De 10 bedste golffilm

De bedste golffilm, som bør være på din "must watch" liste

De 10 bedste golffilm of all times, som I ikke må gå glip af. Mens coronavirus-pandemien bringer hele verden til en relativ stilstand, er det oplagt, at indhente nogle gode golffilm, som du enten ikke har været i stand til at se eller ikke har set et stykke tid.

Med det i tankerne er her 10 af de bedste golffilm, vi har set, som burde være på din "must watch" liste i disse tider. Grib lidt popcorn, nyd golffilmen og tag et lille pusterum fra verdens realiteter.

Enjoy!


1. CADDYSHACK 1980

Caddyshack er ikke kun en af de bedste golffilm; det er en af de bedste sportsfilm, der nogensinde er lavet. Rodney Dangerfield, Bill Murray, Chevy Chase og resten af banden gør denne kultklassiker til live for 40 år siden.


2. TIN CUP 1996

Kevin Costner spiller i en af sine bedste atletroller som Roy McAvoy. En driving range-pro fra West Texas, der prøver at kvalificere sig til U.S. Open.


3. HAPPY GILMORE 1996

Adam Sandler spiller i rollen som Happy Gilmore, som en hockeyspiller uden reel evne bortset fra et kraftfuldt sslap shot og opdager, at han kan ramme en golfbold en mil.

Med sin uortodokse golfsving og hockeyspillermentalitet kører han til Touren i et forsøg på, at vinde sit stakkels bedstemors hus tilbage. Kun Shooter McGavin, spillet af Christopher McDonald, står i vejen for denne utroligt sjove flick.


4. THE LEGEND OF BAGGER VANCE 2000

Matt Damon og Will Smith indtager en hjerte-varm historie om en desillusioneret krigsveteran, kaptajn Rannulph Junah, der modvilligt er enige om at komme tilbage i golfspillet og påtage sig noget af verdens bedste.

Først når han møder sin caddie, Bagger Vance, begynder han at indse, at enhver person kun har deres egen autentiske golfsving, hvilket også tilfældigvis er en metafor for livet.


5. DEAD SOLIDT PERFECT 1998

Mens denne golffilm fra 1988 aldrig kom på storskærmen, tager den ikke noget væk fra den fantastiske historie.

Randy Quaid spiller en kæmpe golfspiller. Filmen følger ham rundt på hans golf eventyr over hele landet. Golffilmen er baseret på en bestseller roman skrevet af Dan Jenkins.


6. THE GREATEST GAME EVER PLAYED 2005

Med mere faktuel historie end de fleste golffilm, du finder, er The Greatest Game Ever Play en usandsynlig succeshistorie for en arbejderklasse amerikansk dreng ved navn Francis Ouimet og hans ønske om at bevise, at han kan klare det mod verdens bedste golfspillere, hovedsageligt Harry Vardon.


7. TOMMY´S HONOUR 2016

Efter at have arvet sin fars kærlighed til golf, instruerede Jason Connery ærbødige Tommys ære, baseret på Kevin Cooks anerkendte historie med golfpioneren Old Tom Morris og hans søn (titlen Tommy).

Historien drejer sig om St. Andrews-legenden Gamle Toms forhold til Tommy, der udviste et bemærkelsesværdigt golftalent af sin egen og matchede sin fars præstation med fire åbne sejre (den første i en alder af 17), der styrede bragden i på hinanden følgende mesterskaber.


8. SEVEN DAYS IN UTOPIA 2011

Efter en katastrofal debut på pro-circuit, finder en ung golfspiller sig uventet strandet i Utopia, Texas og hilst velkommen af en eksentrisk landmand.

Golffilmen inkluderer også skuespilleren Sandra Thrift og den professionelle koreanske golfspiller K.J. Choi.


9. THE CADDY 1955

Historien i denne golffilm centrerer sig omkring Harvey Miller (Jerry Lewis), hvis far var en berømt golfpro. Han ønskede, at Harvey skulle følge i hans fodspor, men stakkels Harvey lider af præsentationsangst. I stedet råder hans forlovede Lisa (Barbara Bates) at Harvey til at blive golfinstruktør. Lisas bror Joe (Dean Martin) bliver Harvey's første klient og bliver god nok til at begynde at spille i turneringer, med Harvey, som hans caddy.


10. BOBBY JONES: STROKE OF GENIUS 2004

Denne golffilm fra 2004 med Jim Caviezel følger historien om den store Bobby Jones fra hans ydmyge begyndelse, da han steg op i rækkerne for at blive den bedste golfspiller i verden.

På grund af en række forskellige årsager, hovedsageligt med succes, træffer han en chokerende beslutning lige midt i sin prime, da han er klar over, at der er mere i livet end golf.


Hvis det kribler i fingrene efter at have set disse golffilm og du ikke kan vente med at svinge golfkøllen selv, hjælper vi dig gerne med at arrangere din næste golftur.

FÅ 3 TILBUD TIL DIN GOLFTUR HER