, personificerer Viktor J.Lindeberg på så mange måder, idet han altid presser sig selv længere og altid sigter højere. Han har en lys fremtid foran sig, og vi er så begejstrede for, at J.Lindeberg skal være en del af den fremtid."
- Hans-Christian Mayer, administrerende direktør, J.Lindeberg

Viktor Hovland er allerede et kendt navn i golfverdenen - Lige så kendt som han er for sin evne til at vinde, lige så kendt er han for sin muntre personlighed og sin skandinaviske charme. Faktisk er hans spillestil og lidenskab for spillet en afspejling af J.Lindebergs motto, "Aim Higher".

Med golfen som en stor del af deres DNA, er J.Lindeberg priviligeret over at have Hovland som repræsentant for brandet i de kommende år.

Læs mere om J.Lindeberg