Lüber Championship

Lübker Championship - En af de største turneringer for amatører

Lübker Golf Klub lægger endnu engang anlæg til en af de største amatørturneringer i Danmark i 2021.

Lübker Golf Klub lægger endnu engang anlæg til en af de største amatørturneringer i Danmark i 2021. Det er efterhånden nogle år siden, der har været afholdt store turneringer på det fantastiske anlæg, og derfor glæder klubben og navnesponsoren sig ekstra meget til at afvikle Lübker Championship by Thomsen Furniture den 10. og 11. april 2021.

Formanden for Lübker Golf Klub, Thomas Kylling, udtaler: ”Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Thomsen Furniture, hvilket giver den danske elitegolf mulighed for at prøve kræfter med vores udfordrende anlæg. Efter er par års fravær glæder vi os til endnu engang at byde DGU, spillere og alle de frivillige hjælpere velkommen hos Lübker”.

Der bliver nok at spille om

Turneringen, som spilles over 54 huller, med cut efter de første 36 huller, bliver tællende på WAGR. Det forventes, at store dele af den danske elite vil besøge Lübker i det tidlige forår, da der bliver nok at spille om. Ud over en samlet præmiesum på 24.000 kr. vil vinderen af turneringen modtage et wildcard til Jyske Bank Championship Ecco Tour den 9.–11. juni, som også finder sted på Lübkers mesterskabsbane.

Om Lübker Resort

Lübker Golf & Spa Resort – Et førsteklasses golfresort på Djursland, nær Aarhus, med en 27 hullers mesterskabsbane, luksuriøse overnatningsmuligheder, et lækkert spa og både restaurant og café.

Lübker Golf & Spa Resort ligger midt på næsen af Danmark i enestående natur på Djursland, kun 45 km fra Aarhus. Golfresortet ligger på et 200 hektar stort område rummer en 27 hullers mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr., luksus ferieboliger, et 3.500 m2 stort wellnesscenter med spa, fitness, subtropisk bad og café. Du finder også et klubhus med restauranter, mødefaciliteter og meget mere.

Går din golfrejse til Østjylland, og søger du noget af det ypperste inden for golf i Danmark, må du ikke snyde dig selv for et ophold på Lübker Golf & Spa Resort.

Læs mere om Lübker Resort