Europas bedste golfbaner

De 10 bedste golfbaner i Europa, som er "Must Play" - Golfturen du aldrig vil glemme

Europa´s 10 bedste golfbaner finder du her - overvejer du at tage på en golfrejse i Europa, bør du stærkt overveje, at besøge en af tidens bedste golfbaner.

De 10 bedste golfbaner er primært placeret i Frankrig, Holland, Portugal og Spanien. Nummer 1 på listen over de bedste golfbaner er Morfontaine i Frankrig, som absolut er et besøg værd.

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN GOLFREJSE

1. Morfontaine
Golfbanen er designet af den legendariske Britiske banearikitekt Tom Simpson. Golfbanen er en af de mest eksklusive golfbaner i Frankrig.

2. Utrecht De Pan
Golfbanen i Holland befinder sig i det fineste park landskab. Hvis du elsker naturen er du her på det rette sted, hvor du er omringet af fyrhimmel og lyng.

3. Valderrama
Costa del Sols mest berømte golfbane. Du er sikkert bekendt med golfbanen; det var her det legendariske 1997 Ryder Cup blev afholdt. 

4. Monte Rei
Golfbanen er et Must Visit, hvis man overvejer at rejse til Algarve kysten. Det er Portugals bedste golfbane.

5. Fontainebleau
Endnu en af Frankrigs golf perler.

6. PGA Catalunya (Stadium)
Denne smukke og udfordrende bane er designet af Ángel Gallardo og Neil Cole. Golfbanen ligger i luksuriøse omgivelser øst for Barcelona.

7. Les Bordes
Denne franske golfbane bør være på din bucket liste over oplevelser, hvis du elsker en god golf oplevelse. Golfbanen er vintage.

8. Troia
Portugals kultklassiker nær Lissabon er absolut et besøg værd. Golfbanens smukke omgivelser takes your breath away.

9. Noordwijkse
Links golfbanen ud til den hollandske kyst er en af Hollands bedste golfbaner. Klitterne er så høje at man ikke kan se havet fra banen.

10. Bro Hof Slott (Stadium)
Den Svenske golfbane ligger i udkanten af søen Mälaran, en enorm fjord kun en times kørsel fra Stockholm. Golfbanen og dets smukke natur omfavner den smukke hvide middelalderlige borg, som er klubhuset.

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN GOLFREJSE

Kilde: Golf World Top 100