Hotel Peralada åbner dørene igen den 26. juni 2020

Hotellet har etableret en klar sundheds- og sikkerhedsprotokol for genåbningen og har digitaliseret en del af deres aktiviteter

Hotel Peralada Wine Spa & Golf åbner igen dørene til deres hotel og faciliteter den 26. juni 2020. Efter næsten 3 måneders nedlukning, genåbner de igen efter at have digitaliseret dele af deres aktiviteter og implementering af en klar sundheds- og sikkerhedsprotokol for dens faciliteter.

Hotel Peralada åbner deres faciliteter med næsten 100% kapacitet af deres hotel, restaurant, golf og Wine Spa services. Gæster kan nyde behandlinger og massager, poolen og Garden Bar, mens fitnesscenteret, water circuit og private spa er planlagt til at åbne i en anden fase.

Holdet har udnyttet deres lockdown til hotellets fordel, for at fremme hotellets digitale forvandling, og fra den 26. juni kan gæsterne bruge en app til at modtage premium virtuel conciergeservice. Gæster kan også bruge appen til at foretage reservationer af en række tjenester på hotellet, restaurant og Wine Spa, såvel som roomservice, automatisk express ind- og udtjekning og, blandt andet, til at åbne døren til deres hotel værelse.

Med alle disse forholdsregler på plads, suppleret med andre såsom begrænset kapacitet, social afstand og forebyggelse (masker, handsker og hånddesinficering), har gæsterne alle garantier for at komme og nyde et ophold på Hotel Peralada.

Læs mere om Hotel Peralada Wine Spa & Golf Resort